Pozdrav svima.Iz samog naslova se vidi moja dilema pa bih voleo da cujem sto vise misljenja i agrumenata za ova dva navedena modela...Razmisljam izmedju ova dva modela iz iste klase ali totalno razlicite filozofije automobila...odradio sam probne voznje oba modela i to u benzin varijantama...Da krenem prvo sa C5 motor od 2.0 benzin sa 140 konja od opreme srednji nivo sve sto je potrebno uz naravno hydroaktiv + ogibljenje koje zaista radi odlicno svoj posao...vrhunska udobnost je odlika ovog citroena a mane su mu tradicionalno lose menjac sa 5 brzina i previse jak servo volan...ostalo je totalno ok odradjeno sto se tice zavrsne obrade...Honda accord je isto motor od 2.0 benzin ...neverevatno upravljiv auto sa odlicnim servo volanom i sjajnim 6 stepenim menjacem...motor i menjac su po mom misljenju sjajno upareni i ima se utisak da je jaci motor od deklarisanih 156 konja...manje vise slicna oprema...Licno mi je Citroen C5 najlepsi auto u klasi...ali opet accord isto lepo izgleda i mnog oje zabavniji za voznju...da vas ne davim vise...zanima me vase misljenje od ova dva modela....da napomenem da prelazim oko 20 000km i oba auta su slicne cene...
Pozdrav svima
Pozdrav svima
Comment