Treba mi jeftin auto koji mnogo malo trosi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Zloca
    CBC Senator XXL
    • 21.12.2005
    • 510
    • Novi Sad
    • Astra bertone turbo

Eee, ja sam nizi i laksi pa nemam tih problema. A sto se tice naginjanja i meni lici da se klati samo tako, ne znam, nikad se nisam vozio u njemu niti me je ikada interesovao. Sve do sada.

Mada kada se onaj citroen sto voze casne sestre u "Zandarmima" ne prevrne, nece valjda ni R4. =]
    MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• Kenno
      CBC Senator XXL
      • 21.08.2006
      • 460
      • Zenica, BiH

Znam da spaček i r4 se naginju više nego što realno gube trakciju, ali kažem da mi se ne svidja takav osjećaj samo, kao putniku...

Comment

• Superbird
        CBC Senator XXL
        • 06.02.2006
        • 384
        • Sabac ---> Novi Sad
        • Audi 100 Typ 43

Drugar ima R4 GTL i cesto se vozim s njim. Naginje se itekako, ali nijednom nismo imali neku bas rizicnu situaciju, da osetis da ce auto da izleti ili nesto slicno.
        Negde sam citao da je razlog sto ga je tesko prevrnuti to sto pozadi ima torziju, pa je i zadnji levi tocak pomeren napred u odnosu na desni

Moja favorit izmedju R4 i 2CV ostaje Renault, i to iz vise razloga. Citroen ima vazdusno hladjenje i ne znam koliko ti se isplati da se cimas oko ugradnje plina. Uz to, dobar primerak neretko kosta duplo vise od Renoa. I ono najstrasnije - cale je imao Dijanu i pri ~10 km/h (kocio pred semaforom, a zagledali se u neku ribu na trotoaru) opizdi trulu Zastavu 101 otpozadi - njoj ama bas nista, a Dijana pukne napola Ne kazem da bi Renault prosao nesto mnogo bolje, ali ipak... I uvek su problemi bili s njom, paljenje na kurblu redovna stvar, dok dva Rendzera koja smo imali nisu pravili maltene nikakve probleme...

Comment

• Dren
          CBC Senator XXL
          • 24.08.2005
          • 1068
          • Sarajevo

Ja bih sada kada bih nasao jedan pristojno ocuvan primjerak (ni da ih radarom trazim...) iz ciste za*ebancije kupio sebi jednu "katricu", tj. R4, GTL po mogucnosti... Malo zeza, a malo prevoz po gradu...

Comment

• Superbird
            CBC Senator XXL
            • 06.02.2006
            • 384
            • Sabac ---> Novi Sad
            • Audi 100 Typ 43

Bila su pre jedno godinu i po dana dva komada u oglasima, za po 4000 evra. Jedan je presao 95 km, a drugi mislim i manje, cak je imao i najlone na sedistima.

Comment

• Bojan1212
              CBC Senator XXL
              • 15.07.2008
              • 468
              • Zemun
              • Honda Accord

Ja sam isto misljenja da za te pare ne moze da se nadje takav auto. Pa da bude tako mali potrosac, a da u sustini nije los ne bi ga ni onaj prodavao. Medjutim ti imas svoju racunicu, a da li si razmisljao da ce ponekad takav auto da te ostavi na sred puta? Tada neces biti u blizini tvoje 19-ice. Jer ipak 100km za takve aute dnevno nije bas malo.

Glas dajem za R4 iako mi je strasno ruzan.

Comment

• milannik
                CBC Senator XXL
                • 23.12.2004
                • 1455
                • Niš

Kazu i da je 4-ka udobnija. Lik je pricao kako je bez problema isao po 400-500 kg u cugu...

Comment

• Zloca
                  CBC Senator XXL
                  • 21.12.2005
                  • 510
                  • Novi Sad
                  • Astra bertone turbo

Verovatno si mislio na km a ne na kg, ili je taj lik isao po 400-500kg cuge! =]
                  MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• milannik
                    CBC Senator XXL
                    • 23.12.2004
                    • 1455
                    • Niš

Pa u stvari i nisam mnogo pogresio
                    Posto je lik isao sa solun po auto delove

Comment

Originally posted by Superbird
                      Bila su pre jedno godinu i po dana dva komada u oglasima, za po 4000 evra. Jedan je presao 95 km, a drugi mislim i manje, cak je imao i najlone na sedistima.
                      Taj sa najlonima je presao 2km. Nikada registrovan, stalno u garazi. Baba ga davno dobila bila negde, a nije imala polozeno, pa sve htela da polaze, pa hoce, pa nece i na kraju baba umrla i ostalo sinu... To je bilo super kupiti, za kolekciju...Mislim da ne postoji bolji R4 na svetu...

Comment

• Bojan1212
                        CBC Senator XXL
                        • 15.07.2008
                        • 468
                        • Zemun
                        • Honda Accord

Evo sta sam video u oglasima i setim se ove teme.

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=81463

Comment

• steva68
                          CBC Član
                          • 17.12.2007
                          • 11
                          • ns

Kupi nov skuter 150kubika i 6 meseci vozi njega drugih 6 vozi renoa i bice najjevtinije + najlepse.
                          PS Ko nije vozio motor nece razumeti

Comment

• Bojan1212
                            CBC Senator XXL
                            • 15.07.2008
                            • 468
                            • Zemun
                            • Honda Accord

Originally posted by steva68
                            Kupi nov skuter 150kubika i 6 meseci vozi njega drugih 6 vozi renoa i bice najjevtinije + najlepse.
                            Dobar savet. Leti ti ne treba klima boli te uvo.

Comment

Originally posted by steva68
                              E ako uspe 6 meseci da vozi skuter...

Ima da da 3000-4000 evra za skuter sa kojim ce zimi moci da se slika, a za te pare moze da kupi auto koji ce i zimi i leti, i po kisi i po snegu moci da vozi... Pa ja imam super opremu (prava jakna, kaciga, rukavice, termo pantalone), pa se smrznem septembra!

Ako bas hoce skuter, neka kupi BMW C1 (jes da je skuplji, ali ce samo njega moci da vozi 6 meseci).

Mislim da peglica nije ono sto mu treba iz prostog razloga sto trosi kao neki auto od 2000 kubika. Moja baba je imala, i ispod 10l nikada nije mogla da je spusti, a lako ode na 12. A jedan drugar mi se zali da mu trosi "K'o BMW", kaze 13l mu trosi...

Comment

• Arsa
                                CBC Senator XXL
                                • 25.09.2007
                                • 345
                                • Nis
                                • MBw210, BMW e32

Dokle si stigao sa kupovinom? Ja sam vozio maruti 800 i mogu da ti kazem da je to najbolji izbor po mom misljenju! A nisu skupi! Ja bas za sebe trazim jedan za po gradu!

Comment

Working...
                                X