savjet za Lanciu Dedru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stainless
    CBC Veteran
    • 26.10.2007
    • 183
    • CG

savjet za Lanciu Dedru

Kakva su vasa iskustva sa ovim autom?Je li skupo odrzavanje i koja je potrosnja za model 1.6ie iz 1991g?Sta mislite ovoj sa slike?
    Cinjelo mi se da je bila udarena pa sam pitao vlasnika,on rece jeste ali kao nije strasno,sasija nije pomjerena...

Originally posted by Stefan_s
    Ta dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
  • Vidan KV
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2007
    • 432
    • Kraljevo
    • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Re: savjet za Lanciu Dedru

Šta reći...u Srbiji je jako teško naći dobro očuvan primerak tog godišta.Slike koje si poslao nisu dovoljne za neki konačan sud o samom vozilu.Što se Dedre tiče taj model (1.6) je možda malo trom tj nema onu oštrinu koja se očekuje od Lancie.To je ustvari posledica činjenice da se htelo napraviti malo ekonomičnije vozilo.....nije veliki potrošač tj ništa veći od vozila te klase i tog godišta,održavanje je relativno OK(npr.set za zupčenje je 25-30e,set kvačila 80-100,viljuška oko 40,spona 10 evra,itd)......sve u svemu proveri motor,enterijer i ako ti se dopadne-KUPUJ........nećeš pogrešiti....btw baš me zanima cena tog modela u CG.....pozdrav!

Comment

• djape1977
      CBC Senator XXL
      • 08.03.2008
      • 401
      • bg
      • fiat 132 i lada 2103

autoput 120km/h - 7,5l/100km
      grad (beogradska guzva) 10.5l/100km

Comment

• ostres
        CBC Senator XXL
        • 01.06.2008
        • 305
        • Zemun

Dedra je odlican auto, bas onako skrojen sa merom - dosta prostora a opet izgleda fenomenalno (za one koji kao ja vole ostre linije a ne zaobljene).Sto se tice konkretnog primerka vodi ga na detaljan pregled pre kupovine kod dobrog majstora. Odrzavanja nema sta da se plasis sto se tice cene delova.
        Jedino bih ti savetovao da sacekas i nadjes 1.8 varijantu. Veruj mi razlika u potrosnji je smesna a vozne karakteristike su primetno bolje.
        Naravno pravi izbor bi bio
        http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... RALE/90597 samo ako mozes da priustis.
        Live together, die alone.

Comment

• stainless
          CBC Veteran
          • 26.10.2007
          • 183
          • CG

Ova sa slike se prodaje 1000e,registrovana do kraja godine,zamijenjen set kvacila i ima skoro nove gume,i po rijecima vlasnika redovno je odrzavan.
          Najvise me odbija sto vidim da je mijenjan branik i lijevi blatobran...

Kako cu vidjet da je li motor dobar?
          Originally posted by Stefan_s
          Ta dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...

Comment

• ostres
            CBC Senator XXL
            • 01.06.2008
            • 305
            • Zemun

Nikako
            Mozes da premeris kompresiju cisto da ne bude da se nisi potrudio, ali ako je spremljen za prodaju nema sanse da ti bilo ko sigurno proveri da je sto posto OK.
            Zato obrati paznju na druge stvari, trapove,opste stanje limarije i staklarije, kako se ponasa kod ostrijeg kocenja isl.
            Mada 1000 e je bas bas povoljno.
            Live together, die alone.

Comment

• Vidan KV
              CBC Senator XXL
              • 24.10.2007
              • 432
              • Kraljevo
              • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Tih hiljadu evra za srpske prilike je džabe!.......povedi dobrog majstora a o samom vozilu ćeš više saznati ako se raspitaš o vlasniku!...pozzz!

Comment

Working...
              X