...buba...lajka...campus...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

Re: ...buba...lajka...campus...

Jbt, i ja sam mnogo bolestan onda, povremeno imam kijavicu. a jednom u 3 godine me hvata grip...
    To su sve sitnice, u osnosu na eventualne kvarove koje nose 15-tag godina stari automobili iz tog cenovnog ranga

Comment

• Azrael
      CBC Senator
      • 29.06.2006
      • 278
      • Kragujevac

Ja bih ti predlozio da uzmes Renoa, i to 1.1 posto vidim da ti registracija predstavlja bitnu stavku. Imao sam taj auto i slatko sam se navozao sa njim, udoban je (kao i svaki Francuz), u gradu milina za voziti, kao i na otvorenom (5 puta godisnje se sa njim islo do Loznice i nazad do Kragujevca), malo trosi, nije mnogo skup za odrzavanje. Definitivno bes buy za tvoje trenutne potrebe.

Comment

• Flavio
        CBC Senator XXL
        • 13.06.2006
        • 1926
        • 012 Centar
        • KaraWagon 1.4T.Spark

Slazem se za Rendzu 5.Imao prilike da vozim po par desetina km sa motorima 1.0(956ccm,4 brzine),1.1 i 1.6D.
        Opet,imao sam prilike da vozim i Pandu '98.-'99. sa motorom OHV 900 i.e..Svakako,Reno 5 nudi vise.Ipak,godine cine svoje tako da ipak glasam za dosta mladju Pandu.Jos jedan razlog su i jeftiniji delovi za Pandu nego za R-5.
        Od ostalih modela,mogao bi da razmotris jos recimo Peugeot 205 (mozda i 309),i mozda Ladu Samaru.

Comment

• renoar
          CBC Član
          • 26.01.2008
          • 71
          • Nis

Reno 5 definitivno preporucujem iz licnog iskustva. Udoban , pouzdan , jeftini delovi i ima ih koliko hoces. Izbor motora dobar , oces sa 3 ili 5 vrata , u svim bojama ...
          Vozio tj i sad vozim povremeno Pandu - muka ziva po udobnosti i ergonomiji za vozaca.
          Ako ne podjes ne mozes ni stici

Comment

• Corsa
            CBC Senator XXL
            • 22.09.2005
            • 450
            • Beograd

Kad vec planiras toliko malo da vozis, kupi jugica.Najjeftiniji je u nabavci, najjeftinije je odrzavanje (ako uopste nesto uspe da se pokvari na tako smesnoj kilometrazi).

Comment

• Snejk
              CBC Senator XXL
              • 14.02.2008
              • 704
              • BG

Prešao sam preko 300k km u Renoima 5, valjda se i to nešto računa Moj savet ako ti nije toliko frka oko potrošnje je 1.4 monopoint verzija. Mnogo komfornija za vožnju od kampusa, a i motor je rasterećeniji pa lepo podnosi velike kilometraže.

Comment

• 504zauvek
                CBC Član
                • 01.04.2009
                • 33
                • serbia

Pezo 309 može biti dobra investicija u odnosu kvalitet - cena na našem tržištu. Ja ga vozim 7 godina, svakodnevno i bez većih problema. Obratiti pažnju na zadnju osovinu (torziju), da nije bio skršen i to je, više - manje to. Što mlađi, naravno.

Od Lade Samare beži ko od kuge! Taj auto toliko trune i to iznutra (pogledaj gepek i unut. blatobrane na bilo kojoj ), da stvarno ne znam od kakvog lima su je Rusi pravili. No obične Lade se mnogo bolje drže, naročito ako se ima u vidu da su ih penzioneri rado kupovali, pa se mogu naći odlične Rive za malo para. Troši dosta, ali je pouzdana i što reče jedan Rus; retko se kvari, a lako se popravlja . Uglavnom imaju gas ugrađen. Ovo naravno ne važi za pijačarska groblja, za koja ne veruješ kako uopšte idu

Buba je po meni precenjen i izvikan auto. Neudoban, tesan, mnogo troši, plin skoro nemoguće ugraditi i prastare su brate, što je najgore. Naravno, ukoliko si zaljubljenik....kupuj! Najvažnije je da čovek vozi ono što voli (inače niko ne bi Alfe kupovao)

Comment

• Indigo
                  CBC Početnik
                  • 24.04.2009
                  • 6
                  • Srbija

Hvala svima na savetima...citam

@504zauvek
                  nick ti je odlican - vozio sam tog lava iz tvog nadimka - kakva je to ladjaaa

Comment

• 504zauvek
                    CBC Član
                    • 01.04.2009
                    • 33
                    • serbia

Hvala! Vozio sam ga par godina i još uvek ne mogu prežaliti starinu 504! Inače, ponovo bih ga kupio kada bi našao neki primerak u zaista dobrom stanju

Comment

• dinows7
                      CBC Član
                      • 03.03.2009
                      • 12
                      • Beograd

Micra K10. Veruj mi...
                      Ja je vozim...pu pu pu...super je...
                      Malo se potrudi da je nadjes sto posto..ima neka dobra.

