za vuchu kamp kucice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • iggyboy
    CBC Veteran
    • 18.03.2008
    • 148
    • pozarevac
    • stilo 16v

za vuchu kamp kucice

Imam jedno pitanje,kao iz naslova.Koji auto da kupim a da moze da vuche kamp kucicu,nije bitan proizvodjach vec po mogucstvu(obavezno) do 2000cm3 zbog registracije,i da li je bolje prednja ili zadnja vucha,auto da bude do 2500e jer toliko mogu da odvojim.Jos nisam kupio ni kamp kucicu ali i to planiram pa savet moze i za nju,predpostavljam da bi trebalo da trazim sto laksu i kracu.Dakle predlozite. Hvala
  • PRESRETAC
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2007
    • 333
    • BG
    • Grande punto 1.4T

Re: za vuchu kamp kucice

prvo ti kupi kamp kucicu pa na osnovu nje kupi auto koji ti odgovara za nju...
    sigpic

Comment

• stevak
      CBC Senator XXL
      • 31.05.2009
      • 1215
      • Zemun
      • Saab 9000 cs 2.0T

Pošto već nemaš auto, veličinu kamp kućice odredjuješ prema svojim potrebama.
      ex SAABotražitelj

Comment

• Dexxter
        CBC Senator
        • 26.11.2007
        • 224
        • Svilajnac

Ja sam imao Renault 21 1992god 2.1TD i sa njim sam sam vukao kamp prikolicu od 900kg. Auto je bez vecih problema vukao i fantasticno se poneo na putu. Potrosnja je bila oko 8l dizela. Ako ti takva iformacija nesto znaci. Po meni je to jedna od dobrih kombinacija. Bar je mene lepo sluzio.
        Work to ride - Ride to work

Comment

• agw
          CBC Veteran
          • 20.04.2008
          • 125
          • Novi Sad

Originally posted by iggyboy
          Imam jedno pitanje,kao iz naslova.Koji auto da kupim a da moze da vuche kamp kucicu,nije bitan proizvodjach vec po mogucstvu(obavezno) do 2000cm3 zbog registracije,
          Ako neces ici po strmim putevima svaki auto moze da povuce prikolicu ako nije dodatno opterecena. Ako ces ici po ekstremnijim strminama auto treba da ima reduktor.

Ja sam pre jedno dvadestak godina pozajmio prikolicu od 5m i odslepao je do CG sa 128-icom.

Kasnije sam kupio Adriu 450 i vukao sam je nekoliko godina sa Nivom. Uvek je bilo jedno 1100 do 1200kg tereta

Comment

Working...
          X