Best Buy - 20.000 eur

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wooodoo
    CBC Senator
    • 01.10.2005
    • 214
    • Beograd

Re: Best Buy - 20.000 eur

Leon od te cifre sigurno nece biti jeftiniji, osim da se desi neki sumrak ekonomije, a u tom slucaju verovatno niko nece ni da razmislja o kolima. Mada ja mislim da je 1000 evra jeftiniji Leon sa 1.9 motorom od 115KS i istom opremom. Sto se tice entarijera meni je Leon bolje uradjen, Fokus je bukvalno kao igracka iznutra, jedino sto mi se u Leonu ne svidja bas oblik table. Ako ti je bitan izgled enterijera Bravo je bez konkurencije.
    A sto se tice ovog fordovog motora 1.8 koji tebe zanima, znam da je drugar hteo da kupi Fokusa sa tim motorom pre par meseci i da mu je bilo cudno sto je taj motor bio jeftiniji 1000 evra od 1.6 TdCi, plus sto nigde nije mogao da ga nadje u ponudi osim kod nas i mislim kod Hrvata.
    http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• srdjanissan
      CBC Senator XXL
      • 20.11.2008
      • 720
      • beograd

slazem se ,da ako ti se toliko svidja kupi ga ali malopre sam video jedan focus najnoviji u neboplavoj boji ,kako dobro izgleda.Sem toga nisam ti merodavan ja za grupaciju VW jel nikada nista od toga ne bi kupio cak ni audi! moj glas focus 4godine garancije ako ni zbog ceg drugog
      kad koči,cepa gume i prevrće se!
      papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• Caesar
        CBC Član
        • 28.01.2009
        • 13

Mislim da sam na 90% da prelomim za Leon-a. Razmisljao sam. Cena od 17.500 eur za 2.0 TDi 140ks 6b je i vise nego dobra. Znamo da je to volkswagen motor koji je vec odavno poznat po kvalitetu. Pri tom dodati veoma bogatu opremu. Ja imam 27 god, sta znam Leon mi je nekako mladalacki, focus je za malo ozbiljnije. Provozao sam i jedan i drugi. Stojim i dalje da je focus unutra sjajan ali Leon je nekako puniji, jaci, kompaktniji. Deluje kvalitetnije. Svi kazu ovo su slatke muke, a sto onda ja ne mogu da spavam...!

Comment

• dule6491
          CBC Član
          • 16.10.2008
          • 73
          • Beograd

Ne znam da li je neko pomenuo...ali da li si razmisljao o polovnom autumobilu? Eh,sta mozes polovno za te pare da uzmes...

Comment

• Caesar
            CBC Član
            • 28.01.2009
            • 13

@Dule

Dosta mi je polovnih automobila pod jedan, pod dva ovo ide iz kredita, a da bi kupio polovan iz kredita je malo teze tako da ta opcija nikako...a nov auto je nov auto

Comment

• dule6491
              CBC Član
              • 16.10.2008
              • 73
              • Beograd

Nov auto jeste nov,to je tacno...

Pricao si kako skupljas pare,pa sam pomislio da imas kes...

E da,+1 za Opel...

Comment

• Dragon
                CBC Senator XXL
                • 15.11.2006
                • 963
                • Beograd

Moze i polovan na kredit, ali nije bitno, hoces nov.

Pazi, realno ti je najbolja opcija taj Leon za 17.500, ako ti svec svidja.
                Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Caesar
                  CBC Član
                  • 28.01.2009
                  • 13

Svidja mi se...i sad realno gledano za 17.5k eur 2.0 TDI nema nigde...mislim da je ponuda bas dobra

Comment

• neshaoct
                    Banovan
                    • 18.08.2007
                    • 1754
                    • Beograd, Rakovica

Ako već gledaš dizel motor, ipak je Fiatov M-Jet za koplje ispred svih, pa i tog 2.0 u Leonu...Naravno, nije jedino motor ono što te opredeljuje prilikom kupovine novog automobila, ali stavke koje sam gore postavio su nepobitne činjenice o tom motoru...

