Kupovina automobila- 6000e

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Re: Kupovina automobila- 6000e

Osim obećanja o neulaganju nudi li ti taj i garanciju na polovnjaka u trajanju od godine dana ili 30K km ?! Ukoliko nije tako može ti reći i da doživotno nećeš uložiti ništa i da je auto od titanijuma pa ga je nemoguće pokvariti ... pa ti veruj ...

Taj nije prešao ispod 150K km ni u ludilu, a prednja sedišta su ubačena jer su bila upropaštena i još ako je iz Italije ... sreći nigde kraja
    Napravi experiment ... idi u ovl. servis i vidi koliko brzo je taj auto uspeo da izduva 100K km koju pokriva garancija i sve će ti biti jasno ...

Zašto ne potražiš neprepravljan auto od vlasnika koji je kupljen i vožen ovde s redovnom istorijom servisiranja?!

Zašto ne kontaktiraš lizing kuće, sad ima gooomila automobila vraćenih s lizinga, može se naći skoro nov auto za relativno male novce...
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• NjaTa
      CBC Član
      • 30.07.2009
      • 11
      • Beograd

Ma skroz si u pravu, ništa naravno nije rekao za garanciju ali nisam ja direktno sa njim razgovarala već preko rođaka koji garantuje da se lik razume i da neće da me prevari. Auto je iz Francuske, ne znam za stanje prednjih sedišta verovatno si opet i za to u pravu. Treba da ga vidim sad u subotu. Lik kaže da slobodno mogu ako želim da ga vozim u bilo koji servis na dijagnostiku jer je besprekoran a inače bi ga prodao za 6000 ali pošto je dobar sa tim mojim rođakom za mene je 5400. E sad šta stoji stvarno iza toga ja nemem pojma a on će do subote auto skroz da skocka tako da ne znam kako da provalim da li mu nešto fali ili će mu uskoro faliti

Comment

• markofpi
        CBC Senator XXL
        • 27.07.2006
        • 1552
        • Bezanijska Kosa

Na kraju krajeva sve se svodi na to da se na kraju kupi auto koji je u najboljem stanju. To moze biti i A klasa prve generacije za koju smo se slozili da ima nekih boljki ali ako je auto odlicno ocuvan i odrzavan onda je to to. Na kraju koliko god dobro da izaberes uvek postoji rizik sa polovnim vozilom ali na to se valjda racuna kada se polovno vozilo kupuje. Dakle, Fiesta, Clio, A klasa, Astra, Corsa....sta prvo bude u odlicnom stanju i sa zadovoljavajucom opremom i motorizacijom to uzimaj. Sreci nece biti kraja jer neces provoditi vreme po servisima.

Comment

• NjaTa
          CBC Član
          • 30.07.2009
          • 11
          • Beograd

E da, da dodam da su i gume u extra stanju, samo je branik malo ogreban ali će to lik koji bi mi prodao da sredi. Meni zvuči skroz privlačno, videću za vikend uživo da ne nagađam ovako.
          Kaže da dobijam i servisnu knjižicu pa mi recite jel ima mućki sa tim knjižicama i kilometrima i sl.

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

Ima, naravno ... Idi u servis da proveriš podatke iz knjižice i rešena stvar ...
            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• NjaTa
              CBC Član
              • 30.07.2009
              • 11
              • Beograd

Upravo ću to i da uradim, hvala mnogo!!!

Comment

• vracarac
                CBC Senator XXL
                • 04.11.2007
                • 364
                • Beograd
                • Opel Astra G

Kakva je to full oprema kad je bio van? Proveri ti to u servisu kako treba...
                Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• NjaTa
                  CBC Član
                  • 30.07.2009
                  • 11
                  • Beograd

Evo šta su mi ponudili otprilike + zadnja sedišta tj. više nije Van

A od opreme kaže da ima: Klima uređaj; Električni podizači stakala; Fabrička muzika; ABS; Vazdušni jastuk za vozača,suvozača i bočni; Centralno zaključavanje; Blokada motora; Daljinsko zaključavanje; Kontrola proklizavanja; Podesivi volan; Svetla za maglu; Putni računar; Turbo kompresor i još nešto ali sam zaboravila...

Comment

• iwcham1979
                    CBC Senator XXL
                    • 17.07.2007
                    • 741
                    • Nis
                    • Seat Altea 2.0Tdi

A za koliko novca se sada moze pazariti Hyndai Elantra?!
                    Koje godiste benzinac 1.6 se moze loviti za nekih 5500e?!

Comment

• Singidunum
                      CBC Član
                      • 02.12.2008
                      • 27
                      • Beograd

Originally posted by NjaTa
                      Evo šta su mi ponudili otprilike + zadnja sedišta tj. više nije Van

A od opreme kaže da ima: Klima uređaj; Električni podizači stakala; Fabrička muzika; ABS; Vazdušni jastuk za vozača,suvozača i bočni; Centralno zaključavanje; Blokada motora; Daljinsko zaključavanje; Kontrola proklizavanja; Podesivi volan; Svetla za maglu; Putni računar; Turbo kompresor i još nešto ali sam zaboravila...

Aparat za kokice?

I ako je presla 400 000,i ako ima boljki u prvoj seriji,i ako su delovi nesto skuplji(al se zato retko desavaju kvarovi...Ako hoces jeftine delove kupi juga,imas ih na svakoj trafici...al ces ih i menjati od trafike do trafike,xexe)...mecka je mecka.Automobili se dele na mercedese i ostala prevozna sredstva

Comment

• NjaTa
                        CBC Član
                        • 30.07.2009
                        • 11
                        • Beograd

Aparat za kokice?

Jao... kako si znao A ja kao ne mogu da se setim...

Ma jeste mečka - mečka, ali za lovu koju sad mogu da izdvojim mogu da nađem ok A klasu 2000 god. pa sam u dilemi da li kupiti mercedes star 9 godina ili za iste pare nešto novije tipa Fiesta '06. I onda se vodim mišlju... bolje nešto novije, da vozim par godina dok ne zaradim novac za nešto još bolje...

Comment

• Singidunum
                          CBC Član
                          • 02.12.2008
                          • 27
                          • Beograd

Pazi,sto se vise budes raspitivala to ce te tudja misljenja vise buniti.Neko voli noviji(ali zbog novca to mora biti nekvalitetan)auto,neko ce pre uzeti kvalitetan,pa makar i 10 godina star,neko vise voli da ga drugi voze...Sve u svemu nemoj slusati tudja misljenja vec:
                          1.Odaberi nekoliko modela koji te privlace.
                          2.Potrazi na netu njihove karakteristike i po njima odaberi onaj koji ti najvise odgovara.
                          3.Nadji nekog ko se zaista razume u motor i limariju,koga ces povesti sa sobom u kupovinu.
                          4.Srecno

p.s.ja u mom imam aparat za tochenje piva

Comment

• Alekre
                            CBC Senator XXL
                            • 12.09.2005
                            • 780
                            • Smederevo

Cek' - cek' imam ja nesto da predlozim:
                            http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... 1.2/179568
                            http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... ALE/131449

Twinga ima moj stric pa mogu da ti kazem iskustva. Mozda ce ti u pocetku biti malo odbojan, ali vrlo brzo ces skontati koliko je to zabavan i simpatican auto, pogotovo verzije otvorenim krovom. Sto se voznje tice, vozio sam ga po gradu i van. Trosi oko 6 litra i zustar je, pogotovo 1.2 16V. Mesta u kabini ima na pretek (iako na prvi pogled ne deluje tako). Jedino bih zamerio malo zadnje sediste, nije bas za duze putovanje ali i ono ima dobru osobinu jer moze da se pomera napred - nazad i obara, pa ti zapremina gepeka nece faliti Parkiranje, pregledan je i takvog oblika karoserije da provlacenja i parkiranja ne predstavljaju nikakav problem. Sedi se i nesto vislje sto ce ti sigurno pomoci pri parkiranju. Gotovo uvek vidis gde se nalazis, ne treba ti onaj osecaj koji se stice da znas gde ti se nalazi koji deo vozila. Odrzavanje nije skupo, registracija takodje... Auto je izuzetno praktican, ekonomican i zabavan. Ima karakter i bice ti stvarno lepo voziti ga. Ja obozavam da spustim prozore i otvorim mu krov, uz muzikicu, bukvalno je anti - stress auto
                            Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• NjaTa
                              CBC Član
                              • 30.07.2009
                              • 11
                              • Beograd

E da sam znala da se čovek ovoliko muči kad kupuje auto... ali ok, pratiću situaciju i voditi pod ruku sa mnom onog ko se razume... i to već sutra (jedva čekam da vidim tu fiesticu).

A ti ćeš Alekre da dobiješ batine pa ja se danima lomim među jedva suženim izborom a ti još ubacuješ nove opcije

I da, ova fiestica ima i aparat za espreso (pošto ja ne pijem pivo)

Comment

• stefanves
                                CBC Senator XXL
                                • 10.12.2006
                                • 1351
                                • BG

Mlada gdjice, ne bih da i ja dobijem batina, al' mislim da pravite gresku. Fiesta, a pogotovo A klasa, su vozila cije odrzavanje nije ni malo jefitno. Zato je mozda bolje da pogledas tog TWINGA, jes da ja ne volim Reno, al' auto je stvarno onako za devojke ( da ne kazem gay ). OD te zustre voznje koje spoiminje Alekre nema nista, bezobzira sto ima 16v, al da malo trosi to je tacno.
                                Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                                Konacno i ja imam auto :-)

Comment

Working...
                                X