Veliki brat gleda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rajmax63
    CBC Prijatelj
    • 02.04.2005
    • 1415
    • Bačka Palanka
    • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Veliki brat gleda

ovo što sam video je veoma poučno za vozače u firmama da obrate pažnju na ponašanje u saobraćaju,jer veliki brat stalno gleda
    namerno sam obrisao tablicu i reklamu firme da se neki klinac ne napali i zloupotrebi telefon
    kazaćete ako nema ovde videće ga na putu ,a meni je bio cilj da to ne krene odavde(zloupotreba)

inače je fora do OO za bahate vozače koji voze firmin auto i ponašaju se u saobraćaju kao da su oni bogom dani da voze ludo i kretenski

blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
    Audi ima crveno T
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

ja bih im to uveo na svako firmino fozilo da pise ! pa ne bi tek tako divljali i pravili cirkus po putu ..

Comment

to je fenomenalna ideja jer sam bezbroj puta bio svedok iz svog auta kakve hazarderske poteze izvode vozaci tih vozila.ako su bg tablice u vojvodini ne spustaju brzinu ispod 80 kroz naseljena mesta,a obicna stvar je da voze preko 120 na otvorenom.Ako im se nadjes na putu toliko su agresivni da ti se
      nabiju u branik dok se ne otvori mogucnost za preticanje.ja recimo imam jednu fantomsku skodu fabiu kombi (bg tablice,carnex-ova nalepnica)koja me redovno obilazi na putevima isao ja 100 ili 120 nebitno.

Comment

• Rubi
        CBC Senator XXL
        • 06.05.2005
        • 519
        • Beograd

Ja bih uveo i posebne kazne za vozila registrovana na pravna lica... Vozacu kazna za vozace, a vlasniku vozila kazna za vlasnike, sto je dao vozacu da pravi njesra sa sluzbenim kolima... Ovo bi moglo da se primeni i na privatna kola - dupla kazna! Jedna za vozaca, a jedna za vlasnika (sto je vozacu ustupio auto). Pa cemo da vidimo koliko ce gazde da daju radnicima da se izivljavaju, ili roditelji deci, ili koliko ce dostavnih vozila biti parkirano u najgorem spicu po prometnim ulicama...
        (\__/)
        (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
        (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• StudentBGD
          CBC Senator XXL
          • 18.12.2007
          • 1027
          • Beograd

@ Rubi
          Te kazne vec postoje i visestruko su vise od kazni za privatna lica.

Stvarno dobra ideja sa ovim nalepnicama. Prvo ih treba nalepiti na vozila Poste i na kombije Shtampe (ili ciji su vec), one crvene sto nocu divljaju po gradu ka'nezdravi, mislim da su Iveko vozila...
          Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Pa imaju vec, gomila firmi to radi.

Samo sto je ta nalepnica JAKO cesto izgrebana ili ostecena BAS kod broja telefona
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Goran
              Moderator
              • 06.10.2004
              • 535
              • Vrbas

Originally posted by Elwood
              ja recimo imam jednu fantomsku skodu fabiu kombi (bg tablice,carnex-ova nalepnica)koja me redovno obilazi na putevima isao ja 100 ili 120 nebitno.

Sretao sam cesto lika na putu nije normalan
              Originally posted by Dora
              Banovao me Goran
              Ako ne mozes da im objasnis, zbuni ih!

Comment

• GadGet
                CBC Senator
                • 15.08.2007
                • 206
                • Nbgd, Vozdovac

Ma dajte lik vas dere sa tri cilindra na Skodi pa vam sad stao na zulj

sala

50% dostavnih vozila juri zato sto im firma odredjuje tajming za isporuku, pa ako se negde zaglavio u gradu to mora da nadoknadi, a gde ce drugde ako ne na otvorenom putu

Comment

• srdjan_p
                  CBC Senator XXL
                  • 01.12.2004
                  • 1915
                  • ZR

Joj ne dirajte me u ranu...Mrzim ih...Pogotovo ove sa punticima jebote nisu normalni ko da voze 200konja a ne 60, milion puta sam morao da kocim i da se sklanjam da me ne zakucaju pri preticanju...

