BEST BUY za 14000-15000evra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milan.nikolic91
    CBC Član
    • 20.09.2008
    • 30
    • Surdulica

Mislim ta garancija od 7god. je super ali ko je loood da vam da 7god. garancije a da vas ne odere u servisu???Svakako 7god. nije malo ali 250evra za redovan servis je mnogo za tu klasu automobila!!Da li neko zna za VW Polo i za Toyota-u Auris?

Comment

• zola_
      CBC Senator XXL
      • 24.06.2006
      • 319
      • Novi Beograd

Re: BEST BUY za 14000-15000evra

Originally posted by milan.nikolic91
      Megan je bio 13900evra u ful opremi osim koze
      nemoj da se zavaravas da je to neki "ful" to je najmanje opreme koliko mozes da dobijes, znaci nije da samo fali koza nego jos minimum 30 stavki u odnosu na top of the range

Comment

• Corsa
        CBC Senator XXL
        • 22.09.2005
        • 450
        • Beograd

Originally posted by Eon
        Kia i ne razmisljaj mnogo. Za te pare neces naci bolju ponudu!
        Pa zapravo ima bolje ponude-NISSAN Note, koji je sada na akciji.
        Note je prostraniji, funkcionalniji, pregledniji i na njemu ce se pri kasnijoj prodaji manje izgubiti.

Comment

• Dren
          CBC Senator XXL
          • 24.08.2005
          • 1068
          • Sarajevo

Ne znam koliko ce se izgubiti na buducoj prodaji, ali je istina da trenutno Note ima akciju koju treba razmotriti... I jos neke akcije su u toku, mislim i Opel, i Honda (Jazz barem), i.... Mozda cak i neki losije opremljen Golf, jer 5-ica zalazi, a 6-ica se priblizava... (Nisam nikad sanjao da cu i ovo prevaliti preko usta... )

Comment

• drmilojkovic
            CBC Početnik
            • 23.09.2008
            • 1
            • Nis

Ovde sam detaljno opisao svoju Fabiju 2 sport 1,6
            i da platio je 13580 eur sa PDV

Comment

• milan.nikolic91
              CBC Član
              • 20.09.2008
              • 30
              • Surdulica

@drmilojkovic
              Hvala na preporuci.Imam vec Skodu i jako sam zadovoljan ali bih verovatno uzeo sada VW Polo u toj verziji.(jeftiniji,po meni lepsi i komforniji)Nekako mi se cini da je nova Fabija precenjena i ne vredi ni jedna Skoda kao Vw iste klase(veruj mi).Ta cena od 13580evra je verovatno na popustu jer kad sam ja gledao bila je preko 14500evra.Fabija I je imala uspeh zbog cene jer je bila najeftinija u klasi sa pouzdanim motorima(VW) i naravno lepog dizajna koji je bio ispred vremena jer je tek posle 1.5god ili 2god zazivela njena prodaja.Ovu koju si ti uzeo u ovoj boji mi se bas svidja.Po mom misljenju Fabia II ne vredi toliko koliko kosta i ne predvidjam joj lepu buducnost,jedino zasto je vecina ljudi sad kupuje je zbog Fabije I na cijoj ce se slavi verovatno proslaviti.Zelim ti puno predjenih kilometara!

A jel ima neko iskustva sa Vw Polo 1.6?!

Toyotu bih uzeo ali mi je servis prob. jer najblizi servis u BG-u (350km) a i Nisanov servis mi je dosta daleko a Note mi se i nesto ne svidja.

Comment

• subicd
                CBC Senator XXL
                • 20.06.2008
                • 463
                • Novi Sad

Ni Polo te nece izaci jeftinije sa slicnim motorom,a jos je stari model, 6 godina kako je poceo da se proizvodi. Ne kazem da je los, ali mnooogo je skup kad uzmes pristojnu opremu i motor.
                Ako hoces Pola sacekaj prolece pa uzmi novi model.

Imas na Welt autu nekoliko komada koji su presli malo km, pa ih pogledaj. Ako si bas planirao ove godine da kupujes taj auto.

Comment

• ToNcA
                  CBC Senator XXL
                  • 31.01.2006
                  • 868
                  • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                  • Mazda 6 2.0d

Originally posted by milan.nikolic91
                  Mislim ta garancija od 7god. je super ali ko je loood da vam da 7god. garancije a da vas ne odere u servisu???Svakako 7god. nije malo ali 250evra za redovan servis je mnogo za tu klasu automobila!!Da li neko zna za VW Polo i za Toyota-u Auris?
                  Prosto ne verujem da postoje genijalci koji menjaju filter klime na 15K - to fabrika sigurno nije propisala!

Pa mogli su da traze i da se vozi na rolsuama i da se gura na svakoj vecoj uzbrdici da bi dali 7 godina garancije!!!

