Solidan auto za nategnut budzet, pomagajte :)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dacha
    CBC Senator XXL
    • 23.06.2007
    • 356
    • Beograd, NBG
    • Xsara II 2.0i

Re: Solidan auto za nategnut budzet, pomagajte

Ne znam ovaj 406 mi ovako na slikama uopste ne deluje privlacno, nisu bas neki uglovi da mogu dobro da procenim ali deluje kao i da je imao i neka ostecenja koliko vidim mada slike nisu merodavne to je cinjenica, jos je 2000 god, 1.8 motor sa svega 90 konja... Sta znam, da moram da kupim auto odmah i po svaku cenu pa i da pogledam.

Pricao sam sa covekom koji radi u fordovom servisu, prijateljski me savetovao da zaboravim na focuse benzince 1.6 u rasponu godista koje gledam tako da su i oni ispali iz kombinacije.
    Ostaju mi samo te Xsare da ih pogledam uzivo jer nisam sedeo ni u jednoj da vidim kakva je.

Imam i neku akciju za Lanciu Lybru 1.8 motor, navodno u super stanju i tako definitivno izgleda na slikama.
    Onda pogledam na forumu sta se pisalo za njih i nadjem ovo: Lybra 1.8 ima velikih problema sa varijatorom faze koji nakon prve zamene retko kada traje duze od 20.000km.

S obzirom da mi taj varijator faze zvuci tako da ne mogu ni da zamislim sta bi to moglo biti i sta on tu varira nemam pojma koliko je to veliki problem mada vidim da je i overspeed cije misljenje jako cenim pominjao da su pouzdani koliko i Lagune sto i nije neka pohvala generalno, mada zavisi verovatno i do primerka ali opet nije da zvuci ohrabrujuce.
    The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• IlijaGM
      CBC Senator XXL
      • 02.12.2008
      • 313
      • Gornji Milanovac

jesi razmishljao mozda o hyundai marixu,elnatri,nekom fiatu od 2001. pa na gore?
      Originally posted by zoranbg
      nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..

Comment

• Cherokee_NS
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2009
        • 802
        • Novi Sad

Xsaru sam i ja razmatrao nekad, posto u to vreme je imao iznenadjujucu nisku cenu u odnosu na cuvenu konkurenciju Stylo-Astra G-Focus itd.......

Mehanika je vise manje ok, ali ja npr sto ne mogu organski da svarim to je los kvalitet enterijera, plastike, vecito neko krckanje i lupanje, sto je meni stvorilo antipaticnost prema tom autu Da se razumemo, i kod mene se javi u Meganu nekad krckanje, ali ono sa Xsarom je neuporedivo

Sto se tice saveta za kupovinu, ja sam ti rekao......... Megane 1, sa 1.6 16v motorom i Bog da te vidi A ima ih u tvom finansijskom rangu podosta....

Eventualno Nissan Almera (samo benzinac), ali sve zavisi u kakvom stanju se moze naci za taj novac.... Ali posto znam da si naklonjen japancima....
        Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• Laguna 2002
          CBC Senator
          • 13.12.2009
          • 297
          • Bačka Palanka

Ne znam kakvu si Xsaru probao, ali moja predhodna je bila OK. Čak sam bio više nego zadovoljan kvalitetom enterijera, opremom i sl. Stanje ručki na vratima, prekidača podizača stakala, volana, ručice menjača, pliša na sedištima je bilo odlično. Ne kažem da je najbolji auto ali je sigurno kvalitetnijie i bolje urađen od mnogih u toj klasi, a koji su cenovno skuplji. Zaštita karoserije je odlična, bila je bez i jedne trunke rđe ( 12 godina ), a motor je sa 200 000 km na satu dobio sve pohvale od ovlašćenog servisa pre tri godine kada sam ga kupovao, a i kada sam ga prodao pre par meseci. Što se tiče udobnosti 5+ ( što važi i za zadnju klupu, što je mnoge iznenadilo kada sam ih vozio ). Ako se odlučiš za Xsaru proveri zadnju torziju jer je to jedna od skupljih ( ali ne preterano) intervencija, a sve ostalo ( servisi i delovi ) je u rangu automobila te klase ( radio sam full veliki servis: kaiševi, španeri, roleri, ulje, svi filteri, vodena pumpa, antifriz, svećice,... za 19 000 dinara sa garancijom 60 000 km ).

Comment

• dacha
            CBC Senator XXL
            • 23.06.2007
            • 356
            • Beograd, NBG
            • Xsara II 2.0i

Ljudi hvala svima na pomoci, akcija trazenja automobila je zavrsena

Danas sam uzeo Citroen Xsaru II, 2.0, 100 KW / 136 KS, benzinac, exclusive paket opreme, 2002 god, najbolje ocuvan primerak od svih ostalih koje sam gledao, tolika je bila razlika u ocuvanosti i stanju auta u odnosu na ostale da sam odustao od 1.6 kubikaze i uzeo 2.0... Sad jos da ugradim sekvent, uzmem nove gume, veliki servis uradjen, malo ispoliram neke sitne ogrebotine i tako te sitnice a ostalo ce vreme pokazati.

Definitivno imam utisak da ce mi biti sasvim odgovarajuci za putovanja i opusteno krstarenje, udoban je cak i na ovim nasim raspalim putevima, i sasvim dobro vuce i ne fali mu snage za opustena obilazenja.

Prvih 100 km danas i pored svih predrasuda i obozavanje japanskih automobila prezadovoljan sam za jednog francuza

Cim bude prilike ostavicu i neke slike i detalje.
            The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• legenda
              CBC Senator XXL
              • 28.03.2009
              • 1345
              • Beograd

Neka ti je sa srecom xsarica i da je sa srecom vozis...em je prijatan enterijer em udoban...postavljaj fotkice

Comment

• markofpi
                CBC Senator XXL
                • 27.07.2006
                • 1552
                • Bezanijska Kosa

I da je predstavis i okacis fotke! Koliko si je platio?

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

Cestitam na kupovini

ocekujemo te u Automobili clanova sa vise detalja i slika
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                  X