Comment

• legenda
                        CBC Senator XXL
                        • 28.03.2009
                        • 1345
                        • Beograd

Suzuki swift 1.3...

Comment

• Indigo
                          CBC Početnik
                          • 24.04.2009
                          • 6
                          • Srbija

Japanci su odlicni, samo sto mi se uvek cini da oni koji su ocuvani najcesce nisu za prodaju (povoljnu)...valjda kako je sve precenjeno, pa ljudi reonuju "sto bih dao prodavao auto za malu lovu, pogledaj koliko je Golf II"

@504zauvek

...e, i ja bio vlasnik par godina jedne, crvene, sa siberom, plavim foteljama (ona sto se nasloni izvlace iz njih i uvek me zabavljalo da pitam drugare koji se "razumeju u aute" sta misle gde se sipa ulje za motor ...inace benzinac, 1971 cm3

Comment

• markofpi
                            CBC Senator XXL
                            • 27.07.2006
                            • 1552
                            • Bezanijska Kosa

Gledaj da pustis pipke sto sire mozes. Uvek se nadje neki auto kog je vozio tamo neki bolesnik pa ga je mazio i pazio, sluzio isti umesto da on sluzi njega da bi na kraju auto njega nadziveo, a deca nece kola koja nisu IN pa ga prodaju u bescenje. Takvi auti obicno ne stignu do oglasa pa zato nek se prenosi od usta do usta mozda nesto naleti. Nisam siguran da li je neko spomenuo Skodu Favorit! Ne znam koliko se krecu cene istih ali se mogu naci u zaista solidnom stanju.
                            Sto se Lade tice neko je spomenuo da trosi ko tenk!?? Ako se mislilo i na Samaru to potpisujem da nije tacno. Mi smo imali Samaru i jedino sto je na njoj vredelo jeste motor i menjac, limarija im je jako losa, a plastika unutra ume da popuca od sunca.

Comment

• somi_kac
                              CBC Senator XXL
                              • 03.04.2009
                              • 796
                              • Kać

Skoda Favorit ima relativno losu limariju. Imao, nikada vise.
                              Kao sto ti kazes druze, ne treba zuriti. Kada se najmanje nadas, izleti. Tako su meni nudili Kadett 1.7D karavan '91 sa 90.000km. Gazda umro pre 7 godina, zena vozila kada je morala, auto uvezen sa knjizicom iz Nemacke... I to sve za 1.600. Mogao sam da ga prodam za 2.500 i Bog da me vidi!
                              OPEL Astra 1.6i
                              OPEL Kadett 1.6
                              ŠKODA Favorit

Comment

• 504zauvek
                                CBC Član
                                • 01.04.2009
                                • 33
                                • serbia

Originally posted by Indigo
                                Japanci su odlicni, samo sto mi se uvek cini da oni koji su ocuvani najcesce nisu za prodaju (povoljnu)...valjda kako je sve precenjeno, pa ljudi reonuju "sto bih dao prodavao auto za malu lovu, pogledaj koliko je Golf II"

@504zauvek

...e, i ja bio vlasnik par godina jedne, crvene, sa siberom, plavim foteljama (ona sto se nasloni izvlace iz njih i uvek me zabavljalo da pitam drugare koji se "razumeju u aute" sta misle gde se sipa ulje za motor ...inace benzinac, 1971 cm3
                                Ha ha ha ha, jeste to za ulje može znati samo neko ko je vozio Ta sedišta su bukvalno - fotelje i nikada se ne zaglavljuju. Svetlo u pepeljari je toliko jako, da pola kabine osvetli, a bogami ni otvaranje haube se baš ne pronalazi iz prve ....i naravno benzinac 1971 ccm. Moj je bio šerpa-plav, bez šibera, ali sa el. podizačima prozora

Comment

Working...
                                X