Perdlozi za sluzbeni auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stefanves
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2006
    • 1351
    • BG

Re: Perdlozi za sluzbeni auto

@ Zverko, 166 je super jedino sto je preko 2.4 Laguna mi ne odgovara zbog cene, i zbog tog sto je karavn.

@Ostali, ljudi, shvatite, trazim udoban auto, gde cu ga voziti ne znam, vociu ga tamo gde imam posla. Znam ja sta je auto za preformanse, sprotsku voznju...al' ja to za ovo ne trazim. Ako hocu zujalicu, sportski auto...uzecu Imprezu STI i resio sam problem. BMW je super, i rado bih posedovao ovu E39 jer je to jedan od mojih omiljenih automobila, al' opet meni ne odogovara jer je kao taljiga. Naravno, karikriam malo, sigurno je udobniji i od Punta, i Brava, i Stila...al' od Kitroena i Renola tesko. Mada sada dolazimo do onog elementa pouzdanosti. Dzaba Citroenu sto je udoban, kada nije pouzdan. E caka je naci kompromis.

SAAB je za mene nesto WOW, bezbedno, po vasim recima udobno... Superiska. Namunjim mu plin i na konju sam. Gledacu tog 9000 AERO.
    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
    Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• BMWM5
      CBC Član
      • 23.09.2009
      • 81
      • Beograd
      • Trenutno prazna

Originally posted by stefanves
      @ Zverko, 166 je super jedino sto je preko 2.4 Laguna mi ne odgovara zbog cene, i zbog tog sto je karavn.

@Ostali, ljudi, shvatite, trazim udoban auto, gde cu ga voziti ne znam, vociu ga tamo gde imam posla. Znam ja sta je auto za preformanse, sprotsku voznju...al' ja to za ovo ne trazim. Ako hocu zujalicu, sportski auto...uzecu Imprezu STI i resio sam problem. BMW je super, i rado bih posedovao ovu E39 jer je to jedan od mojih omiljenih automobila, al' opet meni ne odogovara jer je kao taljiga. Naravno, karikriam malo, sigurno je udobniji i od Punta, i Brava, i Stila...al' od Kitroena i Renola tesko. Mada sada dolazimo do onog elementa pouzdanosti. Dzaba Citroenu sto je udoban, kada nije pouzdan. E caka je naci kompromis.

SAAB je za mene nesto WOW, bezbedno, po vasim recima udobno... Superiska. Namunjim mu plin i na konju sam. Gledacu tog 9000 AERO.
      Taj Saab 9000 aero je stariji model, on se proizvodio do 1991god. ili 1992god., a verziju AERO ces malo teze naci, ali ima ih. Ja ti preporucujem 9-5, a evo ti jedan 9-5 AERO.
      http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... van/136256
      BMW GPower

Comment

• CLD
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2005
        • 1225
        • Belgija - ranije Luna-Chico

Egon je prodavao njegovog 9 5 Aero, ne znam da li je jos na prodaju, a 9000 aero je neko prodavao sa foruma, zaboravio sam mu ime, pitaj Tazz-a on zna.

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

evo ti jeftinija laguna i nije karavan
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• subicd
            CBC Senator XXL
            • 20.06.2008
            • 463
            • Novi Sad

Po tvojim kriterijumimama rekao bih da ne postoji takav auto ni u Italiji, da je udoban, da ima malo godina i da ima do 50.000km, takoreci nemoguca misija.
            Evo poznanik prodaje Astru H 41.000km 1.4 90KS 2005-to godiste, ali iskace iz budzeta za nekkih 1500-2000e.

Comment

• -Miki-
              Moderator
              • 09.11.2005
              • 708
              • Valjevo
              • Honda Accord coupe cg4

Originally posted by VVLAJKO
              odlicno sam upucen iz prve ruke u pouzdanost gotovo svih modela automobila koji se krecu nasim drumovima.
              Bez uvrede ali ako si tako dobro upucen pa zasto ne preporuci ni jednog japanca - i vrapci na grani znaju koliko su toyote,honde i drugi japanci poznati po pouzdanosti umesto toga ti preporucujes lanciu kappu kojoj elektronika crkava samo tako .Nisam je vozio i udobnost ne znam ali njena pouzdanost mi je poznata iz vise slucajeva i nikad je ne bih preporucio.

Moja preporuka bi bila :accord,avensis,mazda 6,takodje neko je pomenuo Saab-a 9-5 e to je vec prava limuzina pouzdano ,kvalitetno i udobno preporuka bez razmisljanja.

Pozz
              Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

e sto se honde tice... u petak sam iso za kladovo i to accordom CL9 2.4iVTEC automatik - tiptronik, koza, drnde , brnde. znaci najjaci model. e sad, sedeo sam pozadi i za 3,5 sati voznje nisam mogo da odspavam ko covek jer je klupa ravna i kratka. zato i ima mesta za kolena ali to je sve. nit levo nit desno. pitam vozaca kako mu je, kaze ok . znaci vise paznje posveceno vozacu. ok, takva je i klasa automobila ali, na autoputu vec na 140 je pocelo da susti sa svih strana. e zato ja volim nemce jer kod njih se unutra ne cuje nista dal vozio 20 ili 220 unutra je tisina.

