Pozdrav svima na forumu, nov sam ovde. Možda neko može da mi pomogne savetom u vezi kupovine auta. Vozio sam sve i svasta: Lada Samara, Renault 5 1.4, Renault Megan 1.6, Citroen Xsara 1.4, Ford Mondeo 1.8 td, Kia Rio 1.3.. Imam problem jer sam u stisci sa lovom i sada moram da kupim nešto do 3000 eur, naravno mora biti starije od prethodnih par auta, nažalost. NEMAM POJMA šta da radim, nisam nikad kupovao auto ispod 5000 eur (Samara i petica su bili zajednički ,,porodični automobili,,). Znam samo da mora da bude benzinac, da moraju da stanu dva dečija sedišta pozadi i da ima pristojan prtljažnik. 80% voznje po gradu (Niš), prelazim do 15000 godišnje. Elem, da se konačno vratim na naslov, zapala mi je za oko Alfa 155, neznam ni sam zašto, odlepio sam kad sam video jednu crvenu 155. Da li je pametno tražiti Alfu? Znam da je to pravi vozački auto (prija mi jurcanje kada sam solo u kolima) ali sam čuo da se ljudi žale na pouzdanost i skupo održavanje. Da li je moguće naći je za taj novac? Mozda 146? Ako ne Alfa šta drugo za te pare osim wv i starih mecki? Help please!
Alfa - da ili ne?
Collapse
X
-
Pozdrav i dobrodošao. Ajde da odmah razbijemo jedan mit: 145, 146 i 155 su povoljne za održavanje. Zasnovane su na Fiatovoj Tipo platformi i mnogo delova dele sa Tipom, Temprom, Lanciom Dedrom...
Ima jedna 155 crvena iz Niša što se prodaje na Polovniautomobili ili tako negde (ne znam da li si baš tu gledao) i ona je dobra osnova, što znači da vredi 2700 max i da treba uložiti još jedno 700-1000 u nju da bi taj auto zablistao onako kako treba. 155 je auto samo za zaljubljenike. Ako ti smeta krckanje plastike, povremeni otkazi instrumenata i kontrolnog panela, ovo nije auto za tebe. Ako voliš klasične automobile, jeste.
145 i 146 imaju mnogo kvalitetnije urađen enterijer, i lakše se voze po gradu.
Proveri dobro papire ako se odlučiš za kupovinu.
-
-
...još informacija možeš dobiti na :
Comment
-
-
I istina je da nisu preterano skupe za odrzavanje - mislim na cene delova. Sad to sto treba pronaci pravog majstora da odrzava ovaj auto je druga prica, al cinenica je da ne treba svakoga pustati da zavlaci prste pod haubu jer samo moze da napravi stetu.
Takodje postoji dosta otpada na kojima se mogu naci i polovni delovi.
Bitna stvar je kako je auto odrzavan od strane predhodnog vlasnika (kao i za svaki auto) Ljudi obozavaju da ugradjuju neke fus delove, ja sam imao prilike da me lik (inace vozac alfe 145) savetuje da stavim plocice od neke lade, kao pasu extra na alfu....
Ko zna od cega budzi delove kad nesto malo skuplje treba da se zameni....
Ako te interesuje jos nesto oko 145/146 pogledaj ovde sam jos ponesto napisao poucen licnim iskustvom:
Comment
-
-
Originally posted by mrkiposto si iz Nisa, imam jedno prakticno pitanje>
gde planiras da odrzavas alfu? mislim na auto servis?
pozdrav
@nemampojma nije alfa auto za svakoga,za taj novac neces naci dobru Alfu,upravo je to kod nas problem...sve te alfe od 3000e su ziv sheet i posle kad ljudi tako nesto uzmu,pricaju kako je alfa los auto i kako se nenormalno kvari...ako razumes sta hocu da kazem...
...jedino 164 mozes da nadjes solidnu za taj novacOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment