Subaru Forester ili...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marko001
    CBC Senator XXL
    • 09.09.2006
    • 1070
    • Belgrade

Re: Subaru Forester ili...

Cestitam na kupovini

Jel moze jos neka slika, utisci itd. Ne tako cest auto kod nas

Uzeli ste i plasticnu nadgradnju tovarnog prostora cini mi se?

Comment

• sErGiO
      Moderator
      • 30.01.2007
      • 2769
      • Neko selo pored Beogr
      • Alfa Romeo 156SW

Da uzeli smo i plastičnu nadgradnju jer mi je jako važno da su instrumenti sa kojima radim na suvom. Slike ćeš morati da sačekaš dan-dva jer ne stižem od posla ni da jedem ljudski A što se tiče utisaka u vožnji, prvi utisak je bio da je auto ogroman i da će biti nezgodan po uskim beogradskim ulicama ali taj utisak je nestao posle 2 dana Retrovizori su ogromni pa mogu da vidim tačno kuda mi prolazi zadnji kraj kad skrećem iz ulice u ulicu. Volan je izuzetno lagan i prilagođen gradskoj vožnji tako da je pravo uživanje voziti ga. Motor je 2.5 DI-D, turbo dizel od 100kW što nije baš mnogo na auto od skoro 2 tone ali gura ga bez većih problema, naročito kad se otvori turbina na oko 3000 rpm. Auto ima kožni volan, kožom obložene obe ručice, menjača i ona druga za blokadu diferencijala, klima uređaj, mp3 plejer, elektro podizače na svim prozorima, parking senzore...Nisam stigao još da ga isprobam ozbiljnije po terenu ali vidim da može da se uključi ručno pogon na svim točkovima, blokada diferencijala, pa ima još neka 2 moda za terensku vožnju. Na autoputu ide 170 km/h i nemože brže, ali je osećaj kao da se voziš u luksuznom džipu, nije nimalo zamoran za duge relacije.
      Za sad sam prezadovoljan

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Evo nekoliko slika, konacno:

Comment

Working...