Renault Thalia - saveti

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Re: Renault Thalia - saveti

Video sam nov Stepway jučer u gradu na BG table. Zovi dilere i vidi.
    Koliko znam, stepway je samo šminka, to je običan Sandero s plastikama.
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

nije samo plastika, ima i veci klirens
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• kristina990
        Banovan
        • 13.04.2009
        • 1066
        • Srbija

pošto ćeš prelaziti solidnu kilometražu gledaj da ti garancija bude duža,za 3 god i nekih 60000-90000 većina problema ,ako ih uopšte bude,će se pokazati i otkloniti,u svakom slučaju bolje novi auto

Comment

• zzabo
          CBC Član
          • 25.11.2009
          • 13
          • Zemun

I meni je ta garancija od 3g najveci plus.
          Prodaje se on vec 2 meseca ovde i nije ga problem dobiti odmah. Trenutno je kao i neka akcija u toku.
          Ako me neko ne odgovori u najkrace vreme, mislim da cu ga uzeti ovih dana...

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

Auto je skroz OK, gomila delova se gađa s Dačiom što govori da će trajati ...
            Lepo i izgleda, sedi se povišeno, lako se ulazi i izlazi, gepek je dovoljan...
            Idi na probnu vožnju pa vidi ...
            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• overspeed
              CBC Senator XXL
              • 24.05.2005
              • 2779
              • Kosovska Mitrovica

Originally posted by zzabo
              Ili neki totalni obrt...
              Citroen C4 SX 1.6 hdi 2005g 103000km za 8100e
              Prava kilometraza, solidna oprema...
              Auto mi se svidja ali bih voleo da cujem i neke druge komentare o kvalitetu...?
              Pogotovo to godiste jer tad je otprilike i poceo da se proizvodi??
              Znam da smaram jer ne znam ni sam sta hocu ali bih bio veoma zahvalan na jos nekom komentaru..
              Zet i šveca su proletos prodali Astru G 1,7 DTI i uzeli upravo nov C4 sa 1,6 HDI motorom. Meni se auto extra svidja, malo je neobičan sto se tiče unutrašnjosti jer treba vremena da se čovek navikne na onaj volan sa fiksiranim centralnim delom i kontrolnu tablu u sredini, ali mimo toga auto je za svaku pohvalu. Udoban je kao da se radi o automobilu iz jednog segmenta više, ima sasvim dovoljno prostora i na zadnjoj klupi, taj motor je odlična mera za tu karoresiju, može odlično da povuče kad zatreba a opet sa jednim punim rezervoarom auto može da predje 1100-1200 km umerene, kombinovane vožnje. Posle nekih 15000 prevezenih kilometara do sad nijedan problem, mada je to naravno dosta rano za bilo kakve procene i irelevantno kad je kupovina polovnog automobila sa 100000 predjenih km u pitanju. Ali eto, samo prenosim svoje mišljenje.

U svakom slučaju mislim da bih na tvom mestu ipak išao na nov auto, budžetom si već u zoni kad možeš to da priuštiš i da opet imaš neki solidan izbor. Dosta interesatntnih predloga je pomenuto, tebi ostaje da zakažeš probne vožnje i jednostavno vidiš šta ti "na licu mesta" najviše ogovara.
              http://www.bmw.tv

Comment

• kuntalo
                CBC Senator XXL
                • 02.03.2007
                • 342
                • Predgradje

Originally posted by kristina990
                ...uz logana koji mi se ne sviđa(ne sam dizajn,nego ta koncepcija manje limuzine poput cordobe,talije i sl. koja je veoma nepraktična čak i za veću karoseriju-nepotrebno duži i nepregledniji auto zbog velikog prtljažnika u koji ništa duže i kabastije ne može stati)...
                Zanima me, kako si zaključio da su vozila "s gepekom", tj. sedan izvedbe hatchback modela "nepotrebno duži i nepregledniji", te da u veći prtljažni prostor ne može da stati ništa "duže i kabastije"? Ne volim da uopštavam i izvlačim zaključke iz nepotpunih podataka, ali Ti prijatelju očigledno nemaš porodicu. Kad "dođe", samo će Ti se kasti da nije "nepotrebno" i da "staje" svašta više, itekako.
                Save the Panda!

Comment

• kristina990
                  Banovan
                  • 13.04.2009
                  • 1066
                  • Srbija

kako sam zaključio?tako što sam imao audi 80-jaje

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

ode prica u ko znam kom smeru. preporucujem da otvorite temu hatch vs sedan sta li vec i prodiskutujete.
                    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• tomamega
                      CBC Senator XXL
                      • 19.03.2009
                      • 715
                      • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                      • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Evo ja da ti dam svoje iskustvo. Več neko vreme žena uzela stariju Thaliju, 1.4 75ks, 2002. godiste. Auto je kao ladja, veoma udoban i iznenađen sam udobnošću i pouzdanošću. Do sada sam vozio opele, a imam i Corsu C. Sada bih uvek izabrao Renault u odnosu na Opel slične kategorije vozila. Novija Thalija je sigurno još više unapređena.

Što se tiče gepeka, Thalija ima jedan od najvećih u tom segmentu. Treba videti gepek, pa onda shvatiti zašto ljudi to prvo primete kod tog auta.

Comment

• zzabo
                        CBC Član
                        • 25.11.2009
                        • 13
                        • Zemun

Samo da zatvorim temu...
                        Na kraju, Sandero Stepway 1.6 benzin.
                        Od C4 sam odustao jer je "novo je novo". Od Thalie je odustao ostatak moje porodice iako bi to verovatno bio moj izbor da odlucujem sam.
                        I tako uzimamo Stepway-a. 3 godine garancije, plus gas ugradjen odmah kod njih zbog garancije, mislim da ce to na kraju ispasti dobro. Auto 8999 + klima, mp3, gas (950), airbag za suvozaca, el. podizaci, kozni volan. Metalic boja i alu felne dolaze serijski. Na kraju 10800.
                        Hvala svima na pomoci.

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

ocekujemo te u Automobili clanova.

neka je sa srecom
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                          X