Najbolja varijanta za 7500 Eura

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lolek
    CBC Početnik
    • 12.06.2008
    • 4
    • Bijeljina

Najbolja varijanta za 7500 Eura

Pozdrav svim clanovima/cama foruma.

Planiram da kupim polovan auto i u njega ugradim plin, za to zadovoljstvo u mogucnosti sam da izdvojim 7500 Evra. Potrbno mi je vozilo sa kojim bih prelazio 10 000-15 000km godisnje i cija bi potrosnja bila u granicama prosecnog. Razmisljao sam o Pezou 307 ili nekom slicnom vozilu. Nisam bas vican ovoj problematici pa bih volio cuti sto vise misljenja.

Hvala
  • AreOut
    CBC Senator XXL
    • 22.07.2006
    • 590
    • Zabjelo

Honda Civic ako ganjas manje auto, ili eventualno Jazz. Ako ces vece onda neki malo stariji Accord.
    http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• overspeed
      CBC Senator XXL
      • 24.05.2005
      • 2779
      • Kosovska Mitrovica

Pozdrav Lolek, i dobrodoshao na Cannonball forum, na pravom si mestu

Upishi se u "knjigu gostiju" u sobi za predstavljanje, tek reda radi...

Shto se tvog pitanja tiche, malo je nespretno koncipirano i nelogichno, ali mi nemoj zameriti na zamerci U principu, prvo ti kupi auto, a posle cemo lako za plindzu Znachi, ako znash shta vec volish, i ako ti neki poseban model auta "lezhi na srcu", onda zavrshi prvo sa kupovinom. Ako nisi siguran shta zapravo mozhe biti najbolji izbor za tebe, postavi pitanje u sobi "Shta da kupim" (ili cemo jednostavno ovu temu preseliti tamo), pa da vidimo shta ima ko da kazhe pametno na tu temu Mada, ako sam dobro upoznat cene polovnjaka su tamo malo nizhe nego u Srbiji, ali dobro, ovo je internacionalni site pa ce imati i chlanova koji ce dati prave informacije...

Shto se LPG-a tiche, rachunaj da na sve modernije automobile, sa plastichnom usisnom granom, treba da ide samo sekvent sistem, a za recimo bash pomenutu 307-icu to zadovoljstvo u nekom krshtenom servisu bi te koshtalo minimum 600 ili 650 evra. Shto znachi da ti ono "resto" ostaje kao raspolozhiva suma za auto, mada bi tu trebalo da "odvojish" i josh neku stotinu za prvi mali servis i ispravljanje pokojeg problema, shto je uobichajena praksa pri kupovini "iz druge ruke".

Prijatan boravak na forumu...
      http://www.bmw.tv

Comment

• Corsa
        CBC Senator XXL
        • 22.09.2005
        • 450
        • Beograd

Mislim da si promasio podforum za pitanje, ali 'ajde.Tesko da mozes da kupis dobru 307icu za te pare.A tek i plin jos da udje u tu cenu, nema sanse...

Comment

• Lolek
          CBC Početnik
          • 12.06.2008
          • 4
          • Bijeljina

hvala na odgovorima

Kada sam postavljao pitanje mislio sam u kontekstu buduce ugradnje plina, ali malo vise citajuci shvatio sam da to i nije toliko bitno, tako da moderatori mogu prebaciti temu na prikladno mesto.

@overspeed
          Uskoro se selim na tu stranu Drine tako da cu auto kupiti u Srbiji

Jos jednom hvala svima na odgovorima

Comment

• bojanTI
            CBC Senator XXL
            • 04.01.2006
            • 870
            • Pancevo

Pa ako ostavis oko 500 eura za te prve troskove, sto je i manje nego minimum, ostaje ti tih 7000, ako vec nisi ostavio jos nesto para za to.
            Ja bih za taj novac gledao Lybra-u, ali benzinac. Nije diesel nikako los, ali veca je verovatnoca pronaci benzinca sa manjom kilometrazom i koliko toliko realnom. Sledece sto bih pogledao je Stilo i to je cini mi se sve sto mozes uzeti za taj novac, a da je malo mladje. Ima dosta toga i boljeg naravno, ali mora biti malo starije. Sve zavisi sta zelis i kako zelis...
            In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Dragon
              CBC Senator XXL
              • 15.11.2006
              • 963
              • Beograd

Da sam na tvom mestu, proverio bih ovaj auto. Cena je povoljna, moze verovatno i za 6K. Stavis plin i to je to.

