U dilemi sam.Imam auto pezo 205 1987 god presao 215000.treba jos 600e da se ulozi u njega sa rukama majstora,a to spada registracija,zadnji trap,amortizere,nove gume,zamena ulja,filter za fazuh,stelovanje karburatora.Ja sam mu promenio vec poluosovine levu i desnu,pumpu za gorivo,svecice,diskove,plocice.levo rame,manzetne i semirinzi.To me je kostalo 300e sa rukama majstora.E sada da li da ulozim jos tih 600e ( iskreno znacu tada sta vozim ),ili da ga prodam i kupim drugi?
Sta da radim?
Collapse
X
-
Opet jos gluplje prodati ga i za 2k eura kupiti novog potencijalnog krsa u koga ces spucati jos par stotina eura...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Moja greska!Brzak na tastaturi.Uneo ispravku
.
Originally posted by FlavioAko je budzet za drugi auto samo novac od prodaje 205-ice + tih 600e sto treba uloziti u njega,mislim da ti se NE isplati prodaja bash.Posebno ako je limarijski OK.
Ovako vec ima star ali relativno OK autic.
Comment
-
-
Originally posted by bojanTIOpet jos gluplje prodati ga i za 2k eura kupiti novog potencijalnog krsa u koga ces spucati jos par stotina eura...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Bolje svoj da sredis to koliko trebas jel te sigurno ni taj drugi auto nece obradovati svojom ispravnoscu.
A te price da je u auto od 1500eur. glupo uloziti 600 da bi on bio ispravan stvarno su glupe najstrasnije. Ako ces ispravan auto da sa njim mozes putovati,raditi....mora da se ulaze pa cak i preko cene. Zbog takvog razmisljanja glupo je ulagati, danas tesko da moze da se kupi vise normalan auto(cast izuzetcima).Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Ubaci taj novac u auto i znaćeš šta imaš.U suprotnom ulaziš u neku drugu priču sa nekim NN autom kome sve to sigurno treba i......ajde Jovo nanovo!Taj autić je uvek bio lep komad i ako je još i vizuelno dobar nemoj da razmišljaš!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by Laki GSiBolje svoj da sredis to koliko trebas jel te sigurno ni taj drugi auto nece obradovati svojom ispravnoscu.
A te price da je u auto od 1500eur. glupo uloziti 600 da bi on bio ispravan stvarno su glupe najstrasnije. Ako ces ispravan auto da sa njim mozes putovati,raditi....mora da se ulaze pa cak i preko cene. Zbog takvog razmisljanja glupo je ulagati, danas tesko da moze da se kupi vise normalan auto(cast izuzetcima).
moj savet, ulozi onoliko koliko zahteva da bude tehnicki ispravan i ono sto je neophodno.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Upravo pricam o tome ako je auto izakan ako ce stalno da pravi probleme a definitivno po godistu i kilometrazi imam osecaj da hoce, mislim da je mnogo pametnije uci u novi projekat, mislim da taj mali pezo i nemoze da predje mnogo preko te kilometraze a da ostane u dobrom stanju ali ti sam znas kakav auto imas.
Comment
-
Comment