Pozdrav dobri ljudi!!!
Imam u planu da kupim doticni auto(tj.vec je narucen,treba da stgne) pa me zanima par stvari...
Malo sam search-ovao,i nadjoh nesto,a nesto jok.
Generalno misljenje o ovom autu znamali moze jos malo informacija...
Auto je '97,klot oprema
pa me zanima par stvari...
Ugradja serva-moguca i isplativa ili da zaboravim?
Instrument tabla nema obrtomer-da li mogu ugraditi tablu sa obrtomerom i samo da je zakacim ili moraju neke prepravke?
Auto je '97,1242 ccm,po netu sam nalazio da je taj motor MPI tj.multipoint a ortak koji ga je vozio me ubedjuje da je singlepoint.Da li se taj motor pravio u obe varijante?
Kasnije bih mu ugradio plin-cini mi se mu je usisna grana metalna-nije valjda da sam se izradio?
Unapred hvala na odgovorima.
PS.I jos jedna stvar:imam originalni Luisi volan sa Yugovom glavom,pa me zanima da li to pase na Punta ili mora druga glava?
Imam u planu da kupim doticni auto(tj.vec je narucen,treba da stgne) pa me zanima par stvari...
Malo sam search-ovao,i nadjoh nesto,a nesto jok.
Generalno misljenje o ovom autu znamali moze jos malo informacija...
Auto je '97,klot oprema
pa me zanima par stvari...Ugradja serva-moguca i isplativa ili da zaboravim?
Instrument tabla nema obrtomer-da li mogu ugraditi tablu sa obrtomerom i samo da je zakacim ili moraju neke prepravke?
Auto je '97,1242 ccm,po netu sam nalazio da je taj motor MPI tj.multipoint a ortak koji ga je vozio me ubedjuje da je singlepoint.Da li se taj motor pravio u obe varijante?
Kasnije bih mu ugradio plin-cini mi se mu je usisna grana metalna-nije valjda da sam se izradio?
Unapred hvala na odgovorima.
PS.I jos jedna stvar:imam originalni Luisi volan sa Yugovom glavom,pa me zanima da li to pase na Punta ili mora druga glava?

. Moja preporuka ti je da kao sto kazu drugari sa foruma, zamenis tablu i stavis onu sa sx-a, jer ti je temperatura vrlo bitna stavka, posto sam cuo da verzije koje imaju samo lampicu za pokazivanje povisene temperature uglavnom kasno zasvetle. Obrtomer je dobra i zanimljiva stvarcica ali nije neophodna. Odrzavnje ti je jeftino i jednostavno. U standardnoj opremi trebalo bi da imas i centralnu bravu i el. podizace napred, a mislim i air-bag za vozaca. Moj sx je imao crne branike (auto je bio narandzast) a navodno u sx verziji su branici u boji karoserije. To sa opremom nikada nisi siguran, dok ne vidis na licu mesta sta ima, a sta ne...
. U principu glavna razlika je u enterijeru: teget-plava sedišta i tapaciri sa ljubičastom centralnom tablom i cajgerima. E sad što ja pametan nemam sliku pri ruci... Ma videćemo se već kod Intera
Comment