Passat B5.5 do 14.000 e

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vulebg
    CBC Član
    • 11.08.2008
    • 64
    • Beograd

Passat B5.5 do 14.000 e

Definitivno sam resio da uzmem B5.5.
    Najvaznije mi je da je auto:
    1. u odlicnom stanju
    2. limuzina
    3. godiste 2004. ili 2005.
    4. motor 1.9 TDI, dakle 130 konja
    Mogu li se ove 4 stavke, uklopiti u cenu od 14.000 evra ?
    Ako ne mogu, koji je onda maksimum za ovaj novac? Naravno, stavke 1. i 2. moraju biti ispunjenje u svakom slucaju!

Hvala !
    Vozio sam Elantru, a sad vozim Stila, koji sam ja shmeker majko moja mila.
  • subicd
    CBC Senator XXL
    • 20.06.2008
    • 463
    • Novi Sad

Laganica,pale su cene. Inace limuzina maksimalno 2004. Da ne kazem da mozes i B6 jos za hiljadu dve.
    Taj motor i menjac su vrh, uverices se i sam.

Ja sam vozio B5 1997., pa sam sad kupio novog A3. Jos uvek mi zao Passatica, rado bih se vratio 2 meseca unazad. Ne zato sto je ovaj los, nego sam navikao na tu prostranost Passata, a prilicno je i udoban.

Comment

• bojanTI
      CBC Senator XXL
      • 04.01.2006
      • 870
      • Pancevo

Originally posted by subicd
      ... Passatica...
      In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• ToNcA
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2006
        • 868
        • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
        • Mazda 6 2.0d

Ja mislim da se ne rzumete. Kontam da ono sto on zove B5.5. je restilizovana verzija koja je u srpskom narodu poznata kao B6 iako se radi o potpuno istoj karoseriji .

Raspitaj se o tom 1.9 TDI motoru. Znam ljude koji su u Audiju A4 imali problema sa njime i cuo sam price da je los (nekvalitetan) pa je mozda bolja solucija 1.9 TDI od 105ks. Passat ide uredno i sa njime a Passat i ovako nije auto za trke...

U svakom slucaju se raspitaj jer moze da se desi da sam lose obavesten jer - VW me ne interesuje uopste.

Usput - zasto ne bi razmislio o novom automobilu za te pare ili relativno malu "doplatu" umesto polovnjaka starog 4 godine sa sumnjivom kilometrazom (kakvi su 95% kod nas)?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• subicd
          CBC Senator XXL
          • 20.06.2008
          • 463
          • Novi Sad

Moj cale vozi taj TDI od 130KS i nema nikakvih problema. Osim sto auto jako dobro ide i ne trosi puno.

P.S. Nisam cuo da je taj motor problematican, a znam par njih sto su prevalili ivise od 200.000km.

Comment

• bojanTI
            CBC Senator XXL
            • 04.01.2006
            • 870
            • Pancevo

Originally posted by ToNcA
            Usput - zasto ne bi razmislio o novom automobilu za te pare ili relativno malu "doplatu" umesto polovnjaka starog 4 godine sa sumnjivom kilometrazom (kakvi su 95% kod nas)?
            Upravo tako! Taj Passat B5.5 je restyle varijanta B5 koji je po mnogo cemu ispao mnogo gori od svojih prethodnika, B5.5 bi trebao biti nesto kvalitetniji, ali generalno precenjen automobil!
            Za taj, pa mozda malo veci novac mozes uzeti nov, istina za broj manji, ali kilometraza 000 000, garancija, vozilo novije generacije!

