sta mislite o tom autu?
honda akord 2004 2.2 CDTI
Collapse
X
-
Re: honda akord 2004 2.2 CDTI
Ako nije najbolji, onda je u prvih 5 dizela koje valja kupiti.
Ne racunam ova "ludila" koja su sada izasla, tipa BMW od 2litra i 200ks.
Pa jos u Accordu koji je verovatno najpametnija kupovina u svom trzisnom segmentu.
Sto se mene tice, nemas sta da mislis ako ti se auto i cena dopadaju.work in progress
-
-
Odican auto i ako nije Hondin motor u pitanju.
Vozio sam ga i sve naj, naj... preporukawww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Originally posted by UzelacAko nije najbolji, onda je u prvih 5 dizela koje valja kupiti.
Ne racunam ova "ludila" koja su sada izasla, tipa BMW od 2litra i 200ks.
Pa jos u Accordu koji je verovatno najpametnija kupovina u svom trzisnom segmentu.
Sto se mene tice, nemas sta da mislis ako ti se auto i cena dopadaju.Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
razmisljam se izmedju dva auta tojote avensis d4d i honde,mada mislim da ce ipak biti honda.uglavnom samo japanac i dizel.
pitanje sam postavio da vidim dali neko ima iskustva sa tim autom.
sve sto sam cuo bilo je pozitivno.
Comment
-
-
Accord je sam po sebi dobro izbalansirano vozilo, vrlo kvalitetno urađen i sa malim brojem kvarova. Ja znam za par dizela koji su prešli po oko 70-110k km, i nisu imali nikakvih problema sa agregatom. Čak ni dizne i protokomer nisu čišćene.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Originally posted by goran0211razmisljam se izmedju dva auta tojote avensis d4d i honde,mada mislim da ce ipak biti honda.uglavnom samo japanac i dizel.
pitanje sam postavio da vidim dali neko ima iskustva sa tim autom.
sve sto sam cuo bilo je pozitivno.Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Ipak blaga prednost što se tiče voznih karakteristika ide Accordu, a što se tiče udobnosti Avensisu!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Accord je mnoooogo lepsi od Aven****...
Primetio sam da se Honda u poslednje vreme ima mnogo bolji status u Srbalja. Gledao sam neke statistike prodaje i bio iznenadjen koliko se Accord kupuje.
Nadam se i ja jednog dana...Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Meni se ne svidja jeftina plasticna unutrasnjost, ko chrysler je u kabini.
I dalje sam veliki ljubitelj japanaca i ozbiljno sam se razmisljao o tom autu ali jednostavno posle 2 test voznje i poredjenja sa drugim automobilima za te pare, odustao. Mozda noviji accord jednog dana, posto vidim da su dosta uznapredovali sa izgledom i kvalitetom kabinskog prostora, ali sto se tog starijeg tice - u drugim autima tog ranga se jednostavno osecas bolje.
Comment
-
-
Ja bih ipak ovaj sa tvog avatara...a valja se nesto posle Nove godine....Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
Comment