Cim je sveo svoj izbor na alfu,vjerovatno zna sta ga ceka ako je uzme sto se odrzavanja tice i osjetljivosti,al alfa je smekersko auto tako da ako je jos crna
Nastavljam u OFF
Nije bas vrhunski ali tu je negde... Ako vas nesto zanima u vezi sa novim Bravom otvorite novu temu pa slobodno pitajte... P.S. Nisam stigao na prosli skup, ali cu verovatno stici na sledeci pa da lepo vidite auto...
Pa nemoj da te molimo.Otvori temu i napisi tvoje utiske do sad,onako kao neki izvestajcic,bas nas zanima kako sve to izgleda.Od kako sam video novi bravo,alfa mi nije vise tako visoka
Stilo sa troje vrata je zaista dobar izbor,zaista dobara oprema za razumnu cenu,inace svi me plase sa odrzavanjem alfe i to dosta odbija,tako da jos imam dosta da razmisljam.Mislio sam da uzmem nekog benzinca,imam malo predrasude po pitanju dizela,iako znam da su jtd motori odlicni.Hvala na savetima ako neko jos ima nesto da kaze na ovu temu bilo bi mi drago .Nadam se da cemo se jednom videti na skupu,mada moj auto nije budzen ni modifikovan
Nastavljam u OFF
Nije bas vrhunski ali tu je negde... Ako vas nesto zanima u vezi sa novim Bravom otvorite novu temu pa slobodno pitajte... P.S. Nisam stigao na prosli skup, ali cu verovatno stici na sledeci pa da lepo vidite auto...
Pa ne samo da ga vidimo nego i sednemo u njega i osetimo ga ako dozvolis naravno.
E super do sad nije dolazio nijedan grande punto, budi prvi auuuu odosmo u off izvinjavam se.
Jos jedan glas za Fiat gore je objasnjeno zasto mada ako imas para na pretek Alfa je odlicno resenje, ja sam hteo od uzmem 145 ali odustao jbg mozda neka novija Alfa ali kad finansijski budem mogao sve preduslove da ispunim za nju do tada Bravo.
Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES
Kako to da nisi iz mondea prešao na Fokusa??? mk1 ali ova novija verzija. Mislim da je udobniji od Stila, a možda brije i Alfu, barem na održavanju ako ne i po udobnosti...
Prosto. Vise mi se svidja Stilo eksetrijerno, nekako mi je bas smekerski auto.
Znam da je Focus bolji auto i verovatno razumnija opcija, ali, iskreno, meni se ne svidja unutrasnjost, mislim na kokpit. Mnogo je brate sajber luk. Takodje i prednji deo mi je nekako previse spicast. Focus na zapadu ima nadima "sapun".
Doduse, mogao bi da prodje 3v, crni ili sivi.
Posto sam kupovao malo jeftiniji auto od Mondea, Mk II sam odmah iskljucio iz kombinacije.
Al mojoj zeni sto se svidja Stilo...
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Ako ti se svidja Focus, svakako da je to pravi izbor. Sije Golfa samo tako, a bio je i najprodavaniji je auto u Evropi, mislim 2002. i 2003. godine. Negde sam citao da je proglasen i za najboljeg polovnjaka.
A sto se tce zene, ja mislim da ona sad ima plan da "usvoji" Stila jednog dana, posto volanu Mondea nije smela ni da pridje...
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
...kapiram da uzmem fokusa na sledećoj kupovini...brije on dosta automobila koji su na "ceni", da da i golf IV.
Pa, i Stilo nije nista losiji od Golfa mk.4...
U nekim oblastima je Stilo znatno bolji [ pre svega oprema ], u nekima nije kao Golf, ali ukupno gledano...nije Golf mk.4 nista bolji od Stila...
Nastavljam u OFF
Pa ne samo da ga vidimo nego i sednemo u njega i osetimo ga ako dozvolis naravno.
E super do sad nije dolazio nijedan grande punto, budi prvi auuuu odosmo u off izvinjavam se.
Jos jedan glas za Fiat gore je objasnjeno zasto mada ako imas para na pretek Alfa je odlicno resenje, ja sam hteo od uzmem 145 ali odustao jbg mozda neka novija Alfa ali kad finansijski budem mogao sve preduslove da ispunim za nju do tada Bravo.
Hehe,doci cu jednom naravno,pozdrav za tebe,videces grande,lep je ki bombona
Comment