pisao sam vec negde, platili mi, 180 hiljada za firmu + 20 hiljada za direktora
Veliki brat gleda
Collapse
X
-
Ziva istina da kreteni sa sluzbenim vozilima divljaju po putu.....evo sta sam ja snimio na autoputu prema Subotici.....Ogranicenje na putu je 100 (na sluzbenom vozilu 80), a obratite paznju koliko pokazuje brzinomer. Morao sam iz ciste radoznalosti da ga pojurim da vidim koliko kreten voziali mi je pobegao, nisam uspeo da ga stignem
Comment
-
-
Originally posted by milan_g1Drugar policajac mi prica pre neki dan kako je zaustavio sluzbeni kamion neregistrovan, posto je od dosta jakog preduzetnika (a neregistrovan), zvali su ga da ga upozore i dali mu rok od par dana da ga registruje u protivnom ide kazna i za firmu i za vozaca.
Jedno pitanje, ako krenem na put sa sluzbenim autom bez putnog naloga, i zaustavi me policija, ko placa kaznu, samo firma ili i firma i ja?
takvi se momentalno isključuju iz saobraćaja sa ogromnom kaznom
znači i pandura,vozača i vlasnika kamiona odmah u zarvor
pa ebote zbog takvih kretena je i sve ovako u ovoj ebenoj državiblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
kad bi u mojoj ulici koja nije asfaltirana nego je kocka,koja je i po suvom klizava i sve preko 40km/h je prebrza voznja,sluzbena vozila raznih firmi sto vanova sto kombija,prolaze brzinom i oko 100km/h,jer sam jednom prilikom isao oko 80 dok sam stelovao auto lik je ispred mene konstantno odlazio sa puntom,a oko ponoci bolje ne izlazi na ulicu kad vidis svetla da skrecu,ide se preko 100km/hko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Originally posted by baguEj "rajmax" kako god,ne vredi ,ne kapiramo se nene
ja govorim konkretno i nikad ne mislim ovo ono,nego tvrdimblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
Comment