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=59954
              Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• ZexXx_NBG
                CBC Član
                • 11.06.2008
                • 14
                • Novi Beograd

Uzmesh Fiat Stila 16v (ako vec ocesh benzica), sa troje ili petoro vrata, zavisi shta vishe volish. . . Za 7500 evra, moze da se nadje extra 2003. Dynamic oprema, sa cd-om, klimom i svim ostalim. . .

Comment

• Nikolaj
                  CBC Veteran
                  • 20.05.2008
                  • 120
                  • Kragujevac

Kad gledam ove cene auta kod nas izgleda mi prosto neverovatno da su jeftiniji nego u svabiji odakle stizu.

Comment

• neshaoct
                    Banovan
                    • 18.08.2007
                    • 1754
                    • Beograd, Rakovica

...treba gledati koliko npr. ovakvi [ i jos teze havarisani ], kostaju u inostranstvu... :

Comment

• mrki
                      CBC Senator XXL
                      • 08.11.2006
                      • 550
                      • nis, serbia

Originally posted by Dragon"
                      [url="http://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=59954
                      http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=59954[/url]
                      ovo je extra primerak!
                      pohitaj, naravno, ako ti se svidja dizajn stila!
                      padam i ja u iskusenje da stavljam moj na prodaju u uvezem jedan ovakav, sa istim motorom! mene jedino plasi toliko pominjana elektrika...
                      aj neka vlasnici napisu sta je problematicno kod stila i sta ih nervira...

pozdrav

Comment

• bojanTI
                        CBC Senator XXL
                        • 04.01.2006
                        • 870
                        • Pancevo

Ovo nije teska havarija, vrlo je povrsna, tockovi su na svom mestu, A stubovi takodje, dakle sve je to "nista" da bi se dizala velika frka i panika, uostalom veliki deo vozila koja dodju u zemlju imaju ovakve, ili teze havarije.
                        Ono sto je bitno je kako je to odradjeno i vidi li se, ili se samo naslucuje da je mozda postojala, sto je znak dobrog majstora i korektno odradjenog posla.
                        Stilo je lepsi od Lybra-e, ali sa njom se dobija mnogo nekih drugih stvari, samim tim sto je za broj veca.
                        Sto se mene tice i jedno i drugo je odlicna kupovina!
                        In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Corsa
                          CBC Senator XXL
                          • 22.09.2005
                          • 450
                          • Beograd

Originally posted by Dragon
                          Da sam na tvom mestu, proverio bih ovaj auto. Cena je povoljna, moze verovatno i za 6K. Stavis plin i to je to.

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=59954
                          Sigurno postoji razlog, zasto je cena toliko niska.Takav auto u dobrom stanju realno vredi oko 7000...Ni plastika na tabli mu nije u istoj boji, sto nisam vidjao na drugim Stiloima

Comment

• -Miloš-
                            CBC Senator
                            • 16.12.2007
                            • 269
                            • Beograd, Karaburma
                            • yugo tempo 1.1

Beli pandurski fiat stilo je best buy. Skoro je drugar uzimao za sebe auto i prosto je neverovatno shta se sve dobije za 5.500 evra. Auto je teran na dijagnostiku i bez ulaganja je.

Auto ne zvecka, ne chuje se i krov delovao netaknut [verovatno je ispeglan].

Jedino ako mozete da svarite 5v shto se tiche izgleda. Za sve ostalo je extra.

Comment

• Dragon
                              CBC Senator XXL
                              • 15.11.2006
                              • 963
                              • Beograd

Pandurski je dobar izbor, ako se ubode pravi primerak. Za ovaj 1.8 3v bi stvarno trebalo proveriti da nije lupan i sl. Cena je stvarno dobra.
                              Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

Working...
                              X