Za xsaru ti nije nista skuplje odrzavanje nego za neki drugi auto tog godista i te klase,samo kod nas ljudi vole da pricaju kako su francuzi skupi...Ja imam citroen zx 97 godiste(sa kraja proizvodnje)motor je 1,6 i ugradjivao se jos u xantiu,pug 406,pug 306...valeov set kvacila je 7200din,original hladnjak(auto ima klimu) u panteru sa ugradnjom je 120eur,zamena svih silen blokova na prednjem trapu oko 80eur itd.Kao sto vidis skoroz normalne cene,a u pitanju su originalni/kvalitetni delovi...Btw uzmi i xantiu u razmatranje,po meni extra auto,a dosta podcenjen...
Dilema, ne znam sta da kupim...
Collapse
X
-
Originally posted by NpNKontao sam da uzmem 1800, ne secam se da sam vidjao nesto te 1600, ali obraticu paznju malo bolje. I zasto u Holandiji, nije mi bas najjasnije?
Comment
-
-
Sve je to ok ali ti holandski uredjaji kad pocnu da zezaju najcesce resenje je zamena jer kod nas retko ko ih servisira,a rezervni delovi uopste nisu jeftini.Treba imati u vidi da preko uopste nije jeftina ugradnja plina i niko ga ne ugradjuje da bi presao par desetina hiljada km.Plin se ugradjuje kad su kola nova sto znaci da iza sebe uredjaj ima 150-200000km...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Williams citat
Mozda je bolje da sacekas jos mesec- dva, cini mi se da ce biti bolja ponuda.
Zasto tako mislis?
Sto se tice Xsare, majstor mi je ranije napunio glavu kako su delovi za njih skupi, zato sam ti rekao da je najbolje da proveris pre kupovine. Sad gledam na automarketu cene kaiseva, spanera i gluposti, za audi a4 mu dodje duplo skuplje.
Comment
-
-
Da li je moguce da je duplo skuplje za audi nego za citroen?
Sad cu jos da se usudim da nacinim srpsko svetogrdje i da kazem da u Xsari imas vise mesta nego u A4...
O skupoci radnog sata ne bih kad je Srbija u pitanju. Pre mozda o nekim stereoptipima, al sam o tome vec jednom nasarao po neku rec...
Comment
-
-
i ja sam gledao limuzine od 7.000 pa na gore i moja lista zelja je izgledala ovako (mozda i tebi posluzi posto imamo isti fetish):
1. Citroen C5 - ubedljivo najveca limuzina koju mozes dobiti za te pare
2. Passat B5 -
3. Peugeout 406
4. Skoda Octavia
5. Renault Laguna
6. Opel Vectra B
7. Ford Focus
8. Opel Astra
9. Alfa 156
10. Seat Toledo
11. Seat Cordoba
12. Renault Megane
13. Toyota Avensis
14. Toyota Corolla
15. Fiat Stillo
ja sam pazario C5 sto mi je bila velika zelja, ti razmotri i ostale modele..
ja sam gledao samo dizele..
al' najlepse je kad ispunis zelju srcu, pa ako si bas toliko zagrejan za Audi, budi uporan, cenkaj se, pogledaj ih sto vise i budi mnoooogo oprezan pre kupovine..
zelim ti puno srece!
Comment
-
-
Originally posted by Vlada_nbgdKao sto vidis skoroz normalne cene,a u pitanju su originalni/kvalitetni delovi...Btw uzmi i xantiu u razmatranje,po meni extra auto,a dosta podcenjen...
Nego, xantia mi je nesto mnogo ruzna...Originally posted by mrkimozda je za Francuze skuplji radni sat?
Znaci delovi su mi bitni, a ne cena u ovlascenom servisu.
Originally posted by Williams
Ja isto gledam da uzmem auto, ali nekako mi se cini da je ponuda manja nego u Martu ili Septembru.
Ali ozbiljno pitam, onako realno, da li se isplati da cekam jesen ili ne?
Originally posted by WilliamsSad gledam na automarketu cene kaiseva, spanera i gluposti, za audi a4 mu dodje duplo skuplje.Originally posted by deker1i ja sam gledao limuzine od 7.000 pa na gore i moja lista zelja je izgledala ovako (mozda i tebi posluzi posto imamo isti fetish):
...................................
zelim ti puno srece!
EDIT: Izmenjen opis teme, jer je i tema izmenjena, pa da ne dolazi vise do zabune...
EDIT2: Cisto da vidite na sta se lozim, da mu je cena [zvao sam coveka, dace ga za 7 hiljada] bar 500 eura niza, pa skrpio bih se da ga uzmem... Ne da je lep, nego nemam reci, ali u nedostatku love moram da trazim drugi... http://www.autopijac.com/automobili/...eon-17816.html
Comment
-
-
Originally posted by dfastNije bas nesto popularan auto, jeste udoban, dosta trosi ali trom cak i u jacoj verziji. Probaj slobodno jos da spustis, vrlo se tesko prodaju ako te vec to interesuje.
Kaze lik da trosi 10l tng-a, sto i nije mnogo, za 1600 ccm, a verujem da bolje vuce od mog kadeta 1300ccm na gas, a ako vuce imalo bolje, meni je to dosta.
Comment
-
-
imas i ovoga http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=59256
fabricki su mu zatamnjena stakla, mislim da idu i druge felne uz njega tj. ovo su mu zimske gume ali nisam siguran
Comment
-
-
Ovo je dosta jeftino za 2002. godiste.
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=64062
Trebalo bi proveriti, malo mi je sumnjivo.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Nije to malo sumnjivo. Ovakvi oglasi su cisti i bez ikakve sumnje -kilomertaza je vracena za nekoliko stotina hiljada (i boja se ljusti iz nekog razloga).
Ne razumem ove preprodavce, ako stavis bezobrazno malu kilometrazu, treba da stavis i bezobrazno veliku cenu. Pa da sve to ima neke logike, cini mi se da bi se neko pre tako upecao, nego na dizela koji je presao samo 130 hiljada, a prodaje se ispod cene...
Comment
-
-
Tiristore, mali savet:
www.halooglasi.co.yu, pa search: prvi vlasnik i drugi search: kupljen
nadje se svasta zanimljivo, cak i za te pare.
Placeve zaobidji.
Comment
-
-
Originally posted by Borisimas i ovoga http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=59256
fabricki su mu zatamnjena stakla, mislim da idu i druge felne uz njega tj. ovo su mu zimske gume ali nisam siguran
Originally posted by DragonOvo je dosta jeftino za 2002. godiste.
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=64062
Trebalo bi proveriti, malo mi je sumnjivo.Originally posted by jaksaTiristore,
De si jaksoOriginally posted by jaksamali savet:
www.halooglasi.co.yu, pa search: prvi vlasnik i drugi search: kupljen
nadje se svasta zanimljivo, cak i za te pare.
Placeve zaobidji.
Zahvaljujem na sugestiji.
Comment
-
Comment