... to je najjaci integralni pogon ikad napravljen....
Khmmm...
Uvek si znao kako da budes objektivan
ne postoji auto ciji stock prenos moze da izdrzi takva maltertiranja ili da toliko traje kao kod audija. na to sam mislio i to se zna... dokazano u praksi a ako ne verujes probaj svoj auto da startujes iz blokade svaki dan pa da vidis kolko ce da traje
... dokazano u praksi a ako ne verujes probaj svoj auto da startujes iz blokade svaki dan pa da vidis kolko ce da traje
Nema potrebe, dobro mi krece auto i kad se normalno krene i [prozivka] sto je najvaznije uvek bolje nego sto ikoji takav Audi 2.2 turbo moze ma koliko ga maltretirao [/prozivka]
Ima takav A3 kolega, 99. godiste. Vozio sam ga i vozio se u njemu. Deklarisano je blizu Saxu, al onako po osjecaju, VTS je jedna druga liga. Mnogo zivahniji i ludji i dosta zabavniji za voznju. Saxo je mali trkac, A3 1.8T brzi kruzer. Potrosnja ti je litru veca nego kod Saxa, istim tempom. Posto je Audi turbo, velika se razlika osjeti u niskim obrtajima, ne moras ga vrtiti da bi isao. S Turbom nikad nije imao problema, ima ga vec neke 3-4 godine. No 2 puta mu je vec crkavao kompresor od klime. Sto se tice pogona na sva 4 tocka, A3 Quattro ima Haldex spojku, koja deklarirano trpi do 2400 Nm obrtnog momenta, a toliko nemaju ni najjaci serijski auti na svijetu. Tako da bi taj pogon trebao biti izuzetno trajan, naravno, ako nije udaran il nekako ostecen. A3 1.8T ima 150 KS, ako ti je to dosta, nebi trebao pozaliti, ako hoces vise, bolje ti je odmah da ganjas S3. Sto zbog Quattro pogona, sto zbog motora. Neko napisa da su to u osnovi isti motori, sto jeste tacno, al bukvalno u osnovi. Ovaj motor iz S3 ima veci turbo, dodatne hladnjake, drive-by-wire gas ak se ne varam i jos nekih kamaru sitnih "gluposti". Dok bi sve to pojedinacno nabavio sto S3 ima da dobijes istu masinu, taj A3 bi te izasao kao i S3 - a opet nebi imao ni tako dobar prenos, ni ovjes...
Comment