Kola koja sam kupio prosle nedelje su registrovana u januaru ove godine, pretpostavljam da su tad i uvezena. Interesuje me da li postoji mogucnost da tip koji mi je prodao kola, a koji ih je doterao iz nemacke ode sad tamo, prijavi da su mu ukradena i da se meni kola prilikom registracije u januaru ili prilikom neke kontrole pre toga oduzmu. Mozda sam paranoican, ali dao mi je samo jedan kljuc prilikom prodaje, saobracajna mu je duplikat, kola sam tad proverio kod saobracajne patrole i kao sve je ok sa njima, ali ipak... I osiguranje (ono obavezno) mu je kao zena izgubila, pa, ce i dati duplikat, ali evo prodje vec sedam dana, a jos ga nisam dobio (rece mi juce da mi je poslao postom)... Da li bih mogao da podnesem zvanican zahtev SUP-u za proveru kola, da kasnije imam bar neki pisani dokaz da sam bio savestan kupac i ako mogu kako i gde se to radi? Ako hocu kola da kasko osiguram jer moraju da se vode na mene i u tom slucaju bi ih sad preveo na mene ili ipak da cekam do isteka registracije tj do januara?
Ovo mi je prva kupovina i dzaba sto je kupovina trajala mesecima i sto iscitavah forume uzduy i popreko, sve mi se cini da sam se zajebao..
Hvala unapred
Ovo mi je prva kupovina i dzaba sto je kupovina trajala mesecima i sto iscitavah forume uzduy i popreko, sve mi se cini da sam se zajebao..
Hvala unapred
Comment