Sta mislite za motor u bravu 1.2 1.6v?
Bravo 1.2 16v - Mišljenja...
Collapse
X
-
Re: Bravo 1.2 16v - Mišljenja...
Dosta ljudi ih ima...tako da ćeš već sutra verovatno dobiti dosta odgovora...
Ono što znam je da sa motorom niko nema problema, tih 80-tak KS ide dovoljno dobro jer auto nije toliko težak...
Pre kupovine obavezno proveri godište preko broja šasije jer ih ima goooomila podmlađenih...
-
-
super auto, jeftina registracija, ok potrosnja, sasvim fino ide, jeftino odrzavanje, sve u svemu odlicna kupovina.
Ja sam za godinu presao 30000+km i sit se navozao bez kvara, dok nije krenula nesto elektronika da smara i tad sam ga i prodao, ali sve pohvale.
Gledaj eper godiste, da imas i plave i crveni jedan kljuc, karticu jos ako ima tim bolje, letva volana slaba tacka, i ako ubodes iole dobar primerak super ces se navozati !
Comment
-
-
Ista fama prati Bravo i Punto,kao 101 i YugoZnaci ista cena za godiste.Takodje razlika u velicini i udobnosti se moze porediti na isti nacin.Auto ide otprilike kao i Punto 1.2 8V,ali je zato nesto veci i anatomski bolje oblikovan.Spoljni izgled ne treba komentarisati.Osetljiv na lose elemente paljenja,svecice,kablovi,bobina,sve mora da bude u dobrom stanju.Lafet prednjeg vesanja vrlo ozbiljan za auto te klase i velicine.Tih,udoban,osrednja potrosnja.Ja sam u moj stavio seqvent gas i chipovo auto,tako sam dobio zivahan auto sa 9l gasa na 100 km gradske voznje.Putna brzina za spavanje je do 130 kmh a moze bez problema da dohvati 160 u svakom trenutku.Ako nisi Duda-Lauda ovo je dobar auto i tesko mu je naci takmaca u poredjenju ulozeno-dobijeno.Inace najslicniji auto po klasi mu je Golf 4
Samo sto ako imas kamen u bubregu ne mozes ga izbaciti ko u Golfu.
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
evo ti snimak od mog ex brava, http://www.youtube.com/watch?v=fECnsN8brAE sa 16"
Comment
-
-
Originally posted by neshaoctOriginally posted by bokija...Inace najslicniji auto po klasi mu je Golf 4Samo sto ako imas kamen u bubregu ne mozes ga izbaciti ko u Golfu.
A i taj novi Bravo od samo 1400ccm je prava peglica
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Moja iskustva su takodje pozitivna,motor lepo ide uprkos maloj ccm,kvari se retko,registracija povoljna,jedino je potrosnja gotovo ista kao kod 1.4 i 1.6 modela,bar u mom slucaju..meni je najveca mana bila ponekad pomalo brljava elektronika i plasticna grana za LPGKo leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Comment
-
Comment