auto za početnika?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • subicd
    CBC Senator XXL
    • 20.06.2008
    • 463
    • Novi Sad

Da taj Pezo 605 od preko 4.7m je bas za 'pocetnike'', a tek za odrzavanje je katastrofa. Ne kazem da je los auto, pogotovu ovaj primerak, ali mnooogoo skupo.

Comment

• mrki
      CBC Senator XXL
      • 08.11.2006
      • 550
      • nis, serbia

auto je extra, ali ne znam kako bi se mladac =] snašao.

Comment

U cemu je razlika da li je 2m ili 5m? Ljudi tu najvise grese. Pa veliki auto je lakse i lepse voziti nego mali! Zasto je katastrofa za odrzavanje? Samo mi to objasni. I sta je mnogo skupo? Skupo je za golfa 2 3000 evra, a ovo nije skupo!

Comment

• milannik
          CBC Senator XXL
          • 23.12.2004
          • 1455
          • Niš

Pa redovni servisi su sigurno skuplji

Comment

• mrki
            CBC Senator XXL
            • 08.11.2006
            • 550
            • nis, serbia

sheto_juniore, mesas babe i zabe:
            odrzavanje nije isto sto i cena auta!

sto ne vidis koliko litara ulja treba za taj 605, kolike su cene filtera, kaisa , spanera i sl. obaveznih stvari!
            a koliko kostaju delovi za neocekivane i vanredne popravke!!
            koliko kosta set novih guma ( sto vece gume , veca i cena) i slicno, da ne nabrajam.
            auto je super, ali za nekoga kome je potrebna tolika limuzina i ko ima sredstava da je odrzava kako valja!

Comment

• nemkebg
              CBC Senator XXL
              • 25.05.2008
              • 337
              • Beograd, Novi Sad

A sta mislis o skodi oktaviji dizel, naravno cetri pet godina staroj? malo trosi, licno sam se uverio na otvorenom putu oko 4.5l, kazu jeftina za odrzavanje. ima sve sto ti treba i servo i abs i klimu i lep gepek pa mozes i dobru muziku da ubacis. laka je za voznju, pregledna, proveren i izdrzljiv VW TDi motor....
              Toyota je mozak
              Aston Martin je lice
              Kadilak je stomak
              Alfa Romeo je srce i dusa...

Comment

Ako neko ima da da 5-6000 za auto... Nemojte mi pricati da nema da ga odrzava. Onda za njega nije taj auto! Ne daj boze da vas neko udari dok ste sa tom korsom ili puntom! Nema vas! a jadan onaj koji naleti na vas dok ste u 605-ici! Kod nas u zemlji je najpopularniji golf 2, jel ima turskih delova za njega, i svi pricaju to je najbolji auto. A ove francuze ne vole jer ipak traze malo vise od njih. Ustvari oni ne traze vise, s obzirom da su kvalitetniji delovi, pa su samim tim i skuplji. I onda ispadne, francuzi ne valjaju! A ustvari ne valja gazda.
                Dobro znam posto su delovi za pezoa, godinama se u mojoj familiji pored ostalih uvek vozio i jedan do dva francuza! Danas nisu mnogo skuplji delovi i odrzavanje za francuza nego za nemca, italijana itd.... A i sedite u 605, pa iz njega sedite u corsu! Povracace te!

Imao sam taj problem ranije, da kada je tata hteo da mi ostavi Citroena CX-a turbo benzinca, mama nije htela da cuje. Kao veliko je to za pocetnika, brzo je... Te price padaju u vodu. Auto za pocetnika ne postoji.

Comment

• nemkebg
                  CBC Senator XXL
                  • 25.05.2008
                  • 337
                  • Beograd, Novi Sad

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=67696

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=67946

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=70829

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=65530
                  Toyota je mozak
                  Aston Martin je lice
                  Kadilak je stomak

Comment

Pa gde nadje bas ove kojima je dusa izvadjena?! Samo ova zadnja valja!

Comment

• subicd
                      CBC Senator XXL
                      • 20.06.2008
                      • 463
                      • Novi Sad

Originally posted by Sheta_Junior
                      U cemu je razlika da li je 2m ili 5m? Ljudi tu najvise grese. Pa veliki auto je lakse i lepse voziti nego mali! Zasto je katastrofa za odrzavanje? Samo mi to objasni. I sta je mnogo skupo? Skupo je za golfa 2 3000 evra, a ovo nije skupo!
                      Razlika je kao prvo bas u toj velicini. Vozio sam Passata i znam kakav je za parkiranje, 4.7m katastrofa. Limuzine su jedino prakticnije za van grada, a sudeci da decko ima 18 godina ne znam sta ce mu to.
                      Visa klasa vise cene delova.
                      Pezo bas i nije nekvarljiv auto, naravno svi su kvarljivi ali on je tu vodeci na listi.
                      Znam dva drugara koji su ih vozili i kazu da je preskupo kad bilo sta treba da zamene, nisu vise vlasnici istih posle teske prodaje.

Comment

• nemkebg
                        CBC Senator XXL
                        • 25.05.2008
                        • 337
                        • Beograd, Novi Sad

samo sam ubacio da covek pogleda sta je i kako je, nisam rekao ni da doticne valjaju ili ne, mada sam skoro citao o nekom rumunu koji je sa njom presao 1000000km bez i jednog veceg kvara.
                        Toyota je mozak
                        Aston Martin je lice
                        Kadilak je stomak

Comment

• mrki
                          CBC Senator XXL
                          • 08.11.2006
                          • 550
                          • nis, serbia

@sheta_junior ne pricam o odrzavanju francuza, engleza ili nemaca, vec o odrzavanju pojedinih klasa automobila!!!
                          deo za 605 je nekoliko puta skuplji od dela za 206 ili 106 ili 306!!!!
                          pises postove u afektu, niko ne uporedjuje G2 i nekog francuza, vec diskutujemo o prednostima i manama vecih i manjih auta po pitanju odrzavanja i dajemo konkretne predloge!

Comment

Nemoj da mislis da je deo za 605 skuplji od dela za bilo kog drugog pezoa. Mozda je malo samo skuplji, ali sobzirom da je puno ozbiljniji auto....Ovo je klasican motor 2.0 u 605-ici, ugradi gas i milina! Udobno, veliko, komotno....

Moj predlog mu je taj 605!

Comment

• hellboy_90
                              CBC Početnik
                              • 21.07.2008
                              • 8
                              • Beograd - Slanci

hm... niste baš razumeli poentu... znači, nije fora "početnički" auto pa treba da bude mali... jednostavno mi ne treba veliki (da ne kažem, porodični) auto.. imam passata b5 1.9 tdi, ali to vozi moj ćale i meni ne treba takav glomazan auto... jednostavno, ne stoji mi (još)
                              hvala komšiji koxteru na ovim linkovima, tako nešto bi meni odgovaralo...
                              inače, auto mora da bude dizel...
                              znači, ta 605ica, oktavia itd, padaju u vodu...
                              izgleda mi da će pasti neki punto, kao što sam i mislio pre postavljanja teme
                              ne znam da li za te pare može da se nađe neki noviji seat ibiza, fiat stilo ili nešto tako...?

Comment

• Milorad90
                                CBC Senator XXL
                                • 26.07.2007
                                • 975
                                • Beograd

Pa kad ce da nauci da parkira veci auto?Tek posle 10 godina voznje?

Sto se tice auta,pogledaj nekog pezoa 306,megana phase 1,fiat brava,pezo 405....

Comment

Working...
                                X