Vectra A ili nesto drugo?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

Re: Vectra A ili nesto drugo?

Mujo na'rani svinje (Uki sipaj gorivo i vozi tu mazdu) dok ne dodjes do malo vise para da kupis nesto relativno novije...
    Posto mislim da je ta tvoja mazda dosta dobra...

Comment

• JNC
      CBC Senator XXL
      • 19.12.2006
      • 1332
      • Beograd

Ovi svi saveti za astru, tempru i tako to, nemaju smisla ta auta su ista po gabaritu(ili nmalo veca) od BGa, a Uki hoce nesto vece tj. D segment, a za te pare UKI batali pricu, ako hoces da prodas svoju masinu i da kupis vecu, onda se namece da je dosta losija za te pare, nego sto kaze Milan vozi to i skupljaj pare, pa kad imas da dodas kupi nesto posteno, ali bez dodavanja tesko da ces ista prostojno da nadjes.

Comment

• acatramvaj
        CBC Član
        • 07.07.2009
        • 83
        • Cuprija

Jeste da hvalim vectru, ali bolje skupiti pare pa nesto novije. Ako ti je auto dobar, nemoj da ocekujes da ces naci nesto takvo za iste pare. Pri kupovini svakog auta ceka te ulaganje.
        Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.

Comment

• UkiMazda
          CBC Senator XXL
          • 16.11.2007
          • 444
          • Beograd
          • Alfa 156 2.0TS

Auu ljudi sad ste me bacili u dilemu, Milannik posebno, sa onom recenicom 'da sipam gorivo i teram' dok ne skupim jos para
          Hvala svima na savetima, mnogo su mi znacili, opet cu razmisliti da li mi je pametno da uopste prodajem mazdu i da uzimam nesto neispitano Ako odlucim da zadrzim auto, onda cu gledati da ugradim plin, mislim da je clan "renoar" uspeo da ubaci venturi na ovakav isti motor, ipak je jeftinije a ako moze da radi korektno, sto da ne

Comment

Working...
          X