Jonicaalfa ima smisla sto covek prica, ali za neku drugu pricu. U ovom slucaju kada nemas pare ni za tog eMa pa das poslednji dinar a onda zavrsi u servisu i vozas ga od majstora do majstora bas se ne isplati. Najgore sto ti ubije ljubav prema takvoj marci pa vise ne zelis ni da vidis BMW =]
Kupovina m3 e36
Collapse
X
-
E36 M3 nije auto koji se kupuje za 7-8000 evra kod nas, kraj price. Znam kakav je moj M3, kako je odrzavan i u kakvom je stanju, pa opet ima par sitnica koje mu fale - nista ozbiljno, ali ako moj auto koji odrzavam perfektno ima par stvari koje bi trebalo srediti, u kakvom li su stanju ostali?
@jonicalfa
Odlicne savete dajes, uzdrzi se ubuduce od slicnih jer takvi nikome ne pomazu. Nema veze sto je menjano, sta te briga sta ti drugi savetuju, svejedno ti to uzmi...I sta? Da zavrsi sa podmladjenim autom, u OCAJNOM stanju, koji ima toliko nakalemljenih i neoriginalnih stvari da ne bih znao odakle da krenem. Mozda takve stvari tebi nisu bitne, ali pokazuju nedostatak brige, odnos sadasnjeg vlasnika prema autu, i VRLO veliku verovatnocu da sa autom nesto ozbiljno nije u redu. I ti bi nekom savetovato da uzme takav auto?
Ako nemas najmanje 10.000 u dzepu, sto je po meni apsolutni minimum da uopste i krenes da trazis takav auto, nemoj ni da razmisljas o tome. To nije bas nesto enormno skup auto za odrzavanje, ali izuzetno zahtevan i skup za popravku i ispravljanje gresaka i nedostataka.
Comment
-
-
jbg druze, ja nisam bash u takvoj finansijskoj mogucnosti da uzmem m3 koji je krsh da dam velike pare za njega i posle da dam josh pola auto u servis za popravku svega i svacega, auto uzimam da bi se vozio i uzivao u voznju u njemu a ne tek da prodje kroz moje ruka pa da ga saljem dalje, m3 kao auto obozavam ali boze moj ako nisam u mogucnosti sada da ga kupim (mislim na ocuvan primerak) bice vremena kad se nakupi josh kinte pa cu onda gledati neki do 10.000e a ne kao sada kada mi je limit 8.000e
pozzBMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
-
Ma salio sam se, nisam ni znao da se prodaje...simpatican auto, ali rupa bez dna, pogotovu starije serije...
Nego, sad ozbiljnije - sta mislis o Sierri Cosworth?
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=83868
Comment
-
-
-
Vozilo je registrovano: Ne
7.500 ccm3 jeeeeSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
jeli bre jel me vi to malo poprckujete
necu to bre, mnoooogo velika kubikaza (meni cale nije hteo da uzme a8 zbog kubikaze http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=74834 ) plus matoro ko biblijaBMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Comment
-
-
Pa hteo si auto od 3200 kubika, malo li je...
Ima takvih autmobila da se kupe nije da nema, ali kod nas ces "svecom naci" dobar mator i jak auto...
U svakom slucaju racunaj da ostavis bar 1000 evra odmah da ulozis u bilo koji da kupis, a ni 2 soma nece biti naodmet. Godiste uopste nemoj da gledas, to je kod takvih kola nebitna stvar. Gledaj da u autu (skoro) sve funkcionise i da ima sve zive sitnice jer to naci kod skupljih i nesto redjih kola je uglavnom jako tesko. Gledaj vlasnika i koliko ga dugo ima. Ako ga ima dugo to je vrlo dobra stvar. Ako nema pojma o tim kolima - bezi, ako ga ima manje od godinu dana - bezi, ako ne zna da vozi - bezi, ako stedi na odrzavanju i delovima - bezi. Ako je sumnjivo jeftin - bezi, osim ako sigurno znas da je dosao do stadijuma da nema `leba da jede. Moras da imas svog mehanicara koji ce biti spreman da `ebava sa sitnicama koje mogu da crknu, a koje kostaju mnogo.
Zbog toga sam ti i predlozio Sierru Cosworth - ako nesto i ne valja, imas kintu da je dotegnes, mada koliko se secam auto je vrlo dobar.
Mada vidim da ima jos nekih interesantnih automobila...Carlos Sainz Celica., itd, itd...
Comment
-
-
pa to si u pravu, mada konkretno kod siere mi se izgled ne svidja a to mi je presudno kod kupovine auta
sutra treba da se cujem sa likom za 328 cabrio pa da vidim shta je odlucio, ponudio sam mu golfa u trampu i 1000e a on mi je trazio 1500, pa cemo videti kako ce biti...
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=85061BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Comment
-
Comment