Imam jedno pitanje,kao iz naslova.Koji auto da kupim a da moze da vuche kamp kucicu,nije bitan proizvodjach vec po mogucstvu(obavezno) do 2000cm3 zbog registracije,i da li je bolje prednja ili zadnja vucha,auto da bude do 2500e jer toliko mogu da odvojim.Jos nisam kupio ni kamp kucicu ali i to planiram pa savet moze i za nju,predpostavljam da bi trebalo da trazim sto laksu i kracu.Dakle predlozite. Hvala
za vuchu kamp kucice
Collapse
X
-
Re: za vuchu kamp kucice
Ja sam imao Renault 21 1992god 2.1TD i sa njim sam sam vukao kamp prikolicu od 900kg. Auto je bez vecih problema vukao i fantasticno se poneo na putu. Potrosnja je bila oko 8l dizela. Ako ti takva iformacija nesto znaci. Po meni je to jedna od dobrih kombinacija. Bar je mene lepo sluzio.Work to ride - Ride to work
Comment
-
-
Re: za vuchu kamp kucice
Originally posted by iggyboyImam jedno pitanje,kao iz naslova.Koji auto da kupim a da moze da vuche kamp kucicu,nije bitan proizvodjach vec po mogucstvu(obavezno) do 2000cm3 zbog registracije,
Ja sam pre jedno dvadestak godina pozajmio prikolicu od 5m i odslepao je do CG sa 128-icom.
Kasnije sam kupio Adriu 450 i vukao sam je nekoliko godina sa Nivom. Uvek je bilo jedno 1100 do 1200kg tereta
Comment
-
Comment