Mada ni za Renault servis nije mnogo jeftiniji ali 250e na 15k mi deluje malo mnogo narocito kada menjaju i stavke koje ne bi trebalo tako cesto menjati - ako im je do filtera neka uzmu kvalitetniji filter a ne da ga menjaju non-stop...

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• milan.nikolic91
                    CBC Član
                    • 20.09.2008
                    • 30
                    • Surdulica

Nisam planirao do kraja god. vec na prolece ili leto.Znam da izlazi nov model pa mi se vise isplati da sacekaj jer sam cuo da ce od nove god. carina biti manja.Ja se nadam da ce biti prikazan novi Polo u Zenevi(verovatno)...Od polovnjaka mogu da se oprostim jer caletu ne pada na pamet da da 15000evra za auto koji je presao 100000km(pitanje je i da li je toliko?) umalo me nije proglasio looodim sto uopste razm. o tome!!!Tako da polovna Astra i Golf otpadaju u startu...Polo mi je nekako najzanimljiviji i vec imam viziju izgleda novog Polo-a!Grande Punto nije losh svidja mi se bas,drug ima 1.2 68ks(dobijen na Bingo)ima super voznju,komforan je bas za tu klasu i dizajn mu je za 10 jos samo neke alu-crne felne i svaka riba je vasa Ali mi se i Punto cini nekako preskup ako ga je dizajnirao Djudjaro nije ga i pozlatio!

Comment

• dejank
                      CBC Član
                      • 13.08.2007
                      • 54
                      • Beograd

Originally posted by ToNcA
                      Prosto ne verujem da postoje genijalci koji menjaju filter klime na 15K - to fabrika sigurno nije propisala!
                      U servisnoj knjižici piše da se filter klime se po knjižici menja na 40000 km. Itd. Međutim, piše i da se u slučajevima težih uslova ekspolatacije intervali mogu skratiti, pa se ovi naši očigledno drže toga. Znam da su i kolegi na Mazdi 3 menjali filter klime na prvom servisu iz istog razloga.

Mada, zvao sam i par Kia servisa po unutrašnjosti (ovlašćenih takođe) i oni ispadaju znatno jeftiniji (čini mi se da su mi u jednom rekli da je servis oko 9000 din, s tim što filter klime ne menjaju ako ne treba, a on je nekih 2500 din ako se dobro sećam tako da sve ispada nešto oko 11000).

Inače, gledam nešto poslednji SAT plus pa, ispada da ni servis za Fabiu II TDI nije znatno jeftiniji, budući da se radi na 10000 km a košta oko 10-12000 din.

Comment

• Dren
                        CBC Senator XXL
                        • 24.08.2005
                        • 1068
                        • Sarajevo

Preduhitrise me, Nova Fabia je NOVA, kao model, a VW tek treba na toj istoj platformi da izbaci novog Polo-a... A tada nece biti jeftiniji od Skode... Kao i dosad, razlika ce biti bar 2000 EUR za uporediv VW...

Comment

• supic dejan
                          CBC Veteran
                          • 11.07.2006
                          • 146
                          • Novi Sad

S obzirom da dečko razmišlja o benzincu, pa još i VW Polu, što ne obrati pažnju na novu Ibizu, staru Kordobu koja ako se ne varam može završiti za oko 11500e, stari model koji je generacijski isti kao i taj Polo, poprilično dobra kupovina + besplatan kasko 5 godina.

Comment

• JNC
                            CBC Senator XXL
                            • 19.12.2006
                            • 1332
                            • Beograd

Originally posted by dejank
                            Znam da su i kolegi na Mazdi 3 menjali filter klime na prvom servisu iz istog razloga.
                            Meni nisu menjali sto bi to radili, ili su ga zaje... ili je bio prljav zbog pitaj boga cega i morao da se menja.

Comment

• ToNcA
                              CBC Senator XXL
                              • 31.01.2006
                              • 868
                              • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                              • Mazda 6 2.0d

Cekaj, jel Srbija Sahara pa da filter klime ima "otezane uslove eksploatacije"? Ne vidim sto bi kod nas filter klime vise stradao nego u Nemackoj na primer? Jeste da malo redje peru ulice kod nas ali menjati ga na 15K je smesno!

Da meni neko tako nesto uradi pisao bih proizvodjacu bez razmisljanja jer ipak se ta srpska firmica kocka sa renomeom jedne velike svetske kompanije!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Bane R
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2006
                                • 1769
                                • Beograd

Ljudi, postoji jedno zanimljivo i u ovom trenutku, a naručito u budućim trenucima, jednako isplativo gorivo kao dizel za koje mnogi kod nas nisu čuli a zove se bezolovni motorni benzin. Servis sa Ceeda sa boljim, bržim, lepšim, udobnijim benzinskim motorom je značajno jeftiniji, u nivou klase, ako ne i ispod.

Comment

Working...
                                X