savjet za Lanciu Dedru
Collapse
X
-
savjet za Lanciu Dedru
Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...Tags: None
-
-
Re: savjet za Lanciu Dedru
Šta reći...u Srbiji je jako teško naći dobro očuvan primerak tog godišta.Slike koje si poslao nisu dovoljne za neki konačan sud o samom vozilu.Što se Dedre tiče taj model (1.6) je možda malo trom tj nema onu oštrinu koja se očekuje od Lancie.To je ustvari posledica činjenice da se htelo napraviti malo ekonomičnije vozilo.....nije veliki potrošač tj ništa veći od vozila te klase i tog godišta,održavanje je relativno OK(npr.set za zupčenje je 25-30e,set kvačila 80-100,viljuška oko 40,spona 10 evra,itd)......sve u svemu proveri motor,enterijer i ako ti se dopadne-KUPUJ........nećeš pogrešiti....btw baš me zanima cena tog modela u CG.....pozdrav!
-
-
Dedra je odlican auto, bas onako skrojen sa merom - dosta prostora a opet izgleda fenomenalno (za one koji kao ja vole ostre linije a ne zaobljene).Sto se tice konkretnog primerka vodi ga na detaljan pregled pre kupovine kod dobrog majstora. Odrzavanja nema sta da se plasis sto se tice cene delova.
Jedino bih ti savetovao da sacekas i nadjes 1.8 varijantu. Veruj mi razlika u potrosnji je smesna a vozne karakteristike su primetno bolje.
Naravno pravi izbor bi bio
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... RALE/90597samo ako mozes da priustis.
Live together, die alone.
Comment
-
-
Ova sa slike se prodaje 1000e,registrovana do kraja godine,zamijenjen set kvacila i ima skoro nove gume,i po rijecima vlasnika redovno je odrzavan.
Najvise me odbija sto vidim da je mijenjan branik i lijevi blatobran...
Kako cu vidjet da je li motor dobar?Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
-
Nikako
Mozes da premeris kompresiju cisto da ne bude da se nisi potrudio, ali ako je spremljen za prodaju nema sanse da ti bilo ko sigurno proveri da je sto posto OK.
Zato obrati paznju na druge stvari, trapove,opste stanje limarije i staklarije, kako se ponasa kod ostrijeg kocenja isl.
Mada 1000 e je bas bas povoljno.Live together, die alone.
Comment
-
Comment