E sad ako bas hoces polovan automobil vise klase, onda bi mogao razmisliti i o necemu drugom osim VW, za 14 000 mozes kupiti veoma dobru limuzinu, po meni bolju od tog Passat-a!
            Razmisli jos malo, ovde se mnogo pisalo o tome, pronadji i procitaj, informisi se, videces da stvari oko VW ne stoje bas onako kako se u narodu uveliko veruje!
            In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Kljucko
              CBC Član
              • 19.08.2007
              • 51
              • Pirot,Nis
              • Rover 75 2.5 v6 190+

mnogo je 14k za automobil koji je od 1996 gotovo isti bez nekih vecih izmena.1.9tdi u svim varijantama se pokazao dobro,a sto je najvaznije otporan je na nasu naftu.2.5 tdi v6 lose podnosi nasu naftu i treba ga izbegavati

za 14k mozes naci dobar nov,a ako hoces polovan za te pare mozes naci mnogo bolji auto nego sto je pasat.Jos jedan minus je to sto pasati cesto sami od sebe pobegnu sa parkinga

Comment

• vulebg
                CBC Član
                • 11.08.2008
                • 64
                • Beograd

Originally posted by bojanTI
                E sad ako bas hoces polovan automobil vise klase, onda bi mogao razmisliti i o necemu drugom osim VW, za 14 000 mozes kupiti veoma dobru limuzinu, po meni bolju od tog Passat-a!
                Originally posted by Kljucko
                za 14k mozes naci dobar nov,a ako hoces polovan za te pare mozes naci mnogo bolji auto nego sto je pasat.
                Na koje automobile konkretno mislite ?
                Ako vas ne mrzi nabrojte ih, pa da razmatram(o)
                tnx !

Comment

• vulebg
                  CBC Član
                  • 11.08.2008
                  • 64
                  • Beograd

Po tebi su ovi automobili iz 2001. bolji od Passata iz 2004/2005. ?
                  Hvala u svakom slucaju !

Comment

• bojanTI
                    CBC Senator XXL
                    • 04.01.2006
                    • 870
                    • Pancevo

U sustini se slazem, pored toga sto su mesani Compact Executive i Executive!

Dakle Executive, Alfa 166 kao odlicna kupovina za taj novac, cak moze biti i mladja od 2004. Rover 75 takodje!

Ono sto je u Passat-ovoj velicini je Avensis, Serija 3, Alfa 156, Lancia Lybra koja za taj novac moze biti i 2006. godiste, a opet svi redom relativno bolja kupovina od Passat-a!

To je dosta novca i moze se uzeti jako dobar automobil, ne treba se zaletati!

Pogledaj ovo:

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=48391

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=61337
                    (sa tom razlikom sto ce biti 2.4 JTD) =]

Comment

• Kljucko
                      CBC Član
                      • 19.08.2007
                      • 51
                      • Pirot,Nis
                      • Rover 75 2.5 v6 190+

da li si razmisljao o kupovini benzinca+sekvent plin?

Comment

• Bane R
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2006
                        • 1769
                        • Beograd

Zašto Pasat... za 14.000 može da se kupi automobil.

Comment

• subicd
                          CBC Senator XXL
                          • 20.06.2008
                          • 463
                          • Novi Sad

Originally posted by Kljucko
                          mnogo je 14k za automobil koji je od 1996 gotovo isti bez nekih vecih izmena.
                          Sto jeste jeste.
                          Mozda bolje da ides onda na A4 ili A6.
                          Ne znam kakve potrebe imas sto se tice velicine auta, u Welt autu se prodaje A3 doduse 1.6 sportback sa dobrom opremom za 16900e, 2007., 7500km presao.
                          Po meni je ovo jako dobra kupovina, nov auto, legalan, neudaran jedina mana sto je benzin.

Comment

• vulebg
                            CBC Član
                            • 11.08.2008
                            • 64
                            • Beograd

Pogledao sam sve oglase i definitivno uzimam ili Passat B5.5 1.9 TDI 2004. ili 2005. god. ili A4 1.9 TDI 2004. god, oba limuzine. Dakle nijedan treci.
                            Koji je po vama bolji?

Hehe da kupim identican auto koji sam pre mesec dana prodao (osim sto je moja 156tica bila 2004. god i limuzina) NHF ali ne bih opet Alfe.

Comment

Working...
                            X