Pozdrav svima. Vec neko vreme pratim forum pa evo i mog prvog posta/teme.
Kako je ova finansijska kriza dosla time je i prodaja novih kola naglo opala, pa sada ima dosta popusta na vozila koja su im ostala na lageru. Sta kupiti do 20.000 eur? To je koliko imam i stvarno ne mogu ni cent preko toga. Ja cu vam napisati izmedju cega se razmisljam pa vas molim da mi pomognete sto pre da se odlucim. Svaka sugestija i savet su dobro-dosli.
Opcije o kojima razmisljam:
1. Novi Ford Focus 1.8 TdCi 115 ks
Cena: 18.700 eur
Oprema: Trend
Dodatna oprema:
-Paket za pushace
-Centralna konzola sa naslonom za ruku i pretincem
-Zadnji parking senzori
-16" Alu felne
-Comfort pack 3 (dvozonska klima, svetla za maglu, tempomat, kozni volan, senzor za kishu, prednja svetla sa auto nivelacijom i follow me funkcijom, retrovizor sa funkcijom auto-zatamnivanja)
Duzina: 4342
Sirina: 1840
Visina: 1497
Tezina: 1229kg
Potrosnja po gradu: 6.7l
2. Seat Leon 2.0 TDI 140 ks
Cena: 18.500 eur
Oprema: Style
Dodatna oprema:
-MF volan + 2 dodatna zvucnika, pushacki paket, dodatno zatamnjena bocna i zadnja stakla, parking senzori pozadi
Duzina: 4315
Sirina: 1768
Visina: 1458
Tezina: 1315kg
Potrosnja po gradu: 7.4l
Oba modela imaju dosta opreme i u tome su jako slicni
Takodje, focus ima migavce na retrovizorima (sto volim) i unutrasnjost je daleko bolja nego kod Leon-a.
Isto tako Leon je model iz 2006 tako da se uskoro ocekuje i nov model, dok je focus star 6 meseci. Izasao je sredinom 2008.
Mozda mozete da mi preporucite i neki drugi automobili do 20.000 eur posto za vise nemam.
Ja trenutno vise naginjem ka Focusu ali bih voleo da cujem vas.
Unapred Hvala!
Kako je ova finansijska kriza dosla time je i prodaja novih kola naglo opala, pa sada ima dosta popusta na vozila koja su im ostala na lageru. Sta kupiti do 20.000 eur? To je koliko imam i stvarno ne mogu ni cent preko toga. Ja cu vam napisati izmedju cega se razmisljam pa vas molim da mi pomognete sto pre da se odlucim. Svaka sugestija i savet su dobro-dosli.
Opcije o kojima razmisljam:
1. Novi Ford Focus 1.8 TdCi 115 ks
Cena: 18.700 eur
Oprema: Trend
Dodatna oprema:
-Paket za pushace
-Centralna konzola sa naslonom za ruku i pretincem
-Zadnji parking senzori
-16" Alu felne
-Comfort pack 3 (dvozonska klima, svetla za maglu, tempomat, kozni volan, senzor za kishu, prednja svetla sa auto nivelacijom i follow me funkcijom, retrovizor sa funkcijom auto-zatamnivanja)
Duzina: 4342
Sirina: 1840
Visina: 1497
Tezina: 1229kg
Potrosnja po gradu: 6.7l
2. Seat Leon 2.0 TDI 140 ks
Cena: 18.500 eur
Oprema: Style
Dodatna oprema:
-MF volan + 2 dodatna zvucnika, pushacki paket, dodatno zatamnjena bocna i zadnja stakla, parking senzori pozadi
Duzina: 4315
Sirina: 1768
Visina: 1458
Tezina: 1315kg
Potrosnja po gradu: 7.4l
Oba modela imaju dosta opreme i u tome su jako slicni
Takodje, focus ima migavce na retrovizorima (sto volim) i unutrasnjost je daleko bolja nego kod Leon-a.
Isto tako Leon je model iz 2006 tako da se uskoro ocekuje i nov model, dok je focus star 6 meseci. Izasao je sredinom 2008.
Mozda mozete da mi preporucite i neki drugi automobili do 20.000 eur posto za vise nemam.
Ja trenutno vise naginjem ka Focusu ali bih voleo da cujem vas.
Unapred Hvala!
Comment