Punto Mk2 ili nesto drugo do 5000E?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NED
    CBC Veteran
    • 02.11.2008
    • 149
    • Kragujevac

Re: Punto Mk2 ili nesto drugo do 5000E?

[quote="sErGiO"]U Punta sa 8v motorom se ne ugradjuje sekvent pobogu

Netacno, u Punta MK2 se ugradjuje sekvent koji sam prebacuje na odredjenoj temperaturi!
    Ali se slazem u drugoj konstataciji da ukoliko je plin ugradjen kako treba, nema nekih posebnih servisa zbog toga, makar su to moja iskustva.

Comment

• sErGiO
      Moderator
      • 30.01.2007
      • 2769
      • Neko selo pored Beogr
      • Alfa Romeo 156SW

@oktopod
      Ne radim ja ni za koga samo prenosim svoje iskustvo a i ono sto sam naucio ovde na forumu

@NED
      Nisi shvatio salu

Comment

• NED
        CBC Veteran
        • 02.11.2008
        • 149
        • Kragujevac

Aha, ok!

Comment

• Punto Abarth
          CBC Senator
          • 11.12.2006
          • 220
          • Novi Sad, Groblje :) 16° 31' 0" E 45° 17' 30" N nekad :(

Eeeehm, da...

Ja bih hteo da napomenem da je Punto 1.2 8v najbolji auto na svetu...
          http://www.youtube.com/watch?v=7lgcQUQZBtE

Kupujem HGT/sporting volan

Comment

• passatCL
            CBC Veteran
            • 03.11.2007
            • 120
            • Nish

Ljudi sta da vam kazem, osim hvala na savetima. E sada, ne znam sta da kazem onom ko mi preporuci Bravo, i sad sam se prilicno zagrejao za isti

Posto sam malo gabaritniji, ovaj autic mi se u varijanti 1.2 16v opasno dopao, a predpostavljam da je malo komotniji od Punta.

Da li gresim?

Ne zelim da ispadnem neozbiljan sto skacem sa modela na model, samo eto, nisam uzimao Bravo u razmatranje a kontam da njegovo odrzavanje/registracija (koliko je registracija za 1.2 80ks???) nije mnogo skuplje od ekvivalentnog Punta. Iskren da budem, Bravo mi se vise svidja i malo mi smekerskije deluje

Koliko bi kostao TNG za 1.2 16v? Planiram da jurim sto noviji, 2001.
            Ford Mondeo MK3 2001 2.0 107KW Petrol

Comment

• Manfred
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2007
              • 905
              • Beograd

posle dve godine voznje punta, mogu da kazem za bravo da je udobniji...

registracija se mozda razlikuje za 1000 dinara, mozda i za manje

o tng nemoj da razmishljash...

da bi sve bilo kako treba i valja kostalo bi oko 1000 evrica, nije isplativa stavka, bolje je voziti na benzin opusteno

@punto abarth
              ali nisi pomenuo da si auto putem dosao sa 80kmh, a gradom vozis 30kmh i sve to u 5. stepenu prenosa

Comment

• NED
                CBC Veteran
                • 02.11.2008
                • 149
                • Kragujevac

S' obzirom da sam bio vlasnik oba auta, Bravo 3 god, Punto je tu vec 2-ga godina, a vozio sam i Bravu 2 god, raspored gledajuci udobnost je Brava, Bravo ,Punto, a posto si rekao da si malo "gabaritniji" Bravo ili Brava su definitivno bolji izbor za tebe.
                E sad za motor, sve zavisi , za "trke" nije dovoljan ni 1.6, a za normalnu voznju veruj dovoljan i 1.2 8v. Ne kazem da je ovaj ili onaj motor bolji, svi imaju i svoje prednosti i svoje mane, samo iznosim svoja iskustva, vozio sam razne motore na raznim Fiat-ima i uvek bio zadovoljan pruzenim performansama

Comment

• passatCL
                  CBC Veteran
                  • 03.11.2007
                  • 120
                  • Nish

U svakom slucaju, probacu auto pre nego ga kupim. Probao sam sa 4 coveka u Puntu 1.2 8v da se popnem uz veliku uzbrdicu i autic koji je u osrednjem stanju je vrlo lepo i bez po muke, doduse u 2. izasao. Kontam da Bravo nije "tezi" 20 konja?

Videcu, ima ih raznih u ponudi, mada ima i nekih sa belim cajgerima koji mi se bas bas svidjaju. Kontam da je to 2001.?

Niko da mi kaze koliko je u dinarima registracija za 1.2 8v i 16v. Unapred hvala. JOs nesto cega bi trebalo da budem svestan prilikom gledanja Brava?
                  Ford Mondeo MK3 2001 2.0 107KW Petrol

Comment

• Manfred
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2007
                    • 905
                    • Beograd

kolika je registracija verovatno nece niko znati da ti kaze, posto je slaba vajda da ces pre Nove godine kupiti auto, a o Nove ce biti skuplja i ne zna se tacno koliko

pre Nove je cini mi se oko 15-16 hiljada dinara, neka potvrdi ili demantuje neko.

Comment

Working...
                    X