Fiat Punto - dilema

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jovancha
    CBC Član
    • 13.09.2006
    • 80
    • bgd

Re: Fiat Punto - dilema

Skroz ste me polakomili oko Punta, u smislu novo - polovno
    Evo ga jedan koji mi se cini zanimljivim :
    http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... jet/120664

E sad, plusevi su sto je iz svajcarske, lepo izgleda, ima alu felne, 1.3 multi jet

Mane su to sto je stranac, i sto covek nece da ga registruje, i obavi posao, vec ga prodaje ovakvog,
    pa kao meni savetuje da ja to obavim, ja ne znam ni koliko bi bila carina i pdv,
    druga stvar, covek se pravi malo nevest, kao ne razume se mnogo, to mu je od sina auto, a za kilometrazu kaze da je 50k sto pise greska (kako nije greskom napisao 300000),
    vec je presao 105k, a u servisnoj knjizici pise 210k, kao zbog manje carine.

Malo cudno za nekog ko je toliko nevest

Kako se vama cini, itd

Hvala na trudu

Comment

• bax76
      CBC Senator XXL
      • 07.11.2006
      • 605
      • BG

Vozim z10, doduse Italijanku vec 2.5 godine.
      Da sublimiram, auto je apsoluntno identican sa Puntom Classic, bar sam tim ekono verzijama. Imam i sluzbene pa znam.
      Pored toga moja z10 je zavedena po broju sasije u Eper bazu, i imam potpunu podrsku u FIATu, tj kupijem kataloske FIAT delove u DELTI, tako da o prici, tipa sve je malo drugacije od FIATA nema ni govora. FIAT sam ima gomilu varijacija na temu 1.2 8v motora.

Potrosnja 5.2 na otvorenom magistrala, 8 zimi po NBG. Leti 7 po NBG.
      Zamenjen u garanciji ventilator, bio malo bucan, i jedan semering biraca brzina.
      Nema cvrcke, nista se ne pomera, presao sam oko 20.000km.

Istina vecina motora cuka na minusima par sekundi kad se upali, isto vazi i za Fiat Punto.

Domace sam gledao, jedino sto nasi rade je punktovanje i lakiranje, ostali delovi stizu u Srbiju.
      Otud narandzina kora, mada ni talijani nisu neka pedantrija, nije to Audi
      Naravno nasi vam sklope auto, ali tu je i garancija.

Sad mi deluje preskupo jer je cena ista kao, kad sam ga ja kupio, a druga vozila su OHOHO pala.

Motor je zivahan, ekonomican, menjac je odlican, ergonomija i komotitet natprosecni.

Malo mi se stvrdlo kvacilo, u odnosu kad je bilo novo, ali sam ga dve godine riljao iskljucivo preko Brankovog mosta u spicu

Comment

• vasa123
        CBC Član
        • 24.03.2008
        • 54
        • Okolina Beograda

Originally posted by jovancha
        Skroz ste me polakomili oko Punta, u smislu novo - polovno
        Evo ga jedan koji mi se cini zanimljivim :
        http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... jet/120664

E sad, plusevi su sto je iz svajcarske, lepo izgleda, ima alu felne, 1.3 multi jet

Mane su to sto je stranac, i sto covek nece da ga registruje, i obavi posao, vec ga prodaje ovakvog,
        pa kao meni savetuje da ja to obavim, ja ne znam ni koliko bi bila carina i pdv,
        druga stvar, covek se pravi malo nevest, kao ne razume se mnogo, to mu je od sina auto, a za kilometrazu kaze da je 50k sto pise greska (kako nije greskom napisao 300000),
        vec je presao 105k, a u servisnoj knjizici pise 210k, kao zbog manje carine.

Malo cudno za nekog ko je toliko nevest

Kako se vama cini, itd

Hvala na trudu

http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detai ... ge=1&row=5

http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detai ... ge=1&row=2

Punto 2004. godište dizel sa 50-70.000 km predjenih u Švici (kolko vidim cene nisu ispod 7000eura)

Ispada da je on tog njegovog platio ne više od 3500eura(možda i manje) kad obiješ njegove troškove i zaradu...

Comment

• jovancha
          CBC Član
          • 13.09.2006
          • 80
          • bgd

A jos ga na telefon daje za 3900, a u najavi i za 3800
          Znaci u prevodu, da ni ne trosim vreme na put do tamo ?
          Stvarno necu da uzmem auto koji je pravljen kao maketica mala iz 100 delica u nekoj garazi, npr

Comment

Working...
          X