S obzirom da imam Corsu C sa dvoja vrata a imam malu bebu pretpostavicete da imam problem sa prostorom u autu. Stavis kolica u gepek i nista vise ne moze stati. E pa resio sam da uzmem uskoro neki polovan auto 2004-06 , imam nekoliko favorita pa molim ljude sa iskustvom u vozenju istih da daju neke argumente za i protiv. Napomenucu da mi je bitan odnos ulozeno/dobijeno/troskovi odrzavanja/dalaj prodaja, znam da je skoro nemoguce naci idealnu kombinaciju ali jbg sad, moram reci sta me muci...
Evo modela i motora, nije po redu nego onako:
1. Renault Scenic 1.5dci (100KS)
2. Opel Astra H 13cdti (90KS)
3. Ford Focus II 1.6TDCI (109KS)
4. Peugeot 307 1.6HDI (109KS)
To je to otprilike, sta raditi pitanje je sad. Manje vise svi su sem Scenica slicni po karakteristikama, karavani sa savremenim motorima i solidnom opremom. Sem ovog 1.3CDTi motora ne bih uzeo nijedan drugi Opelov dizel jer se bojim eventualnih kvarova i cene popravki istih kad su u pitanju japanski motori, znam iz iskustva sa 1.7CDTi kako to izgleda.
Hvala!
Evo modela i motora, nije po redu nego onako:
1. Renault Scenic 1.5dci (100KS)
2. Opel Astra H 13cdti (90KS)
3. Ford Focus II 1.6TDCI (109KS)
4. Peugeot 307 1.6HDI (109KS)
To je to otprilike, sta raditi pitanje je sad. Manje vise svi su sem Scenica slicni po karakteristikama, karavani sa savremenim motorima i solidnom opremom. Sem ovog 1.3CDTi motora ne bih uzeo nijedan drugi Opelov dizel jer se bojim eventualnih kvarova i cene popravki istih kad su u pitanju japanski motori, znam iz iskustva sa 1.7CDTi kako to izgleda.
Hvala!
Comment