...godiste svi prvo gledaju kad kupujes/prodajes auto... 
Problem je sto bi ti hteo da zadovoljis ''prevelike'' zahteve za 4-4.500 eura...
Ili ces kupiti mladji, a manji auto [ npr. nesto u klasi Punta ], ili ces kupiti malo veci, ali stariji auto [ Bravo/a, Alfa 145, 146 ], ili ces kupiti jos stariji auto od toga...
Moras izabrati...za te pare ne mozes sve nabrojano dobiti...to znas i sam...
S'obzirom na godiste, opremu, i servisnu mrezu, Fiat najbolje stoji.
Ostali su uglavnom skuplji od njega...a, po servisnoj mrezi za te automobile, jedino jos VW moze da mu parira...
Svi ostali imaju manje ''specijalizovanih'' servisa...
[ onih neovlascenih
]...
U istoj situaciji sam bio pre nekih 2,5 godine, i kupio Bravu 1.6 16v...
Bila je 06/98, sa klimom, plasticnom granom, itd...itd... za 4.900
Prodata proslog septembra, drugi dan po izlasku Halo-Oglasa, za 4.500 eura...
Ovo sve pricam zbog ustaljene price kako Fiat mnoooogo, i brzo gubi na vrednosti...
Dakle, ja bih trazio Bravo/a, ili ako hoces malo mladji auto, a za iste pare, onda Punta...
Svi ti automobili ce biti maksimalno 8-9 godina stari [ Bravo/a ], a Punto jos i mladji...

Problem je sto bi ti hteo da zadovoljis ''prevelike'' zahteve za 4-4.500 eura...

Ili ces kupiti mladji, a manji auto [ npr. nesto u klasi Punta ], ili ces kupiti malo veci, ali stariji auto [ Bravo/a, Alfa 145, 146 ], ili ces kupiti jos stariji auto od toga...
Moras izabrati...za te pare ne mozes sve nabrojano dobiti...to znas i sam...
S'obzirom na godiste, opremu, i servisnu mrezu, Fiat najbolje stoji.
Ostali su uglavnom skuplji od njega...a, po servisnoj mrezi za te automobile, jedino jos VW moze da mu parira...
Svi ostali imaju manje ''specijalizovanih'' servisa...
[ onih neovlascenih

U istoj situaciji sam bio pre nekih 2,5 godine, i kupio Bravu 1.6 16v...
Bila je 06/98, sa klimom, plasticnom granom, itd...itd... za 4.900
Prodata proslog septembra, drugi dan po izlasku Halo-Oglasa, za 4.500 eura...
Ovo sve pricam zbog ustaljene price kako Fiat mnoooogo, i brzo gubi na vrednosti...

Dakle, ja bih trazio Bravo/a, ili ako hoces malo mladji auto, a za iste pare, onda Punta...
Svi ti automobili ce biti maksimalno 8-9 godina stari [ Bravo/a ], a Punto jos i mladji...
Comment