@stefanves: e tu se sine moj razlikuju taljige made in DE od tih na koje ti siljis onu stvar. kad to budes skapirao nece ti samo ono sto ti ljuljuska jajca biti udobnost, ima tu jos nekih stvari.

Comment

• VVLAJKO
                  CBC Senator XXL
                  • 23.07.2008
                  • 484
                  • Nis
                  • Audi A4, Primera p12

Bez uvrede, ako pogledas malo bolje videces da sam ja vlasnik servisa JAPAN PLUS u Nisu.
                  Vozim i volim iskljucivo italijanska vozila, a vidim da je i on isti, tj. tesko je zarazen virusom pa nisam ni pokusavao da mu predlozim tako nesto.

Sa 2 kappe sam ukupno presao oko 550.000 km(svojevremeno) i nisam imao ni jedan jedini kvar elektronike, a nisam ni cuo da je iko drugi imao.
                  Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• Cherokee_NS
                    CBC Senator XXL
                    • 08.02.2009
                    • 802
                    • Novi Sad

Originally posted by zverko
                    Ako hoces vec da gledas Lagunu 2, gledaj obavezno phase 2 model, jer oni nemaju problema oko elektronike + resene su neke stvari oko motora sto su bile.... To ti je posle 2003. godine....
                    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• stefanves
                      CBC Senator XXL
                      • 10.12.2006
                      • 1351
                      • BG

Da je gadno gadno je... Vidim da ce tu pasti neki kompromis.
                      Najradje bih Nemca, jer stvarno su mnogo trajniji od ostali
                      Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                      Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

kazu da je ta laguna do 2003 imala problema sa elektronikom ne toliko koliko sa turbinom. navodno je to ispavljeno nakon 2003 ali naravno tu je uvek benzin-LPG solucija.

Comment

• BMWM5
                          CBC Član
                          • 23.09.2009
                          • 81
                          • Beograd
                          • Trenutno prazna

Razmisli o vovm automobilu:
                          \Volvo S80 2.0T 2000god.
                          http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... lin/207122

Mada mi se ovaj mnogo vise svidja
                          Volvo S40 2.0 2001god
                          http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... lin/207122
                          Mozes da razmislis i o Volvo-u S60, mada su oni vecina sa motorima preko 2000ccm...
                          BMW GPower

Comment

• MOSLER
                            CBC Senator XXL
                            • 27.05.2005
                            • 1064
                            • Niš

Mislim da se O V O uklapa u tvoje zahteve, po meni odlican auto za ono sto ti trazis, mada ni ovaj Volvo sa prethodnog linka ne izgleda lose.
                            P.S. @BMWM5 greskom si dva puta postavio isti link

Comment

• -Miki-
                              Moderator
                              • 09.11.2005
                              • 708
                              • Valjevo
                              • Honda Accord coupe cg4

@VVLAJKO
                              Iskreno nisam znao da imas servis japanaca sad sam u jos vecem rebusu ,ali nebitno,svako ima svoje miljenike

Sto se kape tice 3 poznanika su je imala a dve su ostale u kvaru zbog elektronike.Prvu je momak kupio u Svici (davno je bilo-pa se ne secam svih detalja) kad se tek pojavila.Auto je bio perverzija, od opreme sve zivo svemirski brod a znam da je nesto mnogo platio ,posle 5-6 dana ovde samo je otkazala - nije htela da upali. 10 dana je obilazio sve moguce servise (slepao je od jednog do drugog i proklinjao je) na kraju su u Bg otkrili kvar neki modul je otkazao a kostao je ...... strava.Covek se zarekao nikad vise lancia i prodao je cim se vratio u Svajcarsku . Drugom poznaniku je otkazala na moru (u Crnoj Gori) isto je bio neki problem sa elektronikom (cini mi se imobilajzer pobrljavio tako nesto isto nije htela da upali) secam se da smo mi slali taj deo busom.Treci primerak je kratko bio u vlasnistvu izgledala je perfektno ali je ovaj nesto brzo prodao ne secam se zasto.

Inace nemam nista protiv italijana ,narocito alfe ali iz nekog svog iskustva bih prednost dao automobilima koje sam naveo u gornjem postu ,ali to ne znaci da nema jos odlicnih automobila,ovo je moj izbor

Pozdrav !
                              Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• VVLAJKO
                                CBC Senator XXL
                                • 23.07.2008
                                • 484
                                • Nis
                                • Audi A4, Primera p12

Ljudi!! imam kuci volvo S40 i ove godine ga nisam upalio ni jedan put, u vece TALJIGE u zivotu nisam seo
                                Odem do grada i vratim se i osecam se kao da sam trcao a ne vozio auto.Hteo sam zimus da ga menjam za S60 is'o sam do Pozarevca, probao ga jedan krug, seo u S40 i vratio se kuci, isto s.... , drugo pakovanje Za S80 ne znam, nisam se vozio.
                                Vel satis je ladja, vozio me komsija, al' kazu kolege iz A.C KRUNIC da je nepouzdaniji i od lagune i otrov za odrzavanje!
                                Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

Working...
                                X