BEST BUY za 14000-15000evra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Corsa
    CBC Senator XXL
    • 22.09.2005
    • 450
    • Beograd

Da se nadovezem samo na Banetov post.Isao sam skoro sa drugarom da gleda Proceed i raspitao se malo oko troskova servisa.Razlika je bila dosta velika, tipa 5,6 hiljada din.
    edit, mislio sam na razliku izmedju ben 1.4 i slabijeg dizela 1.6

Comment

• iwcham1979
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2007
      • 741
      • Nis
      • Seat Altea 2.0Tdi

Nova Ibiza je odlicno odradjen auto. Detaljno sam gledao jednu u Porseu! Imas u Weltautu skoro move Leon-e 2008g sa par hiljada 1.6benz koji se uklapaju u cenu!

Comment

• dejank
        CBC Član
        • 13.08.2007
        • 54
        • Beograd

Originally posted by Bane®
        Ljudi, postoji jedno zanimljivo i u ovom trenutku, a naručito u budućim trenucima, jednako isplativo gorivo kao dizel za koje mnogi kod nas nisu čuli a zove se bezolovni motorni benzin. Servis sa Ceeda sa boljim, bržim, lepšim, udobnijim benzinskim motorom je značajno jeftiniji, u nivou klase, ako ne i ispod.
        Istina. Bezveze pričamo o Cee'd-u sa CRDi motorom kada se on ionako ne uklapa u budžet pokretača teme!

Comment

• vukmarko
          CBC Član
          • 01.11.2008
          • 17
          • Beograd

Druze, samo sam preleteo temu i cini mi se da ti niko nije dovoljno skrenuo paznju na Weltauto. Ja sam skoro gledao automobile u toj cenovnoj klasi i ima zanimljivih stvarcica a kada dodjes u kontakt sa njima ako budes imao malo strpljenja moze da ti izleti nesto jako lepo za male pare. Npr kada sam ja gledao, posto je momak koji tamo radi kako se ispostavilo moj poznanik, saznao sam da uzimaju brdo (tipa 15+) fabija ili pola, sad se vise ne secam tacno i nekoliko vecih automobila od Donkafe jer nisu platili i dobijes auto koji je presao do 5-10000km za prilicno manje pare. Za tu akciju znam da je pola zaposlenih tamo diglo kredite da ih uzme tako da ne znam da li su gore pomenuti jos u prodaji ali ti govorim da je weltauto vredan paznje. Ja sam za malo uzeo auto tamo.
          http://www.travian.rs/?uc=rs2_28938

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

Za 15000 eur bih uzeo Hondu Civic 1.8 Sport ili Citroen C4 2.0 sa 15-25000km na satu i bio klasu iznad tih novih automobila koje spominjete, a imao gotovo nov auto.

Comment

• Vebe Bavaria
              CBC Senator
              • 30.08.2008
              • 237
              • Bg

Ma BMW E46 320i i vozices ga dozivotno..
              Ovako sve drugo ces menjati na svakih 2 godine

Bezi od tih mekanih italijana i pipljivih francuza takva kola se iskrive i raskantaju.. nije to za nase puteve ako ces prelaziti kilometraze.
              Kbo

Comment

• banderas
                CBC Član
                • 16.11.2006
                • 43
                • Barich

Ja bi razmislio o subaru impreci 1.5,koja kosta oko 14000e.

Comment

• civi
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2005
                  • 1492
                  • Pozarevac

Originally posted by banderas
                  Ja bi razmislio o subaru impreci 1.5,koja kosta oko 14000e.
                  definitivno ako tei ne smeta nejak motor i malko veca potrosnja zbog integralnog pogona
                  a pogledaj i ovu stranu

i30 1.6 CRDi GLSSUN+Auto A/C, ABS, 6xAirbag, Pun elektro-paket, Alarm, Audio sistem, Kožni volan, Svetla za maglu, Alu 16"PLAVA METALIK06.03.2008.7.00014.950
                  Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
                  - Kako to misliš, kočim?

Comment

• starac vujadin
                    CBC Senator XXL
                    • 27.08.2005
                    • 2617
                    • Stari grad

Ne kosta vise toliko Impreza. Sada je 17600 bazna verzija.

Comment

• miroslavm
                      CBC Senator
                      • 13.02.2007
                      • 208
                      • Beograd, Zvezdara

Vremena se menjaju, i kao sto su sad korejanci odlicni, tako ce uskoro doci i do promene mentaliteta pa ce imati dobru cenu kao polovnjaci.
                      Prema tome , najbolja kupovina bi ti bila pomenuta Kia pro ceed, ili Hjundai i30, koje je vec neko pomenuo ili Astra koja je relativno jeftina za odrzavanje.
                      VW je definitivno losa varijanta, malo se dobija za ono sto dajes, plus zamoran eksterijer i enterijer. I one tojote nisu lose

Comment

• Schumacher89
                        CBC Član
                        • 28.11.2008
                        • 33
                        • .......

Nije losa opcija Peugeot 308 , ceo prednji deo mu je u F1 stilu , po pitanju dizajna je po meni najlepsi u Golf klasi ... ja razmisljam u tom pravcu da ga kupim marta na sajmu ... a sto se tice osnovnog modela kosta 16 670E sa 1,4 benzinskim motorom od 95 ks

Comment

• iwcham1979
                          CBC Senator XXL
                          • 17.07.2007
                          • 741
                          • Nis
                          • Seat Altea 2.0Tdi

Kia Ceed/Proceed ne bih nikada uzeo. korejanci opet pokazuju da nisu zaista konkurentni u pravom smislu reci:

Evo sta pise vlasnik jedne Kie Ceed:

"Pa,pisao sam vise puta ovde na forumu (pogledaj http://www....) Nije to nista posebno,ali nisam ocekivao sve te slabosti vec za prvih devet meseci.Prvo,plastika krcka,a mene to izludjuje. Drugo,sediste mi se "raspalo" (popravljeno). Trece,cujem neki zvuk iz volana,za koji mi kazu da je ok,a ja ne zelim da ga cujem. Cetvrto,lagali su me za cenu redovnog servisa kada sam kupovao auto. Peto,nisu bas najljubazniji.
                          Ono cime sam zadovoljan je motor, performanse, potrosnja, komfor, stabilnost,neupadljivost,lakoca kojom se vozi.Sta da ti kazem,ne znam da li bih ga opet kupio,verovatno ne,ali ni tada,a ni sada ne bih dobio za te pare ni jedan auto iz te klase,koji bi imao tako dobar motor i toliko opreme.Neceg bih morao da se odreknem,ali sad nema svrhe da ramisljam o tome.Da te ne bih obeshrabrio,procitaj i komentare drugih vlasnika Ceed-a,koji su dosta zadovoljniji od mene.

Comment

• Dren
                            CBC Senator XXL
                            • 24.08.2005
                            • 1068
                            • Sarajevo

I opet se vratimo na ono staro koliko cega za koliko para...

Prvo,plastika krcka,a mene to izludjuje. Drugo,sediste mi se "raspalo" (popravljeno). Trece,cujem neki zvuk iz volana,za koji mi kazu da je ok,a ja ne zelim da ga cujem. Cetvrto,lagali su me za cenu redovnog servisa kada sam kupovao auto. Peto,nisu bas najljubazniji.
                            Jedino je razlog broj 4 racionalan razlog, donekle i br. 5, ali se to moze poboljsati svojim stavom, gdje ces se npr. ti istresti njima, a ne oni tebi... Broj 2 je primjer sustine garancije od 5 godina... Ostalo necu komentarisati, jer da se za cijenu KIA-e moze voziti Rolls-Royce, i ja bih ga rado vozio, ali nema nigdje za te pare...

Ono cime sam zadovoljan je motor, performanse, potrosnja, komfor, stabilnost,neupadljivost,lakoca kojom se vozi.Sta da ti kazem,ne znam da li bih ga opet kupio,verovatno ne,ali ni tada,a ni sada ne bih dobio za te pare ni jedan auto iz te klase,koji bi imao tako dobar motor i toliko opreme.Neceg bih morao da se odreknem,ali sad nema svrhe da ramisljam o tome.
                            Meni se cini da su ovi plusevi istog pisca, mnogo "jaci" od navedenih minusa...

Cijela sustina ove filozofije je sazeta po meni u boldiranom dijelu teksta... Mozemo se sloziti oko toga, ili ne, ali je tu sustina... Ocito je on ocekivao od novog automobila da bar 5 godina mirise kao u salonu, i da je poslozen kao RR...

By the way, neki dan sam bio na prezentaciji VW Golfa 6, i pored njihovih obecanja o znatnom napretku materijala unutra, plastika na i oko vrata je jos uvijek pregruba, pretvrda, i "preplasticna" za automobil koji ce u najjeftinijoj varijanti (benzin 1.4) kostati barem 14.000-14.500 EUR... Tako da nije samo KIA ispod ocekivanja...

Comment

• iwcham1979
                              CBC Senator XXL
                              • 17.07.2007
                              • 741
                              • Nis
                              • Seat Altea 2.0Tdi

Hvala. Pozdrav svima koji su mi pomogli u izborima i savetima, a i ja njima u bilo cemu....
                              P.S
                              Nadzornice, mahni stapicem once again

Comment

• StudentBGD
                                CBC Senator XXL
                                • 18.12.2007
                                • 1027
                                • Beograd

Napustas forum?
                                Ti si pokrenuo ovu temu pod drugim nick-om posto vidim da se zahvaljujes na pomoci oko izbora?
                                Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

Working...
                                X