tebi kao da je neko sa foruma rodjak. pazi mi na skrol na misu inace
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Za klimu sam mislio da li neispravna klima moze da prouzrukuje bilo kakav drugi kvar na motoru?
Moze, zavisi zasto ne radi. Ako je sistem prazan, ne radi ventilator ili neki od slicnih razloga, onda ne. Ako ne radi zato sto je kompresor blokirao, onda moze itekako, da iskida kais koji ide preko remenice klime, koji boga pitaj gde ce da se upetlja...
The difference between men and boys is the price of their toys
Posto si vec dobio odgovore samo da ti pozelim puno trouble-free kilometara sa trojkom. Iako licno ne volim automatski menjac, dobro ce doci gospodji za cimanje po gradu.
Oba modela imaju automatski menjac. Ipak je to auto za suprugu
Moram da priznam da sam bas lepo iznenadjen kako auto vuce i povlaci iako ima automatski menjac i samo 115ks. Sve u svemu auto ide za sve pare.
Ono sto sam jos primetio od nakon poduze voznje na otvorenom da temperatura padne na malo vise od plavog. A u toku gradske voznje temperatura se drzi priblizno na sredini. Ja predpostavljam da je otisao termostata i da drzi non stop otvoren? Jel' sam u pravu? Ako jesam jel mozda mogu sam zameniti termostat ili da to ostavim majstoru?
“Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”
termostat otvoren. mozes i sam da ga zamenis stim da onda menjas i rashladnu tecnost i povedi racuna da ispustis sav vazduh a to ces morati iz nekoliko puta.
Comment