Comment

• srdjanissan
                      CBC Senator XXL
                      • 20.11.2008
                      • 720
                      • beograd

ma 17500e je skroz ok,ali zapamti GARANCIJA je vrlo bitna stvar! kada ti mozes 4godine da ne brines ili 2 ima razlike,pogledaj i auris
                      po meni je leon nekako nabacan i mnogo neskladan auto nit veliki nit mali a lici na neki minimizirani kombi,necu da te odvracam ali kada ti vec nije frka vidi sutra eventualno auris ili jos malo forda pa odmori preko vikenda sumiraj sve i u ponedeljak idi u shoping!A i najavljeno poskupljenje registracije uzmi u obzir,planirano je da se izjednace cene od 2000ccm pa na dalje....sve uzmi u obzir

Comment

• ada
                        CBC Senator XXL
                        • 04.06.2005
                        • 2375
                        • Novi Sad
                        • Svasta nesto

je si ih pitao na sta se odnosi ta cetvorogodisnja garancija i do koje kilometraze. U fordu je 4 godine ali kada ga pitaz za kilometrazu recice ti do 200000km.
                        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• srdjanissan
                          CBC Senator XXL
                          • 20.11.2008
                          • 720
                          • beograd

pa 200tkm uopste nije malo,koji srbin prodje toliko sa porodicnim autom za 10godina a ne za 4?

Comment

• prolupator
                            CBC Senator XXL
                            • 02.09.2005
                            • 3968
                            • Zemun

Evo, ja prelazim toliko, pa i vise...
                            Tih 200K km garancije su na motor i menjac i ni na sta vise, u skladu s Fordovim plano,m odrzavanja ... valjda je dovoljno ?
                            A ako uzmes bemzinjaru, i odrzavanje bi trebalo da je besplatno ?!
                            To znam jos od kad sam gledao Fiestu ... u zivotu nisam video ruzniji i losije sklopljen auto ...

A posto je Hyundai Sonata ? http://www.hyundai-auto.co.yu/upload/do ... ik_02_.pdf

Uostalom ... zasto ne obidjes lizing kuce ? Sad imaju gooooomilu vracenih automobila i jedva cekaju da se rese nekog ...
                            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• srdjanissan
                              CBC Senator XXL
                              • 20.11.2008
                              • 720
                              • beograd

predjes 200000za 4 godine?! i ja predjem skoro toliko ali ne sa jednim autom a automobile vozimo ja i cale i svaki vikend prelazimo 500km do sela i nazad. Ali pored nas,navedi mi nekoga ko jos toliko vozi kod nas a da nije vrlo poslovan ili da ga ne koristi za firmu ili tako te stvari,sa porodicnim autom (licnim) retko ko toliko predje

Pa garancija ne pokriva potrosni materijal nigde ,koliko ja znam tako je bilo na mom autu , sto je i logicno. i ne moguce je da se tu misli samo na cisto motor da ti ne zariba i menjac,npr lamela ti sigurno ne spada u garanciju,ali ako ti crkne klima ili neki uredjaj to spada!

Comment

• subicd
                                CBC Senator XXL
                                • 20.06.2008
                                • 463
                                • Novi Sad

Cisto da znas kalkulaciju za Porsche Mobiliti(operativni lizing) kad vec kazes da nemas kes, konkretno za Leon 1.6 Salsa po ceni od 14.800e, mislim da je to ta oprema koju si naveo. Ucesce 4400e, 225e rata, otkup cini mi se oko 600e. Prva registracija je besplatna, a kasko je uracunat u ratu svih 5 godina finansiranja.
                                Po meni je ovo odlicna ponuda. E sad ti racunaj malo visu ratu(jer je taj 2.0 TDI 2700e skupji) ili vece ucesce za 2500e pa da rata bude oko tih 220e sto je super ponuda.

Comment

Working...
                                X