PEUGEOT 307 2.0 HDi - utisci i nedoumice!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kilimaker
    CBC Član
    • 17.02.2009
    • 31
    • PIROT

Re: PEUGEOT 307 2.0 HDi - utisci i nedoumice!

Ovlasceni peugeot a i citroen servis ima bazu podataka o svim prodatim automobilima ,pri tom mislim na one posle 1.1.2000 god , i ukoliko je neko negde u nekom sevisu u evropi upisao nesta o tom autu to je dostupno svim ovlascenim servisima ,pri tom cak postoji info o citroenovim vozilima kod pezoa i obrnuto.
    potpuno obavezno postoji prva informacija a autu ,tipa kada je proizvedeno ,koji motor ,boja i to se dobija na osnovu sasije.
    Potrazi zorane da ti naruce neki deo na osnovu sasije pa ce ti on iscitati podatke o tvom autu...
    Malverzacije su moguce i u Austriji oko kilometraze ,ali cisto sumnjam da je neko radio za ovaj auto.
    Nije mi jasno ,kako je prezubio zimus i zasto ,to je jako bitno i zasto tada nisi promenio kais?

Comment

• dbranko
      CBC Član
      • 17.11.2008
      • 83
      • Banja Luka
      • Mercedes W204

Originally posted by kilimaker
      Ovlasceni peugeot a i citroen servis ima bazu podataka o svim prodatim automobilima ,pri tom mislim na one posle 1.1.2000 god , i ukoliko je neko negde u nekom sevisu u evropi upisao nesta o tom autu to je dostupno svim ovlascenim servisima ,pri tom cak postoji info o citroenovim vozilima kod pezoa i obrnuto.
      potpuno obavezno postoji prva informacija a autu ,tipa kada je proizvedeno ,koji motor ,boja i to se dobija na osnovu sasije.
      Potrazi zorane da ti naruce neki deo na osnovu sasije pa ce ti on iscitati podatke o tvom autu...
      Malverzacije su moguce i u Austriji oko kilometraze ,ali cisto sumnjam da je neko radio za ovaj auto.
      Nije mi jasno ,kako je prezubio zimus i zasto ,to je jako bitno i zasto tada nisi promenio kais?
      I meni ništa nije bilo jasno! U jednom trenutku su mi rekli da je zaledila pumpa (dal vodena ili od goriva)! Onda su rekli da gorivo u rezervoaru uopšte nije smrzlo! Kontradiktorno! Crkle 4. klackalice! Kažu, remen je super! Evo već nekoliko hiljada satirem auto i sve je u redu!
      Moja teorija glasi:
      Pošto ja nisam bio kod kuće u momentima pokušaja odleđivanja, palenja i šlepanja auta do servisa, bojim se su ga momci usput pokušali upaliti na guranje (iskušavali sreću) što je rezultiralo ovom "blagom" havarijom na motoru! Ja za to nemam dokaze i možda nisam u pravu ali to mi je jedino logično. Bogu hvala, auto je sad super i odlično me služi poslije ovog popravka.
      Mercedes W204 C200 CDI, 100Kw, 2008 g.p.

Comment

• kilimaker
        CBC Član
        • 17.02.2009
        • 31
        • PIROT

drago mi je da je tako .Citao sam tvoje prve postove i bilo mi je krivo sto si bio tako razocaran u pocetku.

Comment

• dbranko
          CBC Član
          • 17.11.2008
          • 83
          • Banja Luka
          • Mercedes W204

Slupao sam ga!
          Kao što možete vidjeti sad vozim nešto sasvim drugo i zasad sam zadovoljan! I dalje mi je Peugeot veoma drag brand!

Comment

• Mikac
            CBC Član
            • 22.04.2010
            • 23
            • sever,kosovo

imam 307-icu vec 5 god.presao sa njom 50.000 sto sa kilometrazom iz francuske iznosi 192.000km bez nekih kwarowa,samo osnowno.. pa me zanima da li owaj auto ima ili nema pliwajuci zamajac!?? posto kwacilo prilicno wisoko odwaja i werowatno ce uskoro morati da se menja ceo set.

Comment

• Mikac
              CBC Član
              • 22.04.2010
              • 23
              • sever,kosovo

Originally posted by dbranko
              Slupao sam ga!
              Kao što možete vidjeti sad vozim nešto sasvim drugo i zasad sam zadovoljan! I dalje mi je Peugeot veoma drag brand!
              ooou sranje. . .Kako si ga slupao??? sta si mu swe zeznuo??? jesu se otworili jastuci??

Comment

• dbranko
                CBC Član
                • 17.11.2008
                • 83
                • Banja Luka
                • Mercedes W204

Originally posted by Mikac
                Originally posted by dbranko
                Slupao sam ga!
                ooou sranje. . .Kako si ga slupao??? sta si mu swe zeznuo??? jesu se otworili jastuci??
                Otvorila su se oba jastuka naprijed. Udario u mene čovjek sa Fiat Pandom i to direktno u prednji lijevi kraj, odbacio me i onda sam se zaustavio u banderi! Par kopči na glavi, istegnut vrat, ugruvan...eto!

Comment

• dbranko
                  CBC Član
                  • 17.11.2008
                  • 83
                  • Banja Luka
                  • Mercedes W204

Originally posted by Mikac
                  imam 307-icu vec 5 god.presao sa njom 50.000 sto sa kilometrazom iz francuske iznosi 192.000km bez nekih kwarowa,samo osnowno.. pa me zanima da li owaj auto ima ili nema pliwajuci zamajac!?? posto kwacilo prilicno wisoko odwaja i werowatno ce uskoro morati da se menja ceo set.
                  Ako je motor 2.0 hdi, 66KW, onda nema plivajući zamajac i FAP filter. To znam sigurno!

Comment

• Mikac
                    CBC Član
                    • 22.04.2010
                    • 23
                    • sever,kosovo

Pa ti si imao ozbiljnih povreda.. a kako te ti jastuci nisu spasli od povredjivanja glave??
                    sta se desilo sa pandom..kako su oni prosli???
                    da,moj pezo ima 66kw ili ti 90 ks.ide fino..

Comment

• dbranko
                      CBC Član
                      • 17.11.2008
                      • 83
                      • Banja Luka
                      • Mercedes W204

Sreća pa sam bio sam. Udario sam glavom u štok vrata i rasjekao glavu. Panda je zgužvana i sreća da je vozač prošao sa sličnim povredama kao ja.
                      Evo Peugeot je, kako čujem, popravljen i našao je novog vlasnika.

Comment

Working...
                      X