Comment

• mishio
                    CBC Senator XXL
                    • 29.05.2007
                    • 1204

iskreno na otvorenom putu nemam problem sa njima jer ih gledam samo daleko na retrovizoru .. nago po gradu nabiju ti se u bulju i cekaju godao ? a ispit guzva npr na gazeli da ga pitas gde ces ?

Comment

• itza
                      CBC Senator XXL
                      • 28.12.2004
                      • 658
                      • Beograd - Paviljoni(blok 7a)
                      • -

ti sa malim autitjima su josh i podnoshljivi ..
                      mene je jednom JP cisterna isterala sa puta ...
                      lik je ladno obilazio celu kolonu na panchevachkom putu ... sa onom cisternom i prikolicom ..
                      sleteo sam u njivu sa strane ... sretja pa nije bilo bankine ...

"Brano sine , vozi POLAKO..."

Comment

• Goran
                        Moderator
                        • 06.10.2004
                        • 535
                        • Vrbas

Originally posted by GadGet
                        Ma dajte lik vas dere sa tri cilindra na Skodi pa vam sad stao na zulj

Nikad nisam patio od toga da li je neko brzi ili ne, postoje deonice puta gde mozes da vozis prilicno brzo ali ovaj ludak vozi kroz naseljeno mesto gde sve vrvi od dece punim gasom. Iz tog razloga moja konstatacija da bas i nije sam svoj

pozz
                        Originally posted by Dora
                        Banovao me Goran
                        Ako ne mozes da im objasnis, zbuni ih!

Comment

• mishkom
                          CBC Senator XXL
                          • 07.08.2007
                          • 591
                          • N/A
                          • N/A

Originally posted by GadGet
                          50% dostavnih vozila juri zato sto im firma odredjuje tajming za isporuku, pa ako se negde zaglavio u gradu to mora da nadoknadi, a gde ce drugde ako ne na otvorenom putu
                          Pa da, nisu bas svi cisti, jedno 20% ljudi su ok

A sto se tice tajminga, nije mi poznato to, ali znam da svi zele da sto pre budu kuci. . . Mozda tajming imaju oni sto voze mleko, novine i hleb, ostali ne. Imaju fakture i robu za iste. Njiov posao je da to isporuce tog dana, pa makar radili i do20h

Moja tetka se bavi preduzetnistvom, pa tako uz nju mnogo ljudi srecem. .

A ovo je super ideja. . . Mada znam coveka koji je u nemackoj vozio kamion, zvali ga iz firme, pitaju gde si, on kaze tu sam negde, ovde onde, vrati se sutra na posao i dobije otkaz[imaju gps u vozilma ], to je najbolje resenje, ali za pocetak nije lose ni ovo low cost

Comment

• bagu
                            CBC Senator
                            • 21.06.2006
                            • 245
                            • NS

Ja nisam za to da se kažnjavaju firme,nego isključivo vozači.
                            Mislim nije tamo neka firma dala tebi auto da ga ti điraš kao blesav ,ne može da te kontroliše ako ti divljaš zato je i glupo da firma plaća kaznu.
                            Kapiram koji je to sistem,firmu kazne pa vozač dobije po ušima al opet mi je glupo i još to što su kazne preskupe .
                            City express ccccccccccccccccccc
                            Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• rajmax63
                              CBC Prijatelj
                              • 02.04.2005
                              • 1415
                              • Bačka Palanka
                              • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Originally posted by bagu
                              Kapiram koji je to sistem,firmu kazne pa vozač dobije po ušima al opet mi je glupo i još to što su kazne preskupe .
                              City express ccccccccccccccccccc
                              Nikada firma nije plaćala kaznu za vozača i ne znam odakle ti ta ideja
                              Poenta je u tome da ti ako vidiš da vozač luduje po putu nazoveš broj i prijaviš ga u firmu šta radi, kako se ponaša i na kom je delu puta.
                              E onda gazda sankcioniše vozača na adekvatan način
                              Neko je možda dao i zadnje pare da kupi auto i da može da radi posao,a onda ga dobije neki kreten koji misli da je mali bog jer ima službeni auto pa ga oplete do maximuma u fazonu ko ga ebe nije moj auto
                              blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
                              Audi ima crveno T

Comment

Working...
                              X