Pozdrav svima,
ako ste videli u delu foruma Predstavljanje - nemam trenutno nijedan od navedenih, cak nikakav automobil. Razloga ima vise, ali da navedem par. Auti su ovde bezobrazno skupi (to ionako svi znate). Ja licno nemam ni nekih realnih potreba za 4-tockaskog limenog "ljubimca" (osim sto zaista od malih nogu volim automobile
- znaci auto mi nije potreban jer kada bih na papir stavio troskove, goriva, parking, delovi, odrzavanje, i vec sve sto ide uz auto - tesko da bi to odnelo prevagu nad cenom mesecne markice. Ipak...prevozno sredstvo (namerno ga ovako zovem
mi je potrebno, paaa mozda...4-5 puta u toku meseca. Par vecih mesecnih kupovina namirnica (kad treba otici u neki hipermarket, koji je na periferiji, da bi se, jel'te malo ustedelo
a teglenje torbi po proredjenim autobuskim linijama za te krajeve mi je pomalo i dojadilo....2 puta mesecno odlazak do grada u unutrasnjosti (nekih 200-njak km u 1 pravcu)...i 2 puta godisnje do neke destinacije za odmor (uglavnom po Srbiji). Znaci, nije presudno da je mali potrosac (jer svakako se ne bi koristio svakodnevno); nije neophodno 4-vrata, niti veliki prtljaznik (ne zidam kucu
i sad se ja bas raspisah ... pitanje je sledece:
sta vi postovani forumasi mislite o sledecim vozilima:
- Buba
- Lada (2105/7)
- Renault 5
...osim sto bi vecina posavetovala da se kanem "krseva" (nadam se da bar na forumima gde su ljubitelji i korisnici istih necu naici na takvu reakciju
i osim sto znam da je u tom najnizem cenovnom rangu tesko "biti pametan", kakvo je vase misljenje sta je najisplativija varijanta - odnos cena odrzavanja i konkretna upotrebna vrednost u mom slucaju. Vozilo A - B (bez nekih emocija, jer bih verovatno dodao na spisak i neke druge automobile
, za koje ne zelim da prodajem bubreg da placam popravke sondi i kojekakvih elektronskih cipova...
Stvarno otegoh pricu, ali ako neko bude raspolozen da podeli savet (jos ako je imao prilike da vozi navedene automobile) bilo bi super.
Hvala vam unapred
P.S. isti post sam stavio i na forume ovih drugih vozila u nadi da cu dobiti sto korisnije sugestije
ako ste videli u delu foruma Predstavljanje - nemam trenutno nijedan od navedenih, cak nikakav automobil. Razloga ima vise, ali da navedem par. Auti su ovde bezobrazno skupi (to ionako svi znate). Ja licno nemam ni nekih realnih potreba za 4-tockaskog limenog "ljubimca" (osim sto zaista od malih nogu volim automobile

sta vi postovani forumasi mislite o sledecim vozilima:
- Buba
- Lada (2105/7)
- Renault 5
...osim sto bi vecina posavetovala da se kanem "krseva" (nadam se da bar na forumima gde su ljubitelji i korisnici istih necu naici na takvu reakciju

Stvarno otegoh pricu, ali ako neko bude raspolozen da podeli savet (jos ako je imao prilike da vozi navedene automobile) bilo bi super.
Hvala vam unapred
P.S. isti post sam stavio i na forume ovih drugih vozila u nadi da cu dobiti sto korisnije sugestije
Comment