koja je okvirna cena diskova?
Nissan 200sx s13 DA ili NE.....
Collapse
X
-
pu, provali me
samo, fali mu jos 5 iljade
salim se
ovo radim iz ciste zlobe
zelim da ga navucem da se za*ebe i kupi auto
zezam se
ne slusaj me, ne vazi se ovo iznad u postu
vazu se ono sto sam ranije pisao
ali se jos raspitaj
generalno vrlo zabavna sprava za voznju, ali auto nije samo voznja, tako da pogledaj prakticnost, potrosnju, odrzavanje.... pa sam prosudiKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Pogledaj jos malo i sacekaj da ispadne neka nova ponuda pa ces mozda naici na boljeg,moj dobar drug je kupio letos takvog nisana 200sx 1.8T za 3000e,92god sa klimom u extra stanju,netaknut nigde ni ogreban.Sto se tice delova slabo se japanski automobili kvare tako da su jeftini za odrzavanje,to netreba da te brine,osim ako nije udaren auto pa da su mu se od toga mnoge stvari ostetile.Pozdrav.I'd rather be driving my SUPRA
Comment
-
-
ljudi ne znam sta da vam kazem sem da sam u velikoj dilemi.
Kontam opet auto 16 god star, pa ne moze sve biti extra, ko sto skyline rece tesko da ima neki a da nije lupan....
P.S. ako me navucete da kupim auto ima sledecih mesec dana da placate troskove popravki
Comment
-
-
ajde ovako
necemo te navlaciti i ubedjivati, posebno ne sad kad ce da nas kosta
salim se
nadamo se da nece imati ulaganja odmah
a i tvoj je novac, tvoj auto, glupo je da te mi ubedjujemo, mozemo ti reci samo iskustva
najbolje je sedi i probaj, probaj malo da zabacis "guzu" u raskrsnici, pa sam prosudi
ali svakako se jos raspitaj konkretno o S13 i dobro ga pregledaj
stvar koju sam cuo pre nego sam uzimao auto je da od zabijanja u blokadu na leru ume da prozvrji radilica, tako da na to treba obratiti paznju
ako ga uzmes
niposto blokada na leru, niposto peglanje kad je hladan i niposto gasenje kad je vrucKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Re: Nissan 200sx s13 DA ili NE.....
Pozzz...autoru!
Sobzirom da sam se cuo prosle nedelje sa vlasnikom pomenutog auta, zakljucio sam da se nisi odlucio jos uvek za kupovinu...Rekao bih da je interesantan primerak, sobzirom da je redak auto i da nam je suzen izbor. Da ne pominjem da ga obozavaju klinci sa manjkom budzeta koji od njega prave vasarsku atrakciju...i odrzavaju pomocu stapa i kanapa...Reci hvale, napominjem, sa dozom rezerve, jer tek treba da ga pogledam...
U granicama normalnog su retki ovakvi automobili..., zbog starosti i broja vlasnika...
Na osnovu zapazanja ti mogu reci da se vibracije na upravljacu kod 90% tih auta manifestuju zbog pokrivljenih diskova, uglavnom zadnjih cija je debljina 9mm, a donja granica 8mm na sta mnogi ne obracaju paznju...
Pucketanje iz auspuha na ler gasu nisam dobro razumeo.Ako je prosto tufkanje, praceno blagim trzajem samog motora...govori o neadekvatnim svecicama ili samoj bobini...Same bobine su osetljive, jer pored prave toplotne vrednosti zahtevaju i precizno odredjenu dimenziju svecice zbog samog spoja svecica-bobina usled cije nekompatibilnosti dolazi do loseg kontakta, prostije receno gutanja knedli, a kasnije i stradanja same bobine...sto ce reci samo "original"...
Vremensko razdoblje samog automobila govori o modelu koji koristi Platinum svecicu ciji set nije jeftin za sitnicu zvana "svecice"...a ti razmisli da li je nekome padalo na pamet da eksperimentise oko ovoga i zasto..., jer sam nailazio na razlicite slucaje...
Ne bih da te obeshrabrim ali se potraga za ovim modelom svodi na to "da li je vredan ulaganja ili nije". Perfektno ocuvane primerke voze entuzijasti ciji razlog odrzavanja nije pamet, nego ljubav..., a dolazak do takvih je nemoguca misija...
Comment
-
Comment