Sta da radim?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SVAJCENEGER
    CBC Član
    • 17.08.2008
    • 31
    • beograd

Sta da radim?

U dilemi sam.Imam auto pezo 205 1987 god presao 215000.treba jos 600e da se ulozi u njega sa rukama majstora,a to spada registracija,zadnji trap,amortizere,nove gume,zamena ulja,filter za fazuh,stelovanje karburatora.Ja sam mu promenio vec poluosovine levu i desnu,pumpu za gorivo,svecice,diskove,plocice.levo rame,manzetne i semirinzi.To me je kostalo 300e sa rukama majstora.E sada da li da ulozim jos tih 600e ( iskreno znacu tada sta vozim ),ili da ga prodam i kupim drugi?
  • Flavio
    CBC Senator XXL
    • 13.06.2006
    • 1926
    • 012 Centar
    • KaraWagon 1.4T.Spark

Ako je budzet za drugi auto samo novac od prodaje 205-ice + tih 600e sto treba uloziti u njega,mislim da ti se isplati prodaja bash .Posebno ako je limarijski OK.

Comment

• SVAJCENEGER
      CBC Član
      • 17.08.2008
      • 31
      • beograd

da ali ako prodam njega ( neverujem da cu dobiti vise od 1500 e,mozda 1700e max ),opet kada budem drugi kupovao,opet ce biti menjaj ovo,menjaj ono,ali ako ulozim tih 600,pa posle kupim za 100 e alufelne,bice extra.Limarijski je ok

Comment

• nikola_VUK
        CBC Senator XXL
        • 20.09.2005
        • 317
        • Podgorica - Novi Sad
        • Mercedes vaneo 1.7

Glupo je u auto od 1500 ulagati 600 eura, mada ces ga mnogo teze prodati zato sto mu registracija istice.

Comment

• bojanTI
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2006
          • 870
          • Pancevo

Opet jos gluplje prodati ga i za 2k eura kupiti novog potencijalnog krsa u koga ces spucati jos par stotina eura...
          In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Flavio
            CBC Senator XXL
            • 13.06.2006
            • 1926
            • 012 Centar
            • KaraWagon 1.4T.Spark

Moja greska !Brzak na tastaturi.Uneo ispravku .
            Originally posted by Flavio
            Ako je budzet za drugi auto samo novac od prodaje 205-ice + tih 600e sto treba uloziti u njega,mislim da ti se NE isplati prodaja bash .Posebno ako je limarijski OK.
            @nikola_VUK,da li je?Ako nema mogucnosti za novije,da li je glupo ulagati?
            Ovako vec ima star ali relativno OK autic .

Comment

• Vlada_nbgd
              CBC Senator XXL
              • 11.09.2005
              • 1066
              • Novi Beograd/Topcider
              • ford focus sport pack

Originally posted by bojanTI
              Opet jos gluplje prodati ga i za 2k eura kupiti novog potencijalnog krsa u koga ces spucati jos par stotina eura...
              Bas tako,plus sve pobrojano manje vise spada u redovno odrzavanje i moze ga sacekati i kod dosta skupljih automobila od tog pezoa.
              FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Laki GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2006
                • 2426
                • Beograd-Vozdovac

Bolje svoj da sredis to koliko trebas jel te sigurno ni taj drugi auto nece obradovati svojom ispravnoscu.

A te price da je u auto od 1500eur. glupo uloziti 600 da bi on bio ispravan stvarno su glupe najstrasnije. Ako ces ispravan auto da sa njim mozes putovati,raditi....mora da se ulaze pa cak i preko cene. Zbog takvog razmisljanja glupo je ulagati, danas tesko da moze da se kupi vise normalan auto(cast izuzetcima).
                Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• TETAK
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3034
                  • Čačak, Srbija

Ubaci taj novac u auto i znaćeš šta imaš.U suprotnom ulaziš u neku drugu priču sa nekim NN autom kome sve to sigurno treba i......ajde Jovo nanovo!Taj autić je uvek bio lep komad i ako je još i vizuelno dobar nemoj da razmišljaš!
                  Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• SVAJCENEGER
                    CBC Član
                    • 17.08.2008
                    • 31
                    • beograd

ma auto je extra,ima dobar motor,limarijski je ok,malo treba poliranja,i tih 600 e da bude extra.Ok,hvala svima na savetu

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

Originally posted by Laki GSi
                      Bolje svoj da sredis to koliko trebas jel te sigurno ni taj drugi auto nece obradovati svojom ispravnoscu.

A te price da je u auto od 1500eur. glupo uloziti 600 da bi on bio ispravan stvarno su glupe najstrasnije. Ako ces ispravan auto da sa njim mozes putovati,raditi....mora da se ulaze pa cak i preko cene. Zbog takvog razmisljanja glupo je ulagati, danas tesko da moze da se kupi vise normalan auto(cast izuzetcima).
                      normalan savet od nekog ko je u lesh sipao para 3x vise nego sto sam auto kosta i opet je na kraju dobio sta???

moj savet, ulozi onoliko koliko zahteva da bude tehnicki ispravan i ono sto je neophodno.
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• nikola_VUK
                        CBC Senator XXL
                        • 20.09.2005
                        • 317
                        • Podgorica - Novi Sad
                        • Mercedes vaneo 1.7

Upravo pricam o tome ako je auto izakan ako ce stalno da pravi probleme a definitivno po godistu i kilometrazi imam osecaj da hoce, mislim da je mnogo pametnije uci u novi projekat, mislim da taj mali pezo i nemoze da predje mnogo preko te kilometraze a da ostane u dobrom stanju ali ti sam znas kakav auto imas.

Comment

Working...
                        X