Bravo 1.2 16v - Mišljenja...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • marko4315
    CBC Početnik
    • 21.12.2008
    • 1

Bravo 1.2 16v - Mišljenja...

Sta mislite za motor u bravu 1.2 1.6v?
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

Re: Bravo 1.2 16v - Mišljenja...

Dosta ljudi ih ima...tako da ćeš već sutra verovatno dobiti dosta odgovora...
    Ono što znam je da sa motorom niko nema problema, tih 80-tak KS ide dovoljno dobro jer auto nije toliko težak...
    Pre kupovine obavezno proveri godište preko broja šasije jer ih ima goooomila podmlađenih...

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

super auto, jeftina registracija, ok potrosnja, sasvim fino ide, jeftino odrzavanje, sve u svemu odlicna kupovina.
      Ja sam za godinu presao 30000+km i sit se navozao bez kvara, dok nije krenula nesto elektronika da smara i tad sam ga i prodao, ali sve pohvale.

Gledaj eper godiste, da imas i plave i crveni jedan kljuc, karticu jos ako ima tim bolje, letva volana slaba tacka, i ako ubodes iole dobar primerak super ces se navozati !

Comment

• bokija
        CBC Senator XXL
        • 25.01.2008
        • 640
        • Beograd

Ista fama prati Bravo i Punto,kao 101 i Yugo Znaci ista cena za godiste.Takodje razlika u velicini i udobnosti se moze porediti na isti nacin.Auto ide otprilike kao i Punto 1.2 8V,ali je zato nesto veci i anatomski bolje oblikovan.Spoljni izgled ne treba komentarisati.Osetljiv na lose elemente paljenja,svecice,kablovi,bobina,sve mora da bude u dobrom stanju.Lafet prednjeg vesanja vrlo ozbiljan za auto te klase i velicine.Tih,udoban,osrednja potrosnja.Ja sam u moj stavio seqvent gas i chipovo auto,tako sam dobio zivahan auto sa 9l gasa na 100 km gradske voznje.Putna brzina za spavanje je do 130 kmh a moze bez problema da dohvati 160 u svakom trenutku.Ako nisi Duda-Lauda ovo je dobar auto i tesko mu je naci takmaca u poredjenju ulozeno-dobijeno.Inace najslicniji auto po klasi mu je Golf 4 Samo sto ako imas kamen u bubregu ne mozes ga izbaciti ko u Golfu.
        I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• neshaoct
          Banovan
          • 18.08.2007
          • 1754
          • Beograd, Rakovica

Originally posted by bokija
          ...Inace najslicniji auto po klasi mu je Golf 4 Samo sto ako imas kamen u bubregu ne mozes ga izbaciti ko u Golfu.
          Ne...ipak je to Golf 3...

Comment

• DovlaK
            CBC Senator XXL
            • 24.07.2008
            • 560
            • Beograd

Jel' ima neko 1,2 motor u Bravu/i da hoće da mi da jedan đir? Ja kad čujem ovo 1,2 odmah ga zamišljam kao Peglicu koja ne može da krene
            Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• mishio
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2007
              • 1204

evo ti snimak od mog ex brava, http://www.youtube.com/watch?v=fECnsN8brAE sa 16"

Comment

• bokija
                CBC Senator XXL
                • 25.01.2008
                • 640
                • Beograd

Originally posted by neshaoct
                Originally posted by bokija
                ...Inace najslicniji auto po klasi mu je Golf 4 Samo sto ako imas kamen u bubregu ne mozes ga izbaciti ko u Golfu.
                Ne...ipak je to Golf 3...
                Ako,ti kazes...Meni se ucinilo da su tehnoloski i gabaritno slicniji 4 i Bravo,al tesko je praviti danas klase jer se toliko toga preplice.Ja sam mislio da je Stilo u klasi sa 5-icom a novi bravo sa 6.@Dovlak,nije bas peglica,ali cetiri peglice jeste A i taj novi Bravo od samo 1400ccm je prava peglica
                I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• Stojic Boba
                  CBC Član
                  • 12.04.2008
                  • 15
                  • Srpski Itebej

Kupi ga,neces se pokajati...ja ga imam i zadovoljan sam.Ima,ne kazem da nema nekada nekih kvarova ali to nije nista,motor kao motor je odlican......

Comment

• mistermobil
                    CBC Senator XXL
                    • 09.11.2008
                    • 469
                    • pecinci

Moja iskustva su takodje pozitivna,motor lepo ide uprkos maloj ccm,kvari se retko,registracija povoljna,jedino je potrosnja gotovo ista kao kod 1.4 i 1.6 modela,bar u mom slucaju..meni je najveca mana bila ponekad pomalo brljava elektronika i plasticna grana za LPG
                    Ko leti,vrijedi
                    Ko vrijedi,leti
                    Ko ne leti,ne vrijedi..
                    (Grunf,TNT..)

Comment

Working...
                    X