Pa ne moras na cetke da ga teras, dovoljno je da odes u neku perionicu i da ga konstantno puskirujau po krovu i svim kederima (sastavima) jedno 15-20 minuta. Ako tada ne pusti, onda sigurno dobro dihtuje!
Proveri vidljive detalje, sklopove i najbitnije platno. Probaj kroz pricu da saznas gde je drzao auto, dal na suncanom parkingu ili u garazi, ispod nastresnice neke i sl. jer sunce dosta utice na krtost platna i njegovo propadanje. Takodje predlazem puskiranje jer tu voda ulazi pod pritiskom i sa raznih uglova pa ako tu ne pusti nece ni u svakodnevnoj upotrebi.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Ako auto probas po kisi mozda nece odmah poceti da prokisnjava nego tek kad se krov dovoljno natopi pocne da pusta ako je los ali sve to mozes da improvizujes kao sto sto rekose momci jedno doooodro pranje i spricanje puskom po svim spojevima gde se spajaju kederi sa staklom,platno od oka sam mozes da vidis koliko je korisceno i upropasceno a sto se tice mehanike krova nebi trebalo da ima duze zadrske u spustanju i podizanju,obavezno proveri pumpu da ne gubi ulje,mada se i to da srediti.Ako se krov ukoci pa trazi da ga seckas prekidacem onda je to los znak.
Krov bi trebao samo da se otkaci i zakaci sigurnosnom polugicom iznad soferke na centralnom delu. Posle toga sve ide samo. Makar bi tako trebalo. Koliko znam kada otvara, prvo zabravi gepek, podigne zadnji deo krova, posle podigne haubu koja pokriva pretenac krova, spusti krov i vrati poklopac krova. E sada imas sistem sajli i elektoro motor koji sve to vuce. Ja nisam gledao gde se nalazi, ali drugar koji ima E36 kaze da je to negde u tom delu gde se krov pakuje, ako sam ga ja dobro razumeo. Samo da znas, svaki kabrio negde pusta. U fabrickom upustvu imas tu toleranciju koliko ce vode da pusti. Uglavnom je to na spojevima krova, kedera i stakla, znaci na po obodima gde stakla (bocna i prozori) ulaze u keder na krovu. Na zadnjem prozorcicu NE SME da pusta. Naravno na ostalim mestima po ravnoj povrsini krova ne sme da pusta. Znaci ako krov ne izgleda lose ne bi trebao da bude problematican. Vodi racuna kada otvaras vrata auta, cim krenes da vuces bravu, prozori treba da se spuste par cm tacno da izadju iz kedera i da nesmetano otvoris vrata. Ako to ne radi, velika je sansa da je keder ostecen (iscepan jer ga u tom slucaju prozori cepaju prilikom otvaranja i zatvaranja vrata) i tu ce sigurno pustiti vodu. Dalje zatvori krov i pogledaj zadnji prozor da li je menjan (lako ces primetiti) i neka ti objasni zato. Najcesce propadne (pogotovu od sunca) ali gledaj da li je ISCEPAN po sredini kao da ga je neki U profil udario, jer ako jeste velika je sansa da je auto bio na "krovu" ili je imao teze lupanje posto iza naslona za glavu zadnjeg sedista imas sigurnosni roll-bar koji izlece (2 kom iza svakog naslona) da zastite glave putnika ako auto krene da se prevrce ili u slucaju tezeg udesa. Naravno , ako je krov bio spustem prilikom toga nece ostaviti tragove To je ono sto znam jer imam prilike da vidim jedan dobar e36 cabrio i znam muku koliko je tesko naci neki u pristojnom stanju u Srbiji.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
shto se tice prozora rade... tj spushtaju se pri otvaranju vrata, a podizu pri zatvaranju, krov kada sam gledao deluje kao da je nov, kao i kompletna limarija, ali milim da sam video da je stavljao silikon oko zadnjeg stakla.....
BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Znaci ima poluatomatski krov,otkacis polugicu i sve ostalo radi sam sto je plus jer koliko ja znam postoje i verzije koje se rucno sklapaju,to nikad nebi uzeo jer zamisli stanes negde,izlasis iz auta da bi otvorio krov ili nedaj boze da te kisa uhvati bruka i sramota.Sto se tice pumpe to je hidraulicna pumpa preko koje funkcionise ceo sistem,znam da je kod audija u gepeku u desnom cosku a kod bmw-a nisam siguran jer na tom mestu kod sestaka stoji akumulator kao protiv teza.
Comment