Stilo-Megan-Focus??!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Stilo-Megan-Focus??!

Šomi, smanji ribi glavu, nije ovo pijaca. Za mesec dana 172 poruke, baš toliko imaš svega da kažeš?
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• PRESRETAC
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2007
      • 333
      • BG
      • Grande punto 1.4T

ja bih uzeo ovim redosledom...fokus pa megan...stilo necu da pominjem jer imam par drugara sa doticnim autom i svi se zale na njega...ne sastavi se ni mesec dana da stilo bude skroz ispravan...uvek im nesto fali...fokus i megan u benzinskoj varijanti + plinaric i vozi...
      sigpic

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

Originally posted by alfa&omega
        ...Dizajn svakog Stila, a posebno verzije sa troja vrata je i dalje aktuelan, s obzirom da se pojavio krajem '99 godine. Enterijer je kvalitetan, a vec u serijskoj verziji ima opreme koja kod konkurenata mora da se doplati. Od benzinskih verzija najpopularniji je 1.6 16V. Ukratko, nabolji odnos cene i kvaliteta.
        Stilo se ''pojavio'' od oktobra 2001. godine...to su mu prve serije...
        Sve važno o Stilu :

Ford Fokus bih ja pre razmatrao nego Megana...

Comment

• Dragon
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2006
          • 963
          • Beograd

Originally posted by somi_kac

Stilo kazu da je uzas. Drug sleteo sa njim, i pola delova koje je izlomio ne postoje!!! Ja sam se smejao kada mi je pricao. Silen blokove ni "Delta" nema, kazu da nikada nisu ni imali. Viljuske je jedva nabavio. Vezni limovi nemaju da se kupe, jer oni sluze samo za ukras i tako dalje, i tako dalje. Po svemu ispricanom nije to auto na koji bi' se oslonio, pogotovo ne ako je dizel. Nisam cuo niko da hvalo Stilo, sem riba koje kazu da je lep...

Samo logicno da razmislis...nema delova za skoro najpopularniji polovnjak u Srbiji . Mislim, taj tvoj drug kao da na Marsu zivi...To ti je isto kao da nema delova za Astru G.

Posebna prica je JTD, sa vecinom majstora sa kojima sam pricao, niko nije cuo za generalnu na tom motoru. Ne kazem da je nemoguce, ali treba da budes bas totalna neznalica da doteras JTD do generalne, ako je bio koliko toliko u dobrom stanju. Cuj, ignorisao lampicu za ulje..

Cisto da se decko ne uplasi pogresnih informacija...
          Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• alfa&omega
            CBC Član
            • 21.06.2008
            • 92

"Stilo se ''pojavio'' od oktobra 2001. godine...to su mu prve serije..."
            Neshaokt me ispravio, u pravu je, mislio sam na nesto drugo...

Comment

• low rider
              CBC Senator XXL
              • 03.04.2006
              • 613
              • Beograd

Ја бih samo napomenuo nesto sto sam nedavno saznao citajuci statistike o broju ukradenih vozila...

Poceli su da kradu Renoe. I to ako me secanje ne vara, jer nemam vise te novine, u poslednjem periodu Reno je prestigao WV u broju ukradenih vozila na teritoriji Beograda. Konkretno najvise se kradu megan i klio.
              Bio sam iznenadjen tom vescu, pogotovo zato sto to nisu (relativno) skupa vozila.
              Lopovi su nabavili specifican alat za ove automobile i sada prosirili asortiman, pa nemci vise nisu jedini na tapetu.
              Mislim da su izmedju ostalog koristili sistem da prvo ukradu poklopac za rezervoar, sa koga procitajuci neki kod od fabrike dobiju original kljuc za taj auto...

Comment

• mupe
                CBC Senator XXL
                • 05.10.2006
                • 822
                • bg
                • Laguna 3 GT 2.0T 205

Ne, nego za clio (koji jedini ne koristi karticu u svim varijantama) prvo skinu poklopac za rezervoar da bi napravili ključ. Kod se skida uređajem koji se kači na OBD konektor. Lopovima uslugu čine sami vlasnici, jer je bar 80% renoa potpuno neobezbeđeno, jer se "francuzi ne kradu".

Comment

• DjordjeSa
                  CBC Početnik
                  • 18.05.2009
                  • 1
                  • Beograd

Nazalost, mupe je potpuno u pravu Meni su ukrali reno clio 18. marta u naselju brace Jerkovic. Kao sto mupe kaze, bio je potpuno neobezbedjen, odnosno, samo je bio zakljucan. Srecom, imao sam kasko, bez ucesca u steti, odnosno kompletnu stetu su snosili oni.

Moj kum je u januaru kupio Reno Megan 2005. godiste, 1.5 dci, za ovih 5 meseci je prezadovoljan, a dosta ga vozi, i pouzdano znam da ga cesto nagazi lepo. O udobnosti ne moram da pricam. Ono sto je sada jako veliki problem sa ovi kolima je sledeci: u toku protekla 4 dana samo preko dana je na teritoriji Beograda ukradeno preko 20 komada. 7 dana posle kradje mog klia, kum je zatekao otkljucan auto sa sve nekim sarama oko brave na vozacevoj strani. Pretpostavljamo da ga je spasao zeder. Pre pola sata sam se vratio iz Delta Generali, i ono sto je posledica ovakvog stanja je sledece: Nijedno osiguravajuce drustvo vise nece da osigura Reno Megan bez 20% ucesca vlasnika u steti (ili minimum 250 evra...) Takodje kao uslove cesto postavljaju da vozilo ima cobra alarm ili zeder ili tako nesto... Koliko je to isplativo...
                  A iz licnog iskustva vam mogu reci da je to cimanje sa osiguravajucim drustvom nevidjeno stresno...

Sa stilom nemam bas nikakvo iskustvo, ali o fokusu sam cuo i citao sve najbolje. Vozio sam eskorta prethodnih 10 godina, prvo benzinac 1.3, pa onda 1.8 tdi, ovog drugog cale i dalje vozi, i taj auto je neunistiv. presao je skoro 400 000, i osim nekih standardnih sitnih boljki, radi kao sat... Sada ga vec godine stizu. ali videcemo do kada ce. Koliko sam u toku, Focus je dosta bolji, tako da, samo napred. Drugo, taj auto se zaista ne krade. Mi ga imamo preko 7 godina, bez alarma, bez bilo kakve zastite... nikad ga niko takao nije...

Comment

• jaksa
                    CBC Senator XXL
                    • 23.10.2004
                    • 701
                    • Novi Beograd, SC

Eskort je TD a ne TDI, ispravka samo radi preciznosti ,)

Comment

Working...
                    X