Jos jedan vozac-pocetnik

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • branimirche
    CBC Član
    • 12.07.2008
    • 12
    • Zvecan

Jos jedan vozac-pocetnik

Ovo mi je prva tema na ovom forumu

Dakle, pre 2 meseca sam napunio 18 i polozio vozacki ispit, imam B i C kategoriju. Kao pocetnik ja ne bi da preterujem u startu pa sam resio da idem postepeno tj. da pocnem karijeru sa nekim krsom pa dokle doguram a i ne bacaju mi se pare sad u cvetu mladosti za neke besne masine znaci najradije bi nesto oko 2000-2500 evra pa i do 3000(mnogi mi preporucuju golf 2), samo da mi potraje 2-3 godine dok ne steknem bar trunku iskustva ne teba mi nesto brzo i startno (mada sumnjam da za ove pare nesto tako moze da se nadje ) nego nesto sto malo trosi i kotrlja se od tacke A do tacke B. O automobilima znam samo kako se upravlja i gde se sipa gorivo pomozite
  • branimirche
    CBC Član
    • 12.07.2008
    • 12
    • Zvecan

Da dodam jos da je u pitanju prevashodno gradska voznja sa povremenim jednomesecnim izletanjima po majcici Srbiji, ne dalje od 200 km i ako nesto znaci da naglasim da bi u autu vozio sebe i eventualno devojku ako me ne sutne kad vidi sta vozim

Comment

• Nikolaj
      CBC Veteran
      • 20.05.2008
      • 120
      • Kragujevac

samo ti devojcicu dobro p@@@bi pa joj nece biti vazno koji auto vozis .a sad ozbiljno zar ti se ne cini da je golf dvojka malo vise precenjen?da sad kupujem auto i da sam vozac pocetnik uzeo bih za klasu manji auto od golfa,ali noviji i mnogo lepsi.neki punto,korsa,a mozes cak i pogledati juznokoreance,dobri su,a sto je najvaznije nisu preskupi.

Comment

• RANK
        CBC Senator XXL
        • 28.02.2007
        • 1635
        • Beograd
        • FIAT MAREA WEEKEND 1

ako vozi dobar auto, ona ce uvek misliti da je dobro pojebana, sve i da mu je ko cackalica. sta ces, kapitalizam,tranzicija,potrosacko drustvo...
        "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• branimirche
          CBC Član
          • 12.07.2008
          • 12
          • Zvecan

RANK, potpuno si u pravu nego da se vratimo na temu, svi mi preporucuju golf 2 ali ne daju mi se tolike pare za 20 godina staro vozilo. Rekoste mi da pogledam juznokorejce, koje marke spadaju tu?

Comment

• RANK
            CBC Senator XXL
            • 28.02.2007
            • 1635
            • Beograd
            • FIAT MAREA WEEKEND 1

za 2-3000 mozes naci solidan daewoo racer (kao opel kadet, ali sa servom,klimom,podizacima i sl.)

Comment

• branimirche
              CBC Član
              • 12.07.2008
              • 12
              • Zvecan

Znaci nesto ovako: http://www.svetautomobila.com/oglas1968.htm&contact=1

ako sam dobro razumeo ima opelov motor...

Comment

• starac vujadin
                CBC Senator XXL
                • 27.08.2005
                • 2617
                • Stari grad

Neki japanski auto pogledaj...manje vise su svi dobri, mnogo bolji od Golfa iz tog vremena.

Drugar je sada kupio Colta 1.3 za 2600 evra, `91 u odlicnom stanju....jedino ne znam kako stoji stvar sa majstorima za japance u Zvecanu i okolini.

Mozda ne bi bilo lose da razmislis i o nekom novijem Yugicu dok se ne ispraksujes, a odrzavanje je prosto...

Comment

• RANK
                  CBC Senator XXL
                  • 28.02.2007
                  • 1635
                  • Beograd
                  • FIAT MAREA WEEKEND 1

Originally posted by branimirche
                  Znaci nesto ovako: http://www.svetautomobila.com/oglas1968.htm&contact=1

ako sam dobro razumeo ima opelov motor...
                  da, 95% delova odgovara od suze, znaci odrzavanje je dz., a dobijas opremljen auto i 90ks, da se vozis kao covek, a ne da pre preticanja motoru pises pismenu molbu.

Comment

• NpN
                    CBC Veteran
                    • 09.10.2007
                    • 168
                    • Novi Sad

Originally posted by RANK
                    za 2-3000 mozes naci solidan daewoo racer (kao opel kadet, ali sa servom,klimom,podizacima i sl.)
                    Haha... pa ja vozim kadeta dve godine, a nisam znao da ovo postoji... Daewoo? LOL

Comment

• Srdjan
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 2416
                      • Bajina Basta/Beograd

Uzmi ti Golfa, vozi 2 godine i prodaj za iste pare. To ti je najbolja kombinacija.
                      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• NpN
                        CBC Veteran
                        • 09.10.2007
                        • 168
                        • Novi Sad

Strasno je to sto jedan gnoj2 u srbiji vredi 3500 eura, mislim, ne vredi, ali ljudi placaju te pare...
                        To jeste ok opcija, ako misli da ga vozi dve godine... Sa jugom je ista prica, vrlo malo moze da izgubi na njemu ako ga bude cuvao...
                        Mada, ja golfa u zivotu ne bih kupio, bolje mu je da uzme nekog kadeta a ostatak para ostavi za neke druge stvari ili da sredi kadeta nekog... jako lepo mogu da se srede, za razliku od golfa koji ostaje ruzan sta god mu radio....

Comment

• Nikolaj
                          CBC Veteran
                          • 20.05.2008
                          • 120
                          • Kragujevac

ja razumem one sto cene gnoja 2000-3000€,ali nikada necu razumetiti one sto uzimaju gnojeve za te pare.

Comment

• branimirche
                            CBC Član
                            • 12.07.2008
                            • 12
                            • Zvecan

Ja imam kadet suzu 1.6, ali je stranac pa mogu da ga vozim samo ovde po Kosovu. Evo bas danas sam video Golf 2 1.6 dizel sa alu felnama, trazi covek za njega 3300 evra

Comment

• sasa km
                              CBC Senator
                              • 23.10.2007
                              • 241
                              • kosovska mitrovica

vec imas stranca za po kuci pa sa kupovinom registrovanog nemoj da zuris

imas i u alfa delu vozila na prodaju a jeftinije od tog golfa a sigurno novije i ocuvanije pogledaj i njih sa malo vece snage su za izlete van kosova a i uporedbi sa kadetom
                              ALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti

Comment

Working...
                              X