malo ima tih akorda 98-99god. kod nas inace bi on bio pun pogodak. a sto ti insistiras na autu sa 4 vrata kad si "momak". sto ne uzmes nekog kupea. sta ima veze sto su 2.2 otvori se za registraciju. tesko ces ti uzeti auto ako ne napravis neki kompromis ili se otkacis od japanca. hebes mu mater, taj desni volan jedino glup malo za preticanje a sto se voznje tice generalno, naviknes se posle nekog vremena.
Jos ako bi iskopao u kojim oglasima i turio link.....
Ako je onaj iz NS, crveni, sa naopacke volanom, nista.
Pricao je o ovom accordu. Tip je iz Nisha, ja sam hteo ovo da pazarim, ali 99 god + stranac, nisam hteo da rizikujem da li moze da se uveze ili ne. Na kraju je lik prodao i registrovao bez problema. Imao je neku potvrdu da je E3 a i dobio je od ovih nasih isto neku potvrdu da se moze uvesti. Tako reche skyline jer je i on trebao da je pazari, samo je zakasnio
Za sada ne, prvo da vidim da li cu i sta da pazarim, dosta mi je bilo prosli put egzibicije od 4 meseca pozajmljivanja raznoraznih prevoznih sredstava.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Uhh ja bas poleteo da nadjem gde sam video da je Vedran postavio slike od ove srebrne accord , kad on ti vec pokazao i sad vidim da je prodata Bas steta odlican primerak vredelo je uzeti bez razmisljanja !!!
U svakom slucaju moj predlog za naslednika vti-a je svakako vtec - Accord 2.0 , uklapa se u cenu a tebi ne treba objasnjavati sta je i zasto ! Ja sam sa svojom prezadovoljan ! Ima nesto u onom sto se prica "Jednom Honda zauvek Honda" .
Moram da kazem samo da mazde i toyote takodje prave odlicne automobile i njih takodje treba uzimati u razmatranje ako iskrsne nesto extra !
Comment