Savet za kupovinu automobila do 5000 EU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nbbulevar
    CBC Član
    • 02.06.2005
    • 90
    • Novi Sad

Mozda ste culi pricu za ciganina iz Resnika koji je izbacio zenu i decu iz stana, stan prodao i kupio Audi A8.

Comment

• @lix
      CBC Senator XXL
      • 17.12.2004
      • 875
      • Panchevo, Serbia; Moscow, Russia

Originally posted by cosworth
      .

...I jos pun k***c sitnih popravki...
      ccc wath your language son

Edit 012
      Što više za što manje

Comment

• Saabo
        Moderator
        • 29.09.2004
        • 1724
        • Vrbas
        • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Znaci cigan je kralj nad kraljevima
        SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• Danilo
          CBC Senator XXL
          • 02.10.2004
          • 908
          • Beograd, Dorcol

LEGENDA!

Ja kad sam cuo, mislio sam da je ortak izmislio, a kada mi je jos par njih to ispricalo...

Legenda...
          www.blindmanmotorsport.com

Comment

• BRABUS
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2004
            • 2399
            • London

Legenda....i to urbana legenda...

ajde vratite se na topic

Comment

• zoranbg
              CBC Senator XXL
              • 23.03.2005
              • 4098
              • Rooster's Hill , Beog
              • Grande Punto 1.2

JBG ...da je kupio floridu ostale bi mu i pare za garsonjeru

prigradska legenda......dosao je tiho i otisao u PM
              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• sw.brick
                CBC Senator XXL
                • 09.10.2004
                • 8141
                • Beograd, barajevo-zemun
                • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Malo koja porodica u ovim nasim sugavim uslovima ima naviku da odvaja pare na stranu od kojih bi se kola popravljala.
                u tome i jeste problem u osnovi- u losim navikama.

i umesto da se menjaju navike (lose) kod nas se pokusava okrenuti ostatak planete naglavce.

stednja je osnova mogucnosti posedovanja skupljih potrosnih dobara svuda u svetu, a bogati su upravo bogati jer imaju naviku stednje i realne procene svojih mogucnosti.

sama kupovina auta je manji proporcioanlno trosak od njegove upotrebe- ko to jos nije naucio morace da prodje kroz skolicu...apropo primera tvojih drugara.

u Evropi skoro da nema zaposlenog koji ne moze da kupi neki luksuzni auto klase BMW, Mercedes ili slicno ali je proporcioanlno malo onih koji da plate troskove upotrebe od goriva, servisiranja, taksi za registraciju i ostalo.
                oni auto kupuju prema plati i prihodima koje mogu da odvoje za odrzavanje kao primarnom kriterijumu finansijskih proracuna.

uvek bilo i bice, stara narodna- auto kosta kao jedan clan familije svakog meseca
                volvo
                945 SE turbo lpg
                344 GL lpg

Comment

• bakara
                  CBC Senator XXL
                  • 29.01.2005
                  • 977
                  • nBGd

Originally posted by brick

stednja je osnova mogucnosti posedovanja skupljih potrosnih dobara svuda u svetu, a bogati su upravo bogati jer imaju naviku stednje i realne procene svojih mogucnosti.

sama kupovina auta je manji proporcioanlno trosak od njegove upotrebe- ko to jos nije naucio morace da prodje kroz skolicu...apropo primera tvojih drugara.

u Evropi skoro da nema zaposlenog koji ne moze da kupi neki luksuzni auto klase BMW, Mercedes ili slicno ali je proporcioanlno malo onih koji da plate troskove upotrebe od goriva, servisiranja, taksi za registraciju i ostalo.
                  oni auto kupuju prema plati i prihodima koje mogu da odvoje za odrzavanje kao primarnom kriterijumu finansijskih proracuna.
                  @brick
                  Svaka cast...prevazisao si sam sebe
                  pozdrav

Comment

• miroslavm
                    CBC Senator
                    • 13.02.2007
                    • 208
                    • Beograd, Zvezdara

A što ne bi kupio novu floridu, neka i ona bude u konkurenciji? Ne treba gledati tako crno na zastavine proizvode. Moj prvi auto je bila zastava 128, 1982 godište. Da li znate da je još vozi tip treća ruka od mene, i približava se cifri od 250.000 km? Samo je jednom, pre par godina otvaran motor, a sajtne su menjane,i ponešto limarijski.većina delova košta kao 20 lit benzina maximum. To je jedini auto koji mi nikad nije stao, a prokrstario sam bivšu državu uzduž i popreko. Posle sam uzeo golfa i nisam se vadio od majstora, a brinuo sam o njemu više nego o zastavi, i kad sam video koliko je sati prodadoh ga.
                    Uvek se na ovakvim temama dokačimo- reći za neki auto da je dobar zavisi od našeg ličnog iskustva i pogleda na tu spravu, da li kao prevozno sredstvo, da li simbol, da li iskazivanje identiteta, da li kao dizajnerski hit.Ja bih, za te pare uzeo, ako ima,sredjenu ajkulu, auto svih vremena

Comment

• bakara
                      CBC Senator XXL
                      • 29.01.2005
                      • 977
                      • nBGd

@miroslavm

Mislim da je auto kupio jos pre dve godine...
                      pozdrav

Comment

• miroslavm
                        CBC Senator
                        • 13.02.2007
                        • 208
                        • Beograd, Zvezdara

Ybt, počeo sam da se gubim. nema veze, otvorio sam dušu, i pokrenuo novi topic: najveći blam na forumu

Comment

Working...
                        X