406 1.8 ili laguna 1.8 01-03

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Re: 406 1.8 ili laguna 1.8 01-03

laguna kao i svaki drugi auto imala je decije boginje. to su serije 2001 i 2002 godina. 2003 godine su reseni problemi elektronike i od tada je ok. isto je bilo sa mercedesom uska i siroka lajsna. Svaki novi model koji izadje nije savrsen vec se u toku eksplotacije uvidjaju greske i iste odklanjaju.

I da dodam. kod nas se ne uvoze samo krsevi. Ima i ispravnih ok vozila koja su samo malo umorna
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• passatCL
      CBC Veteran
      • 03.11.2007
      • 120
      • Nish

nepotrebno citirati post iznad

I koja je okvirna cena lagune 03-04 sa benzinskim motorom 1.8 koja nije "mnogo umorna"?
      Ford Mondeo MK3 2001 2.0 107KW Petrol

Comment

• mupe
        CBC Senator XXL
        • 05.10.2006
        • 822
        • bg
        • Laguna 3 GT 2.0T 205

Koliko sam ja primetio, 2004. godište bez bar 9000€ nema, a da valja. Za te pare, ne očekuj previše opreme.

Comment

• DOKTOR_NI
          CBC Početnik
          • 24.04.2009
          • 3
          • Nis

Zdravo svima..Imam Lagunu 2 1.8 2001, benzinac, ugradjen plin...vidim da je bilo dosta reci o njoj Auto je generalno dobar ali elektronika mu je slaba strana i izdrzljivost pojedinih delova, volan, prekidaci za podizace, rucica menjaca i ostali tasteri..motor 1.8 je extra..nije nesto startan ali kad mu nabijes obrtaje postaje jako zivahan..a kad prebaci na plin i jako zahvalan ... voznja je najbolji deo,prostranost, ne oseca krivine, udobnost je vrhunska, kad sednes iz nje u neki drugi auto tek onda shvatis da vozis jedan od najudobnijih auta..izolacija je odlicna, preglednost je prilicno dobra, sem voznje unazad, parking senzori nisu lose resenje ali uz malo pazljivosti i nisu neophodni.. Kocnice su isto za pohvalu, komande na volanu mnogo znace, ruke su ti stalno na volanu a sam CD-radio retko kad diras.. Ja sam mu nabacio ozvucenje..napred 13' i LG mp3 sa usb-om a nazad sam busio dasku i stavio kenwood elipse - zvuk je fenomenalan, velika zapremina prtljaznika i 55w rms snage su dobitna kombinacija! Samo sto sam morao da se odreknem pomenutih komandi na volanu ali ako kupujes pioneer ili jvc ima resenje da zadrsis postojece komande..taj uredjaj kosta 40 e Sto se tice lose strane mene zezaju neke sitnice uglavnom vezane za elektroniku..ocigledno kad sam kupovao auto menjali su mu kilometrazu i cackali oko km-h (table) a ona je jako osetljiva.. Ja bih je promenio celu zato sto mi pali neko upozorenje za dopunu akumulatora a ispod haube je sve extra (provereno) i meri mi u miljama i galonima a u servisu to nisu mogli da mi promene... i prilikom promene prednjih guma izlomili su mi senzor za merenje pritiska u gumama tako da mi i to treba, polovno posto je nov oko 50-55 e Kad kupujes gledaj da gume imaju dobru saru posto sam Miselin platio 8.500 po komadu I treba mi rucica menjaca sa onom kozicom ispod posto je moja ruinirana I jos jedna stvar - treba mi beo plasticni deo za zadnje podizace, izlizao se pa ne hvata staklo, ispada.. Pa ako je neko raspolozen da mi pomogne u potraznji ovih delova bicu mu jako zahvalan posto sam izvrtio jedno 20 brojeva autootpada ali niko nema te delove za lagunu..jako su retki Pa ako neko zna malo opremljeniji otpad ili servis neka javi...novi delovi su papreno skupi...nova tabla je oko 700 e 063-863 92 18

Comment

• Marko001
            CBC Senator XXL
            • 09.09.2006
            • 1070
            • Belgrade

Hmm meri u miljama i galonima... jel to laguna iz engleske, tj desni volan?

Comment

• DOKTOR_NI
              CBC Početnik
              • 24.04.2009
              • 3
              • Nis

Ma jok ..na levoj strani..iz Nemacke uvezena

Comment

• mupe
                CBC Senator XXL
                • 05.10.2006
                • 822
                • bg
                • Laguna 3 GT 2.0T 205

Aj ti pogledaj nalepnicu sa podacima o automobilu koja se nalazi na donjem delu desnog B stuba. Vidljiva je kada otvoriš suvozačka vrata. U njenom donjem levom uglu ima oznaka za koju je zemlju auto napravljen. Na primer - TLITAL = italija, TLHOLL = holandija. Pogledaj šta kod tebe piše na ovom mestu.

Ako je pravljena za Nemačku, treba da piše TLALLE.

Comment

• Car
                  CBC Senator XXL
                  • 07.07.2005
                  • 900
                  • Beograd

Originally posted by DOKTOR_NI
                  Pa ako je neko raspolozen da mi pomogne u potraznji ovih delova bicu mu jako zahvalan posto sam izvrtio jedno 20 brojeva autootpada ali niko nema te delove za lagunu..jako su retki Pa ako neko zna malo opremljeniji otpad ili servis neka javi...novi delovi su papreno skupi...nova tabla je oko 700 e 063-863 92 18
                  Ja sam video skoro jednu lagunu II na otpadu, ali ne verujem da ti odgovara to, budući da si iz Niša.
                  Otpad na Zrenjaninskom putu, kad se pređe pančevački most, negde posle skretanja za Kotež.

Comment

Working...
                  X