Accord ili Citroen c5 velika dilema...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • fedor
    CBC Član
    • 19.02.2009
    • 11
    • crna gora

Re: Accord ili Citroen c5 velika dilema...

Kako to mislis ne pruza poseban osjecaj u voznji i naginje se previse?? Pa osjecaj u voznji je jedan od glavnih aduta Honde.Stvarno nisam vozio typeS,ali jesam klasicni 2.0 i meni je ludilo-pravi vozacki auto.

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Ma, kakvi ludilo...Naginje se dosta, jedna od najgorih automobila u klasi po tom pitanju. To se izrazito oseca u voznji.

Ovo je bilo 100x na forumu, ali `ajde opet... Ni nova Accord nije nesto bolja...

Comment

• darkoS
        CBC Član
        • 16.03.2009
        • 11
        • swe

Pozdrav svima!Posle 2-3 nedelje traganja i uporedjivanja odluka je doneta...Honda Accord u exutive opremi...dilema je bila poprilicna jer i dalje smatram da je C5 najlepsi auto u D klasi automobila....posto sam trazio oba auta u benzin varijanti sve je prevagnulo da izbor bude Honda...oprema kod honde je dosta bogatija presudilo je to sto sam za svoj auto kod prodavca honde dobio cak 2000 evra vise tj oni su bili skroz korektni i dali su mi pravu vrednost automobila...dok su u citroenu maksimalno ubili cenu iako sam im rekao da bih radije uzeo C5 ....dakle malo o hondi slike cu postaviti uskoro...auto je prosao 6000km imam 3 godine garanciju i prodavac je na kraju uradio sledecu stvar prodao mi je komplet zimskih guma 205-55-16 brigstone sa alu felgama za 450e....sve u svemu kada sam pogledao specifikaciju njihove ponude i uporedio je sa istom sta dobijam od citroena odluka je pala...hondu cu podici u toku nedelje sa promenjenim uljem i prva 3 meseca oni placaju ful osiguranje za 22.000e ...to bi bilo to ukratko ...nastvak u prestavljanju automobila clanova....pozdrav svima i hvala na sugestijama...

Comment

• buldozer
          CBC Veteran
          • 24.03.2006
          • 151
          • Beograd

E pa nek je sa srećom! Sigurno nisi pogrešio.

Comment

Working...
          X