Audi A6 2005 2.0TDI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maglev
    CBC Član
    • 02.04.2008
    • 27
    • Josefstadt

Re: Audi A6 2005 2.0TDI

dozvoli da se ubacim sa par recenica......

ovde niko nije rekao da izbjegavas automatik. ja sam rekao da zaobidjes multitronic. on je vezivan najcesce u varijanti sa 2.4 motorom.

Automatik funkcionise odlicno,pogotovo sa 3.0tdi koji ima brdo momenta i ima odlican prenos. u sport rezimu ide fenomenalno, i prosto ne vidim potrebu za manualnim mjenjacem,pogotovo u takvoj klasi auta kakav je A6. Automatik u A6 kao da se podrazumjeva...ne smanjuje agilnost a pojacava komfor u voznji!

ne znam kako si imao probleme sa plinom na 2.4 motoru...ja znam nekoliko "6"-ica sa plinom i sve rade bez problema!

ne znam sta ce ti siber u opremi? imas prozore,imas klimu. zajebi siber,to ti je izvor mogucih zajebancija sa vodom. Da,desava se to i kod takvih auta,ne suvise cesto,ali desava se.

preleti internetom,videces, 2.7tdi je izveden iz 3.0tdi kako bi se popunila rupa na trzistu imedju 2.0 i 3.0 dizelasa i osjetno je slabiji od 3.0 i ima manje momenta . videces,kada budes kupovao polovnog,mala je razlika u cijenama,tako da bih ja isao na 3.0tdi koje mnogo cesci i ima ih veci izbor!

BMW 5 je isto super,svaki sestak u njemu je odlican.....ali auto je skucen pozadi i ima malo mjesta(ako ti je to bitno.meni jeste)
    http://youtube.com/watch?v=weWmTldrOyo

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

kako bre sta ce mu siber,pa da gleda zvezde kad 'bee i hebes lemuzinu kad nema siber, di ce barjaktar dizadje kad ide na svadbu
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• jovancha
        CBC Član
        • 13.09.2006
        • 80
        • bgd

Na starom A6 je otisla pumpa na automatskom menjacu, ili tako nesto, sve u svemu kvar je ispao 1800e, e sad, mozda je moglo jeftinije, ali eto meni nije.
        Inace, i moja ljubav je automatski menjac, to nema greske

A za siber, od kada sam imao A4, i siber na njemu ja sam prosto odusevljen tom 'igrackom'. Mnogo mi je lepo recimo leti kad vozim po moru sa otvorenim siberom,
        gledam zvezde sa nekom devojkom, stimung je svakako, a i zimi nekako ima vise svetla u autu, a i na semaforima lepse vidim, ne moram da savijam glavu ako sam prvi, itd, itd.
        E sad ako ne bude imao siber, necu zaliti, ali svakako bi vise voleo da ima

Bice onda A6 3.0TDI verovatno, samo da nagazim neki dobar, onda cu i slike postaviti, itd

Hvala na trudu drugari, ako budem imao neko pitanje jos, bicu slobodan da ga napisem ...

Pozdrav

Comment